IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 317 318 319 320 321 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post Jul 23 2007, 12:03 PM
Post #3181

Musafir

Da...chiar la asta ma gandeam Kalua cand citeam randurile Irinicai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apropo de asta trebuie sa merg la analize, c-am primit acasa un cupon din ala prin care pot sa mi le fac gratuit. Pai dupa ce venim din State deschidem sezonul de facut bebei in mod oficial...si cand o vrea Dumnezeu atunci voi ramane insarcinata. Nu mai calculez zodii si alte chestii din astea.
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Irinica si sunt sigura ca vei reusi sa ajungi la greutatea dorita. Dac-ai putut o data, sigur ai sanse mari si acum.
Doftoreaso, pe unde umbli?
Kalua, sa stii ca aseara am mancat pepene si azi dimineata cantaream chiar mai putin 63.5. Dupa ce scap de perioada s-ar putea sa ajung chiar la 63, deci m-as inscrie in regula cu 2 kg pe luna.
Va pup si ma intorc la trebi, ca-s multe tare si nu-mi dau pace!
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 23 2007, 01:06 PM
Post #3182

Musafir

Azi:
p: doua nectarine, apoi 250 g telemea de vaci cu rosii, o ceapa verde si ciuperci marinate
c: parmigiana cu multa salata verde

+Quote Post
Ala80
post Jul 23 2007, 01:08 PM
Post #3183

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Eu am slabit cam mult in ultima vreme. Incerc un meniu de mentinere:

d-cereale cu lapte, cafea
p-paine cu tarate+unt+somon
c-un gref

+Quote Post
kalua
post Jul 23 2007, 01:59 PM
Post #3184

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ala, ce faci tu la pranz e un pacat din toate punctele de vedere: gastronomic si montignac (cu toate ca, daca ne gandim numai la IG, e ok). (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jul 23 2007, 02:39 PM
Post #3185

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Pai cred ca e ok pentru faza 2. Si somonul e marinat, nu-mi place sa-l pap altfel. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
irinica
post Jul 23 2007, 03:29 PM
Post #3186

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

da, Roxanica mi-a fost chiar foarte , foarte bine in timpul sarcinii si vreo...luna si jumatate apoi ( cand alaptam ). Chiar cred datorita regimului am si ramas insarcinata. Eu mai am 2 baieti de 13 si 11 ani, undeva..in inima mea...imi doream o fetita dar nu credeam ca se va intampla si ...a venit minunea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .

D; o cafea fara cofeina, foarte slaba, in care am pus un plic de cappucino( are zahar dar imi era pofta!!)
P; 4 nectarine (nu se poate manca si gati pe caldura asta!!!)
S; un salatoi de rosii, castraveti, ardei gras , ulei de masline ( fara branza , fara nimic), poate am sa pun cateva felii de dovlecel uscate in cuptor ( daca nu va fi prea cald)

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
stoina
post Jul 23 2007, 03:32 PM
Post #3187

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Irinica, draga mea, bun venit aici!

Dragelor, sint acasa! Totul foooaarte bine la Sucevita(n-am fost la manastire acum, e un loc unde mergem noi de vreo 2 ani si sintem de-ai casei: e vb de Popasul Bucovina, loc frumos, curat si cu oameni speciali) pina aseara cind mi-au facut cu ochiul niste papanasi din care-am papat 2, tirziu, pe la 10 seara cred ca era. Efectu'- indigestie. Astazi dim la 7 m-am trezit cu gust de ou clocit in gura, cu sufletul plingind si constiinta incarcata. Probabil ca am ce merit si trebuia s-o iau, sa ma invat minte.
Iata-ma deci spasita si cu coada intre picioare din nou in fata lui nea'Montignac si a voastra. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Nu pot papa nik, am baut ceai , cafea, 2 nectarine si -am rontait niste crakers integrali de la Misura. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Va pup.

+Quote Post
dr_wise
post Jul 23 2007, 04:37 PM
Post #3188

Musafir

Am innebunit weekendu' asta fara voi, mama ei de mentenata! Daca mai vad cuvantul asta pe ecranul monitorului, il sparg!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eram disperata! De cate ori am incercat sa intru pe forum, aparea me..., ca nici nu-mi vine sa-l mai tastez!
In fine....
Mai, m-am topit de dorul vostru!!!! Asa de tare, incat am ajuns la 69kg!
Iar seara trecuta am fost in vizita la fratello mio si ce-mi spuse?! Bai, mai ai de gand sa slabesti mult, ca nu mai ai pic de grasime, nici sani! Asa are fratello talent sa ma imbarbateze....daca sunt pe moarte, el ar fi cireasa de pe tort...ce sa-i faci, asta este, cu el defilam...dar treaba cu sanii ma puse pe ganduri...adevarul ca din 100cm bust ajunsei la 91cm..offffffffffff!
Hai sa va scriu meniul de ieri:
d - am facut o pasiune pt pepene verde, plus ca am descoperit ca-mi tine de foame lejer, chiar mai mult decat ceea ce mancam inainte...asa ca invariabil, pana cand va da bruma pe ei, voi manca dimineata pepene verde pana la full capacity; am renuntat si la cafea!
p - doua frigarui din piept de pui + rosii multe, desert un borcanel de gem Arovit(asta pt ilustrarea cantitatii de smantana) plin cu smantana! l-am ras cu branza de nu s-a vazut!
18:30: 4 nectarine
21:30(vizita la fratello): cascaval, telemea de oaie, rosii, apa plata cu lamaie la greu

Astazi:
d - pepene verde foarte gustos
p - pulpa de pui dezosata facuta saramura, plus garnitura de varza la cuptor
s - mi-e dor de branza cu rosii!
Domle, va rog mult, daca vedeti ca sunt moarta in papusoi mai mult de 18 ore, atacati-o pe Diana si spuneti-i ca sunt blocata de afurisita aia de mentenanta!!!! Si nu suport sa vorbesc singura in fata PC-lui! Plizzzzz!
Va pup pe toate cu sonor si multa dragoste!
PS: ce-o face mireasa noastra MM?

+Quote Post
kalua
post Jul 23 2007, 04:45 PM
Post #3189

Musafir

stoina, te-ai impiedicat, gata, te ridici si iti continui drumul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pacat ca te-a pedepsit corpul, sper sa-ti revii cat mai repede.

irinica, imi inchipui ca stii ca cappucino ala n-are nici o treaba cu Montignac. Bea mai bine din cand in cand un cappucino adevarat si lasa prostiile astea din plicuri. Sau fa-ti o cacao cu lapte (sau apa) si putina fructoza.

Edit: doftoreasa, ia vezi ca ceva nu-i in ordine la tine, mentenanta a fost o zi saptamana trecuta, dupa cum vezi noi am fost bine, mersi online la sfarsit de saptamana. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Felicitari (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) pentru 69!

+Quote Post
dr_wise
post Jul 23 2007, 05:13 PM
Post #3190

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mey, stii ca-i valabila doar pe PC de acasa???? cineva ma saboteaza! Cine? fiu-meu sau husband? Ii dezmostenesc pe amandoi!!! Serios, ce tb sa fac, ca am suferit crunt tot weekendu!

+Quote Post

685 Pages V  « < 317 318 319 320 321 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2025 - 12:17 AM