![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata!
De dim : un ou-ochi cu parmezan si brinza Amoroso cu mucegai(e bestiala, incercati-o) paine desteapta si o rosie.Cafea N-am nik ptr prinz, mi-am fermecat familia cu lintea de ieri asa ca s-a papat tot!Va puuup , o zi de poveste(cu gindu la weekend, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua,ce-ar fi sa facem 'un sediu' al Montignacelor? Cu poze zic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Deschid un topic la Diete despre asta (cu poll), sa vedem daca are rost sa facem asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
desi n-am mai dat cam de multisor pe la topicul asta, am tinut Monti in continuare (cu mici exceptii).
pe azi mi-am propus sa mananc: D - un kiwi, apoi lapte cu cereale P - fasole verde cu carnati la grill C - salata, din ramasitele pe care le mai am prin frigider. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe, te-am vazut, imi placi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Astept sa mai pui si alte poze.
Irinica, am 1,70 m, dar eu atarn mai greu la cantar spre deosebire de fete. Aseara am mancat (ghiciti si voi evident) inghetata cu alune de padure, 2 nectarine si cateva migdale. Nu m-am lasat pana n-am terminat-o....asa ca n-o sa mai imi cumpar prea curand. Nu pot sta cu ispita in frigider. Daca stiu ca-i conforma, pur si simplu nu ma pot abtine. Cu ciocolata nu prea am eu texte, dar la capitolul inghetata e jale. Azi: D: un mar, iaurt cu fulgi P: piept de pui la gratar, omleta simpla si salata de rosii cu castraveti C: fructe (ca Slava Domnului, nu mai am inghetata); am de ales intre nectarine, grapefruit si mere. Va pup dragutelor! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
meniul meu de azi:
MD: 1 cremwurst de pui, o bucata de br de burduf, 1 ardei gras P: salata: ardei, rosii, castraveti, feta, pulpa pui C: probabil tot salata de vinete cu rosii si ceapa io am inghetata in frigider de vreo 3 sapt si nik!! si cico 75%...dar nu am pofta... va pup |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa nu uitati sa treceti pe aici sa ziceti cum vreti cu pozele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Prinz: o salata cu piept de pui, inghetata conforma, cafea cu lapte.
C: fructe, fructe! Maine e weekend! Yupieeeeeee! Plec iarasi la Sucevita, avem niste nemti in vizita si-i plimbam. Doctoreaso, cum esti cu sanatatea?Sper ca bine, ca prea ai disparut (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Pupici ptr voi toate! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata! Mi-am revenit!...asa de bine, ca sunt constipata!!!!
Alaltaieri nu am postat ce-am mancat, fiindca fuse un dezastru...100% conform cu MM, dat total neconf cu stomacul meu, iar ieri am mancat: d - paste integrale cu gem dietetic si putina telemea de vaca rasa, sa ma stranga la stomac p - un piept de pui gratar, carat la office s - smochine uscate....ca ma simteam fara vlaga si aveam nevoie de ceva dulce...pe la 22:30, doua felii de pepene....am vizionat cu f multa placere "Don Juan de Marco" si mi se facu dor de ceva dulce, ca prea era vorba numa' de dragoste si femei... ...si muuuuuuuuuuuuult ceai de menta all day! In schimb in dim asta am atacat snitele din piept de pui(tavalite doar prin ou), branza si DOUA rosii! "aurolacul" din mine(pancreasul) fuse teribil de happy dupa astea doua rosii! le-a savurat ca pe cele mai bune fructe din lume! Iar la pranz va fi mai mult ca sigur cealalta buc de piept gratar, ramasa in frigider la office...poate ii adaug si o rosie si un castravete...nu sunt inca suficient de intremata ca sa dau piept cu "pestii" de pe centura, asa ca nexam mers la cantina pana luni...da' si cand voi aparea!!! vai de capul lor! Va pup cu drag! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Bine ca te-ai dres, Doc! Cred ca mai trebuie sa ai grija o vreme totusi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Am fost harnica ieri si am gatit, asa ca azi am de mancare: MD - paine filosofala + iaurt 0,1%; 1 cafea intreaga, ca am dormit doar 4 ceasuri azi-noapte (fara 8 intregi eu sunt moarta!) P - chiftele de ton cu linte (o facui cu ghimbir si chimen prajit, basca niste Almette - o nebunie!) Dupa-masa - 2 nectarine C - salata cu cascaval si masline |
|
|
![]()
|
|
Neata dragelor!
D: paine desteapta cu brinza Amoroso + rosie. Cafeaua later, ca fug la coafor. Astazi voi gati niste rasol de vita, vinete, brocolli si cred ca fac si desertu' ala din paste integrale(am cumparat brinza ptr asta) Va pup din inima si va doresc o zi happy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Leea, ma ajuti cu reteta de chiftele din linte, suna grozav (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 07:32 AM |
|