![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 33 Joined: 11-June 07 From: timisoara Member No.: 1,778 ![]() |
nimfe-: " multam de ingrijorare, fetele cred ca s-au obishnuit deja cu extremele mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
lasa ca nu pic eu, are corpul meu de unde sa consume, nicio grija! chestia e ca imi umplu stomacul cu ceai, apa si nu-mi mai este foame. sigur, noapte, pe la 23, ma loveste o foame ca abia reusesc sa adorm, dar nu ma dau batuta:)" (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) am avut o prietena care a facut asta si din pacate acum nu mai este i-si unfla stomacul cu apa si ceai pana pocnea ca sa nu simta ca ii este foame avea 55 kg, iar in cateva saptam a ajuns la 35kg pt ca organismul ei a clacat si a ajuns la spital si de acolo ..... am facut si eu o prostie inainte sa incerc Monti (cu care am reusit sa dau jos in aproape 2 saptam. 4 kg. si jum.), era cura aia de slabire cu 1kg. si jum de fructe pe zi timp de o saptam si dai jos 6 kg. eu nu am dat 6 kg. jos ci am pus 1kg pe mine de asta ce zici dar am avut niste dureri de stomac dupa aceea nu am reusit sa scap decat cu malox asa ca ...........rochia aia nu poti sa o modifici putin ca nu dureaza mult. casa de piatra si multa fericire si ai grija ce faci cu organismul tau daca vrei sa ai si bebei , ca asta e cel mai important. d:paine integr.+gem conf.+ceai p:supa de rosii+salata multa+1 cub cioco 85% s orez cu legume pupilici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
MD - fulgi de ovaz, iaut, afine (cafeaua nici n-o mai scriu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )
P - aripioare la cuptor cu usturoi + salata Gustare: 1 piersica C - telemea la cuptor cu ardei si ceapa + salata |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mi-am propus pe azi:
D - iaurt cu fulgi de ovaz si germeni de grau P - conopida la cuptor cu cascaval si smantana, salata de rosii si castraveti C - mi-e dor de un pate de ton, cred ca asta imi fac si il pun in frunze de salata, apoi mai vad ce mai gasesc (rosii nu mai am). printre, niste fructe, inca nu stiu pe unde la strecor. sa aveti un week-end minunat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Salutare, salutare!
D: painea filozofului cu sufle de brinzeturi + rosie + cafea P: supa de rosii Dragelor, eu fug olecutza la munte, la Bran-Moeciu, pina pe marti. Cuminte voi fi, sa va gasesc sanatoase si bucuroase! Nimfe, sa ai o nunta de poveste, sa va dea Dumnezeu sanatate si pace in casa voastra! Weekend frumos tuturor! Cred ca nunta ta, Nimfe e mai tirziu, dar urarile se tin, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Petrecere frumoasa, stoinici!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar am ramas in urma cu postatul pe aici. A dat Dzeu si ieri am terminat si noi cu toate raportarile la serviciu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Joi: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba taraneasca de pui, 2 ciocanele la cuptor cu salata de rosii si castraveti C: 5 nectarine Vineri: D: un mar, dupa, iaurt cu fulgi P: ciorba de fasole, fasole batuta cu piept de pui la gratar, salata de rosii si castraveti C: 5 nectarine, 1/2 pomelo Fetelor, aseara m-a apucat un dor de rontaiala de zile mari. Noroc ca n-aveam prea multe ispite prin casa. Ma gandeam sa dau iama in inghetata din congelator, dar am avut un motiv strasnic sa raman pe loc: azi port o rochie cambrata pe talie si trebuie sa fiu supla. Marturisesc de pe acum ca voi manca tortul la nunta, daca-mi va placea. Apropo de greutate, n-am mai vazut atata hotarare pe cantarul meu: 64.9 (in fiecare zi saptamana asta). De regula mai oscileaza omu' 100-200 gr +/- dar la mine..nimic. Nimphe, are nunta pe 21 iulie, o data cu Szi. Eu o sa-i fac urarile mai pe aproape, ca sunt sigura ca mai intra sa ne citeasca. Stoina, distractie placuta. Imi place ca te plimbi! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
MD - iaurt cu afine; cafea
P - mici, salata dupa-masa: ceva fructe, nu stiu ce C - salata cu telemea Planuiesc si o prajitura conforma cu caise, ca mor de pofta de dulce si nu vreau sa calc pe langa MM, asa ca mai bine ma regalez cu ceva conform. Nu stiu cand va fi asta, poate azi, poate maine... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saluti!
Hai ca ramasei si eu de caruta.... Ieri: d - finn crisp cu b proaspata si gem de caise, lapte, cafea cu lapte p - gulas de vita cu 3 ardei copti, iam-iam! Buuuuuuuuuni! s - 3 piersici, urda(ca-mi era pofta de o sapt) cu rosie si ardei gras Astazi: d - doua felii de paine integrala cu salata de vinete si 1 rosie, cafea cu lapte p - fasole verde cu carne de porc, salata XXL, desert urda (ultima bucatica, in loc de cioco 75%...mi-a mancat-o termita de fiu-meu cat eram la plaja!!!!!!!!!!!!!!!!!! L-am dezmostenit!!!) s - nu stiu inca, n-am nici o revelatie...parca mi-as invita familionul la Tratoria IL Calcio la Cazino, ca-mi spuse roxy de niste paste bestial de bune, mancate cu ala, da' sa fiu sincera, mi-e cam frica sa mananc paste seara...sa vedem unde ma duce inspiratia. Revin.... Fetelor, s-a incalzit din nou apa marii(sapt trecuta era crunt de rece), asa ca engage! Care veniti aici?! V-am pupat! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 33 Joined: 11-June 07 From: timisoara Member No.: 1,778 ![]() |
salut fetelor petreceri frumoase sa aveti cele care pleaca pe undeva in weekend si pt. cele care stau acasa toate cele bune, eu merg la pescuit si la gratare
d:pastrama pui+ceai p:salata+gratar+1 cub cioco 85% s:fructe voi omleta o papati cu paine integ. sau doar cu salata???? ca mie una i-mi este cam grea fara paine si mai bine o mannanc decat sa fac o prostie. salut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Omleta o poti manca cu paine integrala cu macar 24% tarate numai la micul dejun. In rest si-asa nu-i voie paine.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 04:06 PM |
|