IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 302 303 304 305 306 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Jul 7 2007, 09:14 PM
Post #3031

Musafir

Salutare, gagici!
Ma simt iar ca o anaconda satula!
Am mancat asa:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - doua piersici, varza la cuptor cu carnati si kaiser, rosii
17:30: doua felii de pepene verde, urmate de piersici
20:30: branzeturi felurite(almette, telemea de oaie, cascaval) cu rosii
Am fost la plaja, dar apa era ingrozitor de rece, dupa ultimele zile cu vant puternic si furtuni...asa ca am zacut pe prosop si-am lecturat catalogul Quelle de toamna/iarna - nesemnificativ! - si revista "Tango".
Lotte, bine ai venit! Eu sunt mare fan tiramisu, asa ca inteleg de ce n-ai rezistat tentatiilor...ce vinuri ai baut si cum ti s-au parut? Descarca repede poze la "turism" si spune tot!
Go to the top of the page

+Quote Post
lotte
post Jul 7 2007, 09:30 PM
Post #3032

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Am uitat cd ul cu pozele din Italia la verisoara mea, il recuperez luni, am pus cateva poze cu mine in jurnalul meu.

Dr_wise, aici m-ai prins, eu nu ma uit cum se numeste vinul, sa fie neaparat sec, prefer rosu, dar merge si alb.
Va povestesc si la turism cum a fost, cel mai probabil maine.

Pup

+Quote Post
dr_wise
post Jul 7 2007, 09:40 PM
Post #3033

Musafir

Auuuuu...asta-i mai rau decat o crima!!!! Cum poti bea ceva si, in general, consuma ceva care ti-a placut, fara sa-ti notezi ce anume te-a impresionat in mod placut? Pai de unde stim noi ce vinuri seci bune au italienii, daca trimisul nostru special pt sezonul estival 2007 a dormit pe el?????? Lotte, ai bulina neagra! Zi ce-ai mancat bun, ca sa o echilibram c-o bulina rosie...

+Quote Post
kalua
post Jul 7 2007, 10:50 PM
Post #3034

Musafir

Mai doctoreaso mai, si mie mi se-ntampla sa beau vinul casei la unele restaurante, iaca, fara nume. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 8 2007, 07:05 AM
Post #3035

Musafir

Ei, n-o dati cotita! Pai spuse ca a baut vin mult in fiecare seara(mama, ce curaj! eu nu pot face asta fara mustrari fata de pancreasul meu aurolac), adica "e multe"...
Anyway....fetelor, am mancat in dim asta o felie de paine integrala si ceva firimituri cu cascaval si branza almette. E OK? A, plus o rosie si cafea decofeinizata cu cateva picaturi de lapte degresat....e de bine? Nu stiu de ce am niscai mustrari.
Si stii ce am cugetat cand mancam painea asta simpatica? C-ar fi tare bun amestecul asta (2parti tarate grau + 2 parti faina integrala de grau) pentru niste fursecuri cu nucsoara, sau scortisoara si bucati de cioco conforma...sau/si migdale macinate? Ce ziceti? Ceva gen fursecurile Alei cu migdale. Si niste unt in compozitie? merge? Consumate doar dimineata la cafea?

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 8 2007, 11:17 AM
Post #3036

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Doctore, cred ca-s conforme fursecurile de care spui tu, tot ceva de genul vreau sa fac si eu azi, mai ales pentru cea mica, ca e si ea la regim, si vrea musai azi o prajitura.
Acum coc vinete pentru o salata cu paine conforma, apoi mai am planificata tot o mancarica de vinete cu sos de rosii, asta e putin mai laborioasa, ca trebuie sa prajesc feliile de vinete (oparite in prealabil in apa cu sare) si apoi sa fac sosul. Deci ziua de azi va fi dedicata exclusiv vinetelor, ca doar nu degeaba-mi plac la nebunie.

lotte, se pare ca te-ai distrat pe cinste, de-abia astept pozele.

+Quote Post
kalua
post Jul 8 2007, 01:32 PM
Post #3037

Musafir

Doftoreaso, daca painea pe care-ai consumat-o azi dimineata e cu tarate in ea (cel putin 24%), a fost ok.
Fursecurile alea ar fi teoretic ok pentru dimineata, numai ca ma indoiesc de gustul lor bun. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
midnight
post Jul 8 2007, 01:40 PM
Post #3038

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

(IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Ieri si astazi
- peste oceanic file "pane" (tavalit prin pesmet, asta am un feeling ca nu e conform si ou) + salata verde cu lamaie

si din pacate prostii gen pepsi max si espresso lung ;( dar nu dati cu parul, urmaresc in fiecare zi topicul asta si in afara de abaterile cu indulcitori sintetici chiar incerc sa respect.

+Quote Post
kalua
post Jul 8 2007, 01:52 PM
Post #3039

Musafir

midnight (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

Pesmetul nu-i conform. Ar fi conform daca-i facut din 100% paine integrala.
Espresso nu-i chiar asa de rau, e in orice caz mult mai ok decat o cafea la filtru. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
unicorn
post Jul 8 2007, 02:06 PM
Post #3040

Contaminat
*

Group: Membru
From: timisoara
Member No.: 1,778

QUOTE(pescarush @ Jul 7 2007, 03:58 AM) *
unicorn, vinetele sunt cu ulei sau maioneza? atunci este faza 2, daca le-ai mancat cu paine integrala.
eu am mancat in seara asta ghiveci de legume, dupa care am baut un smoothie, facut cu capsuni, iaurt si inghetata conforma.

nici cu ulei nici cu maioneza, o fac cu un strop mic de sare, si cu cateva picaturi de lamaie, si ceapa

d: paine integrala uscata+pateu se soia
p: supa de legume+ghiveci de legume
s: fructe
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 302 303 304 305 306 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 02:14 AM