![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Multumesc, draga mea draga. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 33 Joined: 11-June 07 From: timisoara Member No.: 1,778 ![]() |
dragele mele montignace am sa va las pt. o saptamana plec in vacanta, sper sa reusesc sa mananc tot asa cum m-am obisnuit mai ales ca i-mi iau cu mine tot ce e conform pt. ca ma gandesc ca acolo nu se gasesc sau.... sa fiti cuminti si sa nu faceti prea mari exceptii, sper sa va gasesc sanatoase si cu mai putine kg. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
sambata d:lapte+fulgi p:supa rosii+salata+peste c:fructe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) asta pt toata saptamana. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
unicorn, sper ca pleci in concediu asa ca-ti urez petrecere frumoasa pe ce meleaguri vei fi!
Fetelor, azi e ziua cea mare a lui Nimphetamin! Casa de piatra si o nunta ca-n povesti! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Hai sa scriu meniul de ieri, ca pana sa intru pe forum, se bloca tot!!! d - pepene verde...chel! nici macar cafeaua nu mai incapea dupa atata pepene! p - pauza, ca am fost superaglomerata la office, nici macar la baie n-am avut timp sa merg! 17:00 - am taiat-o la Billa si mi-am luat o punga cu alune de padure si cioco 85% cacao, dar am atacat doar alunele de padure...din vreo 15-20buc m-am saturat 20:00: snitel, branza, salara din ardei, rosii si castraveti, ceva mai tarziu 2 cuburi de cioco 85% cacao Astazi: d/07:30 - pepene verde acum/10:30: black coffee, dupa care o tai la plaja p/14:30 - 15: ciorba de legume a la rus, chiftele cu salata s - ?...vedem, ca-i caldura mare moncher! Va pup cu drag si va doresc un weekend minunat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) PS: le-am urat la bar mireselor noastre - nimphe si szi - (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) sa fie cele mai frumoase si mai vesele mirese de astazi si toata lumea sa le invidieze pe ale noastre! sac! (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dragelor, eu nu-s ce am ca maninc de sparg (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) pe caldurile astea.
de ex: D 2 oua+o felie de baicon+ masline+brinza topita pe oua, inghetata conforma Cam in juma' de ora plec fluierind la munte, la Sucevita. Gatesc minunat acolo, dar am sa fiu de piatra (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Va iubesc si va pupesc! Miresucelor noastre : viata tihnita cu suflet impacat, sanatate si dramul de noroc.Apoi incredere in sine si vointa de-a razbate!Iar pentru astazi: inima bucuroasa, vin bun si lautari iscusiti, musafiri veselosi si ...aer conditionat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
doftoreaso, cum poti sa faci plaja pe caldura asta ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
io n-am chef sa ies nici pan' la coltzul blocului... stoina, te duci la manastire ? pun mai pe seara meniul zilei. Montignacei noastre care astazi isi pune pirostriile ii doresc din tot sufletul mult noroc si casa de piatra . (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/wedding-flowers.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri:
p: mar, dupa sunca de curcan cu max. 2% grasime cu rosii c: nectarina, dupa ficatei de pasare cu sos de ceapa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cu multa salata verde mai pe seara mi-am facut de cap cu inghetata neconforma (a aparut una fara nici un fel de aditivi chimici, fara mult zahar) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Ieri am servit:
Dimineata: pepene verde - in cantitati considerabile (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Pranz: sandwich din paine cu taratze cu ton in suc propriu si ceapa Seara: cascaval afumat (am facut o adevarata pasiune pentru cascavalul afumat, mai ales pe caldurile astea...) + rosii |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, vreau sa va spun ca plutesc intr-o letargie....m-am babit. Aseara fusei la nunta si am ajuns la 5 dimineata acasa si azi n-am fost buna de nimic. Trag sa fac o tema la franceza si sper sa reusesc intr-un final.
