![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
dr_wise, tind sa-ti cam dau dreptate cu abaterile de la regula, desi recunosc ca mi-e mai usor si mie sa ma abtin de tot de la tot felul de dracovenii, ca daca incep, nu e sigur ca mai pot sa termin.
Azi: MD - lapte + paine cu tarate (parca o prefer totusi pe cea "a filosofului" pe care am postat-o; e mult mai gustoasa si la fel de conforma;; 1 cafea (se apropie si ziua cand ma voi lasa de cafea, simt eu) P - ciorba de vitel; ghiveci de legume C - salata de telemea cu masline |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dr Wise, depinde cum vezi lucrurile.Eu chiar nu vreau sa calc pe-alaturi:prea multe kg de dat jos si vreau sa fiu stricta. Chiar si-asa, cu inghetata conforma nu vreau sa ma desfat chiar des, desi am descoperit fructele congelate care-ar fi un adaos conform si mmmm, cit de buuun.
In alta ordine de idei, astazi am gatit vinete. Eu sint o mare fana a vinetelor.Va prezint reteta mea: se pregateste un vas cu apa si sare, se pune pe foc. Pina fierbe apa, spalati si taiati vinetele bucati potrivite, le introduceti in apa ptr 10-15 min, pina se patrund. Se calesc apoi in putin ulei de masline, se adauga o conserva de rosii in suc, condimente(am pus maghiran,sare si piper) , se lasa sa se lege putin sosul .Intre timp, curatati niste ustoroi, tocati-l si-l puneti peste vinete dupa ce-ati stins focul. Eu am razuit deasupra niste parmezan si-am lasat 5 minute capacul ,sa se topeasca putin. A iesit immmm, bunatate.Rapid si delicios! Meniul meu azi: d: fulgi de ovaz cu lapte si gem conform , cafea decofeinizata p: vinete cu suc de rosii + salata din toate minunile de verdeturi+ svaiter+ muschi + parmezan Seara..sper fructe doar! Va puuup! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 33 Joined: 11-June 07 From: timisoara Member No.: 1,778 ![]() |
salut fetelor am gasit si eu cam tot ce mi-am propus pt a continua armonios sa zicem dieta Monti. am gasit si cereale integrale dar eu una nu stiu cum puteti sa le papati ca mie una mai putin si dadeam afafra am incercat sa le mananc cu iaurt dar nu sunt faine voi mai adaugati si altceva sau ...????
d:iaurt o% gr.+paine integr p:supa de leg+pui s:fructe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
unicorn, daca le mananci cu iaurt, poti sa pui si putin gem conform sau fructe.
eu pun capsuni, zmeura sau mure, de obicei. probabil ca trebuie sa te obisnuiesti cu gustul lor, eu daca mananc intr-o dimineata altceva, le simt lipsa si trebuie sa ma abtin sa nu ma bag in ele seara. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
buna seara,
am fost plecata in we la clung, sa mai pun tara la cale pt nunta...sper sa iasa ceva fain, sa merite toti nervii si stresul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am mancat si conform si neconform, bune toate, dar am suplimentat la greu cu salate. cand am ajuns acasa m-am urcat direct pe cantar si nu tipa. dar de azi sunt la foame, k s aintru sigur in rokie. astfel, meniul meu pe ziua de azi a aratat asa: MD: lapte cu secara P: un bol de zmeura G ora 17.00: 2 piersici ma doare capul de foame, sper sa ma abtin sa nu mai mananc nimic. numai sa pot sa dorm! nu sariti pe mine, vreau doar sa mai slabesc ceva rapid, iar eu nu slabesc decat daca nu mananc! oricum, asa de infometare cum e, il fac tot Monti. promit ca dupa nunta voi reveni la un meniu normal Monti, dar acum trebuie sa intru in rokie!! va pup |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Leea, imi poti da un link ptr painea filozofului, te rog mult!
Pe seara am mai gustat din minunatele vinete. Noapte buna peste toate Montignacele lumii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uite-aici.
Si daca oricum o mancam numai dimineata e posibil si adaosul de ou intreg si ulei. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello, frumoaselor!
Azi am mancat: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz p - gulas din pulpa de vita, salata de rosii si castraveti, doua bucuri cioco 75% cacao s - salata de ton 22:00: nectarine @unicorn: eu am inlocuit cerealele cu fulgii de ovaz, sunt excelenti! @stoina: acum sa nu crezi ca toata ziua buna ziua, calc pe langa, altfel nici nu as fi slabit 17kg....dar sunt de acord cu ideea ca decat sa incerc variante conforme si fara nici un Dzeu pt unele produse, mai bine rar de tot un produs al naibii de neconform, dar buuuuun! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de azi:
D: iaurt cu fulgi P: ciorba de perisoare (decat zeama, ca perisoarele avea orez si n-am mancat) cu putina smantana; mancare de varza cu piept de pui la gratar C: 2 prune, un pomelo Nimphe, iti tin pumni, desi nu prea-i frumos ce faci corpului tau. Unicorn, eu sunt innebunita dupa fulgii de grau sau de secara. Cei de ovaz nu prea-mi plac, deci e chestie de gust. Eu daca nu-i mananc intr-o zi, ma constip. Stoina, iti tin pumnii sa dai jos cat mai multe kilograme. Si eu zic ca atunci cand trebuie sa slabesti mai mult e bine sa te feresti de abateri. Ai timp de ele atunci cand ajungi la greutatea dorita. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 33 Joined: 11-June 07 From: timisoara Member No.: 1,778 ![]() |
merci fetelor pt sfaturi cred ca am sa incerc cu putin gem conform daca nu am sa incerc si cu fulgi de .... vad eu de ce.
d:paine integrala+pateu soia P:salata legume+pastrama de pui+br. tofu ( sper ca e voie combinatia) s: fructe pusi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 12:31 PM |
|