![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
D - un kiwi, dupa 30 min. iaurt 0% cu muesli si un ceai verde (slab).
11:30 - o clementina P - spaghetti integrale cu legume C - cred ca am sa fac ciuperci la cuptor, umplute cu branza Brie. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aseara am mancat cam multe ciuperci cu branza, mi-a fost pofta.
Azi mananc asa: D - un kiwi, dupa 30 min. pita 100% integrala cu branza de vaci degresata si gem neindulcit, un ceai verde ora 11:00 - 2 piersici P - linte fiarta si friptura de porc, 2 castraveti murati iar ca desert mai am vre 2-3 linguri de branza de vaci si gem. C - inca nu sunt hotarata, probabil am sa-mi fierb 2 crenvursti. P. S. Credeti ca mananc cam multe fructe? De obicei nu ma rabd nici seara, pe la ora 8:30 - 9 mai mananc un mar, sau o piersica. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
MD: lapte degresat cu cereale integrale
P: pate de ton cu branza + salata C: 2 piersici |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 139 Joined: 19-April 06 From: Sharjah, UAE Member No.: 307 ![]() |
Joi
d-ceai cu tarate de ovaz p-sufleu cu ciuperci si glass noodels mungo cu salata de rosii 17:00-sufleu cu ciuperci si glass noodels mungo cu salata de rosii Ieri d-ceai cu ovaz p- sardele cu lamaie 17:00 - sashimi s-caise |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 139 Joined: 19-April 06 From: Sharjah, UAE Member No.: 307 ![]() |
Ieri
d-ceai cu tarate de ovaz&grau p-salata de rosii cu branza s-prune Azi d-ceai cu tarate de ovaz&grau 11:00 suc de portocale p-mancare de bame cu vita 15:00 suc de portocale |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ieri:
D - un kiwi, apoi iaurt 1% cu muesli P - piept de pui la gratar cu salata C - am fost in vizita la cineva si am gustat putina prajitura, asa ca n-am mai mancat nimic altceva. deajuns ca am calcat pe bec. azi: D - iaurt 1% cu muesli P - o piersica, dupa vreo 30 min. 1 ardei umplut ( avea putin orez basmati prin el) C - cred ca-mi fac o salata. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Ieri:
MD: iaurt cu mure si 3 nuci P: 2 pastraviori la gratar cu lamaie + putin vin Gustare: o cescuta crema de Tiramisu cu fructoza (fara piscoturi) C: carne de pui fiarta + conopida fiarta Azi: MD: 2 caise; ceai cu paine neagra P: budinca de ciuperci, cu conopida si parizer C: telemea si salata |
|
|
![]()
|
|
Ieri:
d-ceai cu tarate p-mancare de bame cu vita s-un mango |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri:
D - o felie de paine integrala (facuta de mine), cu gem neindulcit si o cana de lapte 1% P - mancare de pipote cu salata cu ulei de masline si lamaie C - conopida fiarta cu maioneza de casa si ardei verde Azi: D - un kiwi, dupa 30 min. paine integrala cu gem neindulcit, iaurt 0% (ora 8:00) P - salata de paste cu ton si masline, 3 patratele de ciocolata 72% cacao (ora 12:00) C - mancare de ciuperci cu smantana si un pic de salata; mai tarziu (adica pe la ora 8 am mancat o nectarina si o pruna galbena - cina am luat-o la ora 5, ca asa e programul, trebuie sa plec cu copiii si mi-e o foame...) Si sa raportez si eu: dupa 5 saptamani am 4.5 kg in minus. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
din ce alimente imi pot lua vit B?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:44 AM |
|