IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 319 320 321 322 323 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jul 24 2007, 04:55 PM
Post #3201

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Jul 24 2007, 04:29 PM) *
Sa-l mananc chel, sau cu b proaspata?...si gem....? plus iaurt...? o data in viata...sau pe vara....e voie?

Chel. Cu ceai. Pana te repari la burta.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jul 24 2007, 06:23 PM
Post #3202

Musafir

Gata! M-am reparat cu chiftelute, rosii, castravete si telemea de oaie...finn crisp se reporteaza pt maine dimineata! Acum o tai la o plimbare de stimularea digestiei, sper sa n-am vreo surpriza....

+Quote Post
kalua
post Jul 24 2007, 06:34 PM
Post #3203

Musafir

QUOTE(irinica @ Jul 24 2007, 04:45 PM) *
Am gasit un ceai foarte bun la gust ( un pic acrisor ) dar, desi e vrac din fructe si plante uscate, cand ma uit la compozitie, tot contine ,,afine concentrat de fruct .....aroma identic naturala (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) la ce le-or mai fi pus???? Nu cred ca e tocmai ok daca as bea.

Aromele sunt conforme. Acuma nu ne putem feri chiar absolut de toata industria alimentara. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Doftoreaso, cred ca nu ti-a fost indeajuns de rau de bagi chiftele si telemea in tine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 25 2007, 07:20 AM
Post #3204

Musafir

'Neatza!
...pai sa stii kalua ca avusesi dreptate...aseara, la plimbare, mi s-a facut deodata rau si a tb sa venim acasa teleportati...si nici acum, dimineata, nu sunt OK. Acum suflu si-n iaurt! Am mancat o tona de finn crisp si am baut ceai de menta. Mi-am facut si-o cafea black decofeinizata, dar nu mai am curaj s-o beau. Cred ca zac in casa today, ca n-am curaj sa fac nici macar un pas afara!!!

+Quote Post
stoina
post Jul 25 2007, 09:12 AM
Post #3205

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Doctoreaso, multa sanatate!

D: fulgi de ovaz cu lapte 0% si gem conform, cafea
Astazi fac painita desteptului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )ptr maine dim. si niste pulpe de pui dezosate ptr prinz.Cred ca fac o linte ca garnitura.
Se pare ca vine viscoala, poate iesim din cuptor astazi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) O zi minunata!

+Quote Post
roxanica10
post Jul 25 2007, 09:47 AM
Post #3206

Musafir

Stoinici, tu poti gati pe vremurile astea?
Doftoresei ii doresc insanatosire grabnica, dar fie vorba intre noi, cand esti deranjat la burta, sa mananci chiftele, nu prea merge.
Hai sa va povestesc ce minunatie am mancat eu aseara. S-ar putea sa fie de faza 2: inghetata de vanilie Diet (conforma) in care am pus alune de padure prajite. E un deliciu si ma bucur c-am descoperit-o. M-am saturat rapid. In afara de asta am mai mancat cateva migdale si o pruna.
Fetelor, ale mele colege, mi-au spus ca-i cazul sa ma cam opresc din slabit pentru ca incep sa mi se accentueze anumite parti (spre exemplu nasul, care pare mai mare) intr-un mod mai inestetic. Am tot stat si m-am gandit si cred ca o sa ma opresc la 62. Acum am 63,7. Prin august o sa merg cu Ala (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) , la electro-stimulare ca sa-mi mai micsorez circumferinta pulpelor, ca acolo ar mai fi probleme. In talie am ajuns la 66 de cm, ceea ce mi se pare onorabil.
Va pupic!

+Quote Post
stoina
post Jul 25 2007, 09:55 AM
Post #3207

Incurabil

Rox si mie inghetata Diet mi se pare buna, buna! Eu o prefer cu fructe proaspete sau congelate(capsuni, zmeura) si lasate la 'muiat ' un timp.
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

Dau drumu la aer conditionat si gatesc imparateste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asta e 'the secret'.Ieri am tras chiulu si ai mei se revolta vis a vis de paine, nu altceva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 25 2007, 10:05 AM
Post #3208

Musafir

Merci de urari!
Vreau si eu inghetataaaaaaaa!

+Quote Post
stoina
post Jul 25 2007, 10:51 AM
Post #3209

Incurabil

Gata painea, salata de linte si fripturica, harnicoasa am fost! Am gatit lintea asa: am taiat ceapa su usturoi, le-am calit usor in ulei de masline, am pus lintea, a fiert , am strecurat si-apoi am amestecat cu-un dresing usor din otet, ulei, sare si piper. Bunatate! Am sa adaug si rosii, patrunjel verde, si poate salata, dar deocamdata am lasat lintea la rece sa traga din dresing. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Leea
post Jul 25 2007, 11:02 AM
Post #3210

Incurabil

Member No.: 352

Pe mine ma tine cate o paine filosoficeasca 7-10 zile, ca numai eu mananc din ea. Restul nu se pot lasa de faina alba.
Slava Cerului ca am fost scutiti pe azi de caldura! Nu c-as avea vreun chef de gatit... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Propunere pentru astazi:
MD - iaurt 0,1%, paine de filosof; 1/2 cafea (de azi am inceput sa o reduc la jumatate, mama ei de cafea!)
P - snitel din piept de pui cu soia; salata asortata
C - iaurt cu afine; o feliuta de sunca

dr_wise: lasa inghetata pana te dregi, ca altfel o faci de oaie cu totul. Ai timp destul dupa...

+Quote Post

685 Pages V  « < 319 320 321 322 323 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 03:24 PM