IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 309 310 311 312 313 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jul 12 2007, 11:16 AM
Post #3101

Musafir

Nimphe, sa nu te superi pe noi si sa stii ca te asteptam inapoi cu mare, mare drag. Si ai grija mare de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Blu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Insanatosire cat mai grabnica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jul 12 2007, 11:34 AM
Post #3102

Musafir

QUOTE(Nimphetamin @ Jul 12 2007, 09:13 AM) *
multam de ingrijorare, fetele cred ca s-au obishnuit deja cu extremele mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
lasa ca nu pic eu, are corpul meu de unde sa consume, nicio grija! chestia e ca imi umplu stomacul cu ceai, apa si nu-mi mai este foame. sigur, noapte, pe la 23, ma loveste o foame ca abia reusesc sa adorm, dar nu ma dau batuta:)

meniul meu de azi va fi:
MD: omleta dintr-un ou, o bucata de telemea oaie, 1 carnat oltenesc (cat de conform am gasit), 1 rosie si 4 castraveti
P: un bol de zmeura si poate si 2-3 piersici
C: ceai

va pup, o zi cu spor!

desi sunt offtopic si non -montignac, eu zic sa pui mana sa mananci ceva .... am inteles ca te vei casatori in curand. perioada asta e destul de stresanta, si foarte solicitanta fizic. in perioadele astea trebuie sa mananci ca sa nu clachezi, sa nu ajungi la spital (stii zicala "ori la bal ori la spital"? s-ar putea sa ti se intample pe bune).
ai timp de regimuri si diete dupa ce te linistesti. chiar vrei sa te plimbi cu salvarea in ziua nuntii????? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jul 12 2007, 12:01 PM
Post #3103

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

dragele mele,
voi nu intelegeti ca daca nu slabesc nu incap in rochie??? de-aia ma chinui asa.
vineri voi manca Monti, fara infometare, ci normal. la fel si sambata, cand e receptia, deci o sa ma tin pe picioare.
crdeti-ma, am ani de zile de diete de-astea tampite, nici eu nu-s de acord cu ele, dar extrema urgenta!!!
ma intorc cu drag dupa nunta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 12 2007, 04:18 PM
Post #3104

Musafir

Hop si Nea Ion, ca-i si el om...adica eu: pai ce-ti veni frate sa-ti iei rochia mai mica decat trebe?!!!
Bafta multa la slabit si la nuntit! Casa de piatra, copii frumosi si sanatosi si muuuuuuuuuuuuulta armonie conjugala! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Lasa ca poate slabesti mai cu sarg pt botez....stii cum se zice, nu-i pentru cine se pregateste, ci pt cine se nimereste.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Apar in curand pe ecrane cu meniul de astazi, daca nu-mi iau zborul intre timp, ca-s precum un balon cu heliu de balonata!!!!

+Quote Post
stoina
post Jul 12 2007, 04:49 PM
Post #3105

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Kalua, pot face o supa de rosii cu o tzira de orez salbatic, au ba? Ma gindesc sa fie fara morcov, doar cu patrunjel si telina, am sa pun si dovlecel ptr ca leaga bine si rosii muuulte.Ce spui, draga mea?

+Quote Post
pescarush
post Jul 12 2007, 05:02 PM
Post #3106

Musafir

nimphe, ti-au spus fetele destule, nu mai incep si eu. sper doar sa nu te simti rau la nunta ta, ca atunci degeaba incapi in rochie, daca nici asa nu vei avea amintiri placute.
si multa bafta la noul job!

meniul meu pe azi:
D - mere rase cu scortisoara, fulgi de ovaz si germeni de grau
P - clatite cu ciuperci, salata de castraveti si rosii
C - finn crisp 24% cu salata de conopida cu maioneza, rosii.

stoina, iti dau eu acordul pana apare kalua.
daca nu pui nici un feld e grasime, merge si cu orez brun sau basmatti.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jul 12 2007, 07:38 PM
Post #3107

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

off topic: nu mi-am luat rokia prea mica, adica ma incapea cand am luat-o, dar intram destul de greu...

acum o intrebare: morcovii fierti sunt ok? dar cruzi, rasi? cu nitel ulei?

+Quote Post
dr_wise
post Jul 12 2007, 09:31 PM
Post #3108

Musafir

Gata, am aselenizat!
Meniul de astazi:
d - finn crisp cu gem de visine, lapte, cafea cu lapte
p - piept de pui gratar cu salata de rosii si castraveti
s- un cabanos, smantana cu telemea de oaie rasa, rosie, ardei gras
Mi-e pofta de ardei copti cu iahnie de fasole!
@nimphe: din cate stiu, morcovii fierti au IG ridicat, in schimb cei cruzi sunt ok
Va doresc o noapte placuta!

+Quote Post
kalua
post Jul 12 2007, 09:58 PM
Post #3109

Musafir

Stoina, ti-a raspuns pescarusa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poti pune si putin morcov si putin patrunjel in ea. Si daca iese buna tare ne pui si noua reteta la topicul cu pricina?

+Quote Post
stoina
post Jul 12 2007, 10:28 PM
Post #3110

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Multumesc mult, dragelor!
Maine dim, dupa ce-o construiesc, postez reteta. Iese o nebunie, f potrivita ptr caldurile astea si chiar satioasa.

Astazi am stat la birou later si mi-am incropit o salata dintr-o conserva de ton cu rosii.
Asta seara am iesit la crisma, am papat gratar de vita cu vinete la gratar si ardei copti + salata de rosii cu ceapa ca aperitiv. Un pahar de vin rosu sec si olecutza de parmezan au fost un deliciu de desert. MMMMM, bunatate. Mi-am cam inversat mesele, dar nu se intimpla des.
Sa ne auzim maine sanatoase si voioase!

+Quote Post

685 Pages V  « < 309 310 311 312 313 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 06:34 PM