![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am propus azi:
p: doua nectarine, apoi rest de dovlecei cu salam si rosii s: mancare de gulii si ardei capia cu niste carnaciori (inca nu stiu de care) facuti pe grill. Inainte de culcare poate inca vreo nectarina, doua. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Rox, mi-a scapat! Nu te-am felicitat (dar nu asa, oricum, ci cu bucurie si din inima) ptr talia ta. Esti minunata si important de-acum incolo este sa te mentii. Bravo bravissimo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi draga Stoinici pentru felicitari (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Da...mentinutul e cel mai greu, c-am mai slabit eu, dar n-am fost in stare sa ma mentin. Dar, cu voi aici, sunt sigura ca n-o sa va paraseasca ambitia.
Azi am papat: D: pepene galben P: ciorba de dovlecei, peste la cuptor cu salata de rosii si castraveti Nu mai scriu ce voi manca la cina...ca sigur se produce vreo schimbare. Voi scrie dupa ce-am terminat masa. Sper sa reusesc sa ma abtin de la inghetata si sa mananc doar fructe (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Spor la slabit dragutelor! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
buna fetelor!!!
roxi, tre' sa fii tare fericita de rezultate ( nu va fi greu deloc sa te mentii ...ca doar nu vei renunta la monti). ce inaltime ai? stoina ce harnica esti, am sa ma mut cu oalele la tine ( la AC). daca stiam ca ai facut paine , treceam pe la tine sa ...gust (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) am mancatazi: : D: 3 nectarine P: ( adik pe la 16) salata de fasole alba uscata: fasole , masline, seminte fl.foarelui, ardei gras,tofu, ulei, otet, ceapa. C: cred ca iar piersici sau ...mai am putina salata de fasole (dar cred ca piersici!!) va pup! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
dragele mele,
am postat cateva poze. sunt putine, pt ca deocamdata am doar astea pe suport digital. sper sa va placa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ieri seara n-am mancat doar fructe sau iaurt, ci am dat iama in salata de vinete, cu 1 rosie si jumatate de ceapa iuteeee foc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si...o abatere: cateva guri din tortul miresei, care a fost cel mai fenomenal tort al miresei ever: bezea, cu ciocolata si crema de vanilie. a mai ramas varful, care consta in 2 figurine: eu si liviu, facuti din bezea si creme...o adevarata artista cofetareasa aia!!! o sa va pun poze sa vedeti arta! e prea bun tortul asta, mi-e mila sa-l arunc, asa ca nu ma certati prea tare! la nunta nu am facut excese, nu am mancat f m. pana acum,meniul a fost: MD: tzatziki cu 1 cremwurst de pui C: o salata din 1 rosie, 2 ardei, 2 felii feta si o pulpa de pui diseara nu stiu ce va fi, e ziua cumnata-mii si nu stiu cu ce ne va servi. later edit: C: salata de vinete, 1 rosie si jumatate de ceapa cateva vorbe despre nunta, macar ca sunt off topic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) a iesit o nunta minunata, o petrecere, fara traditii...singura a fost furatul, pe seama caruia m-am distrat pe cinste. am oferit cadouri tuturor, dansul mirilor a fost Ochii tai a lui Hrusca si a fost o surpriza placuta pt toata lumea, indiferent de varsta. cea mai frumoasa a fost cununia religioasa, unde am avut 3 preoti si un dascal, iar atmosfera a fost f destinsa, in sesnul ca toata lumea a zambit, a ras, nu a fost nimeni incordat...eu imi faceam griji sa nu plang, dar am fost atat de vioaie si zambareata (cum vedeti si in poze), incat tot a iesit perfect! toti au fost incantati. tortul a fost de senzatie, de mancare nu prea s-au atins pt ca era prea cald, desi a fost buna si din plin. toti mi-au spus ca m-am purtat de parca as fi fost sfatuita de cineva indeaproape ce sa fac, cum sa fac, le-am facut tutror o surpriza placuta, pt k toata lumea stie k eu urasc nuntile si nu fac nimic doar de gura altora. dar m-am simtit atat de bine, atat de frumoasa, de sigura sia dmirata, incat m-am purtat minunat, am vbit cu toti oaspetii, am dansat etc... acum sunt nostalgica, ma uit des la poze si culeg impresii din partea nuntasilor. va pup si promit ca incerc sa revin la Monti, k tare dor mi-a fst de voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te-am vazut, nimphe, frumoaso! Dar cel mai important este ca te-ai simtit exact cum trebuie sa se simta o mireasa.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetili, unde e topicu cu poze?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E un grup pe yahoo, intri acolo numai daca esti membra de incredere (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si daca pui si tu poze. Scrie aici ce si cum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Te-am vazut, nimphe, frumoaso! Dar cel mai important este ca te-ai simtit exact cum trebuie sa se simta o mireasa. multam (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Kalua,ce-ar fi sa facem 'un sediu' al Montignacelor? Cu poze zic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 01:07 PM |
|