IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 313 314 315 316 317 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
jolie
post Jul 18 2007, 04:20 PM
Post #3141

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Nu prea tin eu dieta asta..sau..nu neaparat, dar va pot spune ce am mancat azi.

D-cafea cu lapte
P- rosii, branza, 1 snitel de pui, si 1 piersica
C- salata: rosii, ardei, castaveti si branza

E ok?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 18 2007, 04:55 PM
Post #3142

Musafir

Din punct de vedere Montignac numai snitelul nu e ok.

+Quote Post
jolie
post Jul 18 2007, 04:58 PM
Post #3143

Incurabil

Member No.: 1,478

Aha, am priceput, multumesc

+Quote Post
stoina
post Jul 18 2007, 10:55 PM
Post #3144

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Iubitele, am ajuns acasuca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am fost cumintica, am gafat doar cu: salata de vinete care avea in maioneza mustar(si mi-am dat seama tirziu), niste salamior la care nu stiu compozitia si alte de-astea.Dar de-abia astept maine de dim sa ma bag in gatit!

Bran e o zona mirifica, am ramas cracanata ce munti minunati avem in zona asta, gen Austria. Ce potential, domnule, excelent! Am stat la pensiunea Milenium in Bran, minunat!
Multumesc ptr urarile de petrecere frumoasa, sa stiti c-a fost! Puuuup!

+Quote Post
Leea
post Jul 19 2007, 07:56 AM
Post #3145

Incurabil

Member No.: 352

Stoina, mi-ai facut o pofta sa o iau din loc!... Of, dar mai am de asteptat o vreme pana atunci! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Plus ca latul meu e tare scurt...

E o chestie buna si cu caldurile astea, ca cel putin nu-ti prea arde de mancare...

Azi:
MD - iaurt 0,1%, fulgi de ovaz si afine
P - pipote de pui si salatica
gustarea de dupa-masa, catre seara, asa, va fi probabil pepene verde
C - o salata mareata cu o bucata de urda

+Quote Post
unicorn
post Jul 19 2007, 02:03 PM
Post #3146

Contaminat
*

Group: Membru
From: timisoara
Member No.: 1,778

QUOTE(dr_wise @ Jul 17 2007, 09:16 PM) *
Ba sa stii unicorn ca nu-i mult, depinde de cat de gogonica esti...la kg multe si pierderile sunt mari pt inceput, dupa care se mai potoleste scaderea in greutate.
Finn crisp gasesti in orice market mai mare gen Billa, Metro, Carrefour, Kaufland, la raionul de panificatie, este paine prajita finlandeza, cu concentratii diferite de fibre. E de preferat s-o cumperi pe cea cu 21% fibre, procentul acesta e mentionat pe ambalaj(ambalaj de culoare rosie).
Astazi am mancat:
d - iaurt cu gem caise si fulgi ovaz, cafea
p - cotlet de porc la cuptor cu salata de rosii si castraveti
s - salata XXL din rosii, castraveti, ardei gras verde, ceapa, cu doua feluri de branza, una sarata + una nesarata
acum/ 23:15: trei nectarine
Iar maine dimineata atac pepenele verde cumparat de sotul meu astazi...de abia astept!
Noapte buna!

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) multum. pt raspuns fetele, si ma bucur ca nu este mult cat am dat jos asta inseamna ca e ok (IMG:style_emoticons/default/322.gif) , eu nu ma simt gogonica (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) mai ales ca nu mai am multe kg de dat jos acuma depinde intre 2-5 kg as mai avea in plus, acum am 60,5 kg si am zis ca vreau sa ajung macar la 58kg dar mai vad eu , poate reusesc sa ajung si la 55 kg

d:paine integr.+gem conf.+ceai
p:supa legume+pui+salata multa
c:fructe
pupaceli (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jul 19 2007, 02:28 PM
Post #3147

Musafir

Hai ca-n ultima vreme ma numar printre lenesi...nu-s in stare sa scriu zilnic meniul meu. Promit ca nu mai fac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Marti:
D: iaurt cu fulgi
P: piept de pui la gratar, omleta, tocinei si salata de rosii si castraveti (multa)
C: nectarine (5 buc)
Miercuri:
D: iaurt cu fulgi
P: ciorba de legume, piept de pui, tocinei si salata de rosii si castraveti
C: 2 nectarine, un grapefruit
Azi:
D: pepene galben (gata...am terminat cu galbenii, mai am unul rosu, dar il atac in weekend)
P: zeama de ciorba de perisoare, piept de pui la gratar cu salata de rosii si castraveti (sa stiti ca nu m-am plictisit de ea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
C: voi manca nectarine
Bine ai revenit Stoinici! Sunt sigura ca n-ai suferit de canicula la Bran. Si eu stiu zona aia si-mi place. Exista pe acolo multe vile f frumoase. Ati facut si trasee?
Unicorn, hai ca nu mai ai mult! As putea spune ca s-au dus chiar repede kilogramele tale.
Si la mine s-au mai urnit 600 gr (64.3), dar deocamdata nu ma bucur. Mi-au intarziat si problemele lunare. O va spun greutatea la sfarsitul acestei perioade.
Kalua, cum mai esti? Ti-a trecut raceala? Al meu sot inca e bolnav si nu vrea sa se duca la doctor. Mi-a spus ca daca nu se simte bine, nu vine cu mine la nunta sambata...si fetelor, eu astept nunta asta ca pe evenimentul anului. Mi-i tare draga mireasa si am sfatuit-o pe tot parcursul perioadei de pregatire a evenimentului, ca doar eu aveam ceva experienta. Revenind, barbatii sunt rai de boala, mai rai decat niste copii. Da Doamne sa fie sanatos tun si sa nu mai fie nevoie sa fac pe 'asistenta'.

+Quote Post
dr_wise
post Jul 19 2007, 04:25 PM
Post #3148

Musafir

Roxy, baga-l pe "turbo"!!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Frumoaselor si sexoaselor, daca nu slabeam 17kg, nu ma vedeam in clar pe caldurile astea cu atata strat protector!!!! Multumesc lui Dzeu, ma simt excelent si nu mai vreau sa stiu de slaninutze cate zile voi mai avea!
Astazi am mancat:
d - iaurt cu cereale, cafea
p - pulpa de vita la cuptor, preparata cu ciupercute, salata de varza rosie
s - cred ca tot branza cu rosii multe, plus niste piersici pe la 11 noaptea...caldura mare!

+Quote Post
stoina
post Jul 19 2007, 11:30 PM
Post #3149

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Salutare!
Da, am plimbat oleaca fundu' la Plaiul Foii , prin Bran si Brasov- oras cosmopolit al naibii de frumos.

Astazi: D painea filozofului caldutza cu brinza, 2 crenvursti de vita "Cardinali", rosii+ cafea conforma
P vinete cu usturoi cu pulpa de rata si salata rosii,castraveti, ceapa+ inghetata conforma
C iaurt cu zmeura
later: 1 mar si 2 nectarine
Grea viata cu caldura asta fetelor! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 20 2007, 09:13 AM
Post #3150

Musafir

Hola!
Ieri:
D: cafea (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
P: ton in suc propriu cu doi ardei capia si rosii
C: chiftele a la grec cu telemea in ele cu salata verde

Azi:
D: cafea si mar
P: doua chiftele de aseara cu ardei capia si rosii
Pentru cina am planificat curry de peste, probabil cu garnitura de linte rosie si o salata verde. Asta daca se racoreste pana pe seara, cum au anuntat meteorologii. Daca nu, mai vad eu.

+Quote Post

685 Pages V  « < 313 314 315 316 317 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2025 - 02:35 PM