![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
unicorn, omleta pap-o doar cu salata, daca mai vrei sa slabesti. cu paine integrala e faza 2.
eu mananc azi: D - iaurt cu fulgi P - ardei umpluti (faza 2, ca am pus is putin orez brun, amestecat cu orez salbatic, impreuna cu carnea), o salata C - probabil ca doar fructe, pentru ca voi lua pranzul tarziu. distractie faina gagici! aici ploua si e rece, cred ca bag un schlafen dupa ce mananc, apoi mai citesc. vad ca a raspuns si kalua intre timp, mai complet ca mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana la urma in seara asta am mancat 2 piersici, o salata de ton cu rosie, ardei gras si castravete, si am incheiat-o cu migdale, asteptand sa mi se coaca vinetele si ardeii grasi in cuptor.
Leea draga, parca as face si eu o prajitura cu faina de soia si piersici maine....sa vedem cat elan am de dimineata, ca pana la ora 9 tb sa termin iahnia, salata de ardei copti si prajitura, dupa 9 o tai la plaja! Somn usor, frumoaselor! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Pana la urma am rezistat eroic fara prajitura, doar cu fructe dupa-masa. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Sigur, ma poate apuca pofta de dulce astazi, dar sper ca nu...
Pentru azi mi-am propus: MD - afine cu iaurt 0,1% P - piept de pui rotisat, salata de ardei copti C - cred ca am sa fac o incercare de placinta cu branza sarata (am tot felul de resturi prin frigideri) si mezeluri, pe care am s-o mananc cu salata. Daca iese, sar cu reteta. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata, fetelor!
Meniul de ieri: d - paine integrala cu salata de vinete si rosie, cafea cu lapte 13:30: 2 mere golden 15:00: iahnie de fasole cu costita + ardei copti, cioco 75% cacao 23:00: 2 piersici |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna dragutelor!
Meniul meu de sambata: D: iaurt cu fulgi si gem dietetic P: mancare de varza cu pui, 2 cuburi de cioco Heidi C: diverse chestii de pe la nunta, conforme (salata de vinete, ardei gras, masline, peste) G: inghetata neconforma de vanilie Din pacate, a trebuit sa plecam pe la ora 12, pentru ca al meu nu se simtea bine deloc. Asa ca in loc de tort, am mancat inghetata, pentru ca aveam pofta de dulce. La nunta a fost dragut, mireasa a fost fff frumoasa. Surpriza mea cu dansatori i-a incantat la maxim. O sa incerc sa pun niste poze pe grup, sa vad daca merge, ca ieri n-am reusit. Ieri: D: iaurt cu fulgi si gem dietetic P: 5 nectarine, niste migdale C: mancare de mazare cu pui si tocinei de dovlecei (fetelor sunt super gustosi, mi-am luat si azi la mine) Stiu ca am mancat cam aiurea ieri, ca ordine, dar abia seara a fost gata mancarea. In acest weeekend a trebuit sa-l ingrijesc pe al meu, inca nu si-a revenit...si ma inteleg f greu cu el, ca nu vrea sa ia pastile. Va pupic si-o saptamana minunata! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce surpriza cu dansatori? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Spune aici totul!
Eu am tot stat si m-am gandit cum sa fac cu micul dejun, singura solutie e sa-mi aduc mancarea de pranz de-acasa, aia o pot manca cand vreau. Deci, tananaaaa: d: müsli cu ciocolata amestecat de mine (fulgi de grau speltoid, tarate, ciocolata 70%, foite de migdale cu lapte), o minunatie p: o nectarina si-un mar, apoi rest de salata asiatica cu conopida si naut in care am mai pus niste salata verde, rosii, castraveti, ardei s: cred ca omleta cu mazare si telemea de oaie cu o salata babana asortata Roxanico, insanatosire grabnica sotului! Si eu-s racita cobza, sambata m-am mutat de pe canapea in pat si vice-versa. Acum ma mai iau niste ameteli, imi curge nasul si mai tusesc, dar merge. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
A..credeam c-am spus pe undeva. Profii mei de dans, o pereche minunata, vicecampioni nationali la '10 Dansuri' au venit la nunta cu pricina, la cererea mea. A fost cadoul meu pentru miri. Momentul a iesit super, daca excludem ca la al 2 lea calup, la rumba, s-a consumat bateria de la laptop si s-a intrerupt muzica. Oricum, dj-ul ala de ocazie era cam varza. A...sa mai povestesc o faza super funny: la standard au dansat vals lent, tango si vals vienez, apoi era al 4 lea dans in care fiecare invita pe cineva la dans. Baiatul a invitat-o pe mireasa (el le are f bine cu predatul, au dansat vals d-asta normal, nu de dans sportiv) si fata a invitat un tip din public, ca mirele disparuse. Tipul asta a renuntat rapid si dansatoarea ramasese pe margine, dupa care vine 'Nea Marin' din public cu o atitudine super si-o ia pe tipa la dans, faza la care toata lumea a aplaudat; dar omu' sa stiti ca s-a descurcat, chiar daca emana un miros nu prea placut de transpiratie.
Draga Kalua, insanatosire grabnica! Nu stiu ce se intampla cu racelile astea, ca aud de tot mai multe prin jur. Al meu sot, vineri noaptea a vomat, apoi a tinut-o intr-o febra continua, a inceput sa-l doara gatul si sa-i curga nasul. Azi s-a dus la serviciu si sper sa-si revina. I-am dat si o haina mai groasa, c-a zis ca-i e frig in tricou. Suna f bine micul tau dejun. Musli cred ca-i de faza II, nu? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Müsliul e de faza 1 din cauza taratei si numai pentru micul dejun, e in fond aceeasi chestie ca la paine.
Frumoasa surpriza le-ai facut, roxanica! Ceva intr-adevar deosebit. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) edit: am uitat sa bag un mar si-o nectarina inaintea mesei de pranz |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
D: am dat-o in bara rau de tot cu 2 clatite cu branza care nici macar nu mi-au placut cine stie ce
P + C: salata verde amestecata cu bucatele de macrou marinat (cu sucul si ceapa care se mai gaseau in caserola) yumm |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
helou dragalaselor, doar cat sa va salut si sa va spun/ informez ca exercitiile alea de le-a pus blu-dea mai demult 8 minute abs sunt fantastice si daca youtube-ati voi o sa vedeti ca acelasi user a mai atasat niste "grozavenii" 8 minute pt brate, 8 minute pt picioare si 8 minute pt fund ....eu sunt foarte incantata de rezultate
pusi |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:38 AM |
|