Meniul meu de vineri: D: iaurt cu fulgi de grau P: ciorba de fasole, fasole batuta cu piept de pui si salata de varza C: nectarine si migdale Ieri: D: iaurt cu fulgi si gem dietetic P: pulpa de pui rotisata cu salata de varza si un ardei copt C: la nunta: 3 ciupercute umplute, rulada de pui, peste, friputra de pui cu salata de varza...si portie dubla de tort neconform de la d-na Mimi. M-a uns la suflet, dar cand am ajuns acasa am fost rapid la toilet. Azi: D: pepene rosu P: pulpa de pui cu salata de rosii cu ceapa; 2 cuburi cioco 75% si 10 migdale C: fructe Kalua, am voie sa mananc la cina doar pepene rosu? Eu tin minte ca mi-ai raspuns tu o data ca-l pot manca singular si doar la micul dejun. Pe caldurile astea mor de sete si pepenele rosu mi se pare chiar indicat acum. Mersi anticipat de raspuns! De ingrasat nu m-am ingrasat, aveam 63.8 dimineata si tocmai mi-au venit si mie 'musafirii'. M-am rugat sa nu ma apuce la nunta, ca sa nu-mi strice cheful. Am dansat mult de tot la nunta, chiar mi-a picat o floricica de la sandale (alea care ti-au placut tie Sylvia (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ); initial am crezut ca mi s-au rupt sandalele; m-am simtit teribil de aiurea pentru ca de-abia incepusem sa dansez. M-am simtit super bine la nunta. Ca noutate am remarcat prezenta unui cvartet care ne-a incantat cca 45 min cu secvente muzicale cunoscute. Mirii au avut o coregrafie de vals, mi-a placut; au fost ca 2 copii stangaci, dar care incearca totul (bine, eu sunt cam perfectionista si mai am si ceva cunostinte de dans, ca probabil lumea i-a vazut perfecti). Mireasa a fost frumoasa, ca Alba ca Zapada. Nu va mai spun ca e prietena cu mine si m-am abtinut teribil sa nu plang la biserica, ea a plans toata slujba. E o tipa f religioasa si pentru ea cununia de la biserica a fost momentul cel mai important si cel mai incarcat de emotie. Eu am fost imbracata similar, ca sambata trecuta, doar cocul a fost altul. Chiar mi-am pus si un trandafir din ala mic in par (coafeza, nu eu), si cocarda era tot un trandafir asemanator. De data asta mi-am dat si drumul la trena si m-am simtit ca o mica printesa. Am sesizat ca a facut ceva valuri la public tinuta mea (sper sa n-o luati ca pe o lauda). Chiar m-a distrat o remarca a unei doamne trecuta de 70 de ani, prezenta la nunta: eu vreau sa dansez langa dvs, ca-mi place cum dansati (remarca d-nei). La hora se prindea numai langa mine; mi-a spus la ureche ca dansa are sufletul f tanar si-i place sa se distreze. Restaurantul a fost la ultimul etaj al unei cladiri; o parte din tavan era din sticla. Exista si o terasa, de unde puteai contempla un cartier de vile si-un lac. La nunta ne-am intalnit cu niste prieteni de-ai socrilor mei, care nu mai ma vazusera de la nunta. Au remarcat silueta mea cea noua si m-au intrebat cum. Le-am spus de Monti si au zis ca l-au tinut si ei, dar cand s-au lasat s-au ingrasat dublu. Eu le-am dat replica: c-o sa-l tin tot timpul, iar ei: pai atunci de ce sa te mai bucuri in viata? Tocmai asta e, ca eu nu ma simt constransa, nu tuturor li se potriveste Monti. Si pe undeva, sunt sigura ca nu stiau ei de retele Kaluai si ale fetelor. Multa lume confunda Monti cu regimul disociat. Pupici gagici si-o saptamana interesanta va doresc! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxanico, sa-ti fie de bine nunta, se pare ca te-ai distrat de minune! Si nu ma mira ca ai atras atentia mesenilor, rochia iti sta excelent!
Cat despre lumea care se apuca decate-o dieta si o lasa si se apuca de alta si o lasa si tot asa si la urma se plang ca ei nu pot slabi... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mai ales cand ai posibiltatea sa mananci pe saturate si o gramada de lucruri bune si fine. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Eu n-am mancat nimic pana acum, nu mi-a fost foame. Dar acusi mi-e gata parmigiana si de-abia astept sa ma bag in ea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O voi manca cu multa salata verde. Domnul meu a zis ca el isi face si niste carnati proaspeti pe grill, sa-si faca si sa fie fericit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rox, despre pepene: incearca si tu seara si vezi cum reactioneaza corpul tau, poate ai noroc. Dar cantareste-te cateva zile la rand, nu numai in dimineata urmatoare, cateodata rezultatele se vad mai tarziu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 09:37 AM |
|