IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 323 324 325 326 327 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jul 27 2007, 09:40 PM
Post #3241

Musafir

irinica, cand esti intr-un subforum gasesti jos semnele pentru topic nou & co.
Daca te intereseaza numai anumite topicuri poti sa le inscrii la "View topics" din My Controls (sus dreapta).
Ultimile posturi de pe forum le poti vedea si la "Today's active topics" (dreapta jos cand intri pe forum).
Treaba cu pozele pe forum are motive intemeiate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iar grupul unde vrem sa ne punem noi pozele e in alta parte pentru ca acesta este un forum public si nu toata lumea vrea sa se expuna lumii intregi.

Mancat de fructe si la pranz si seara nu e tocmai ok.

@lotte: tre' sa asteptam sa apara Roxanica, ea taie si spanzura la grupul cu poze.
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Jul 27 2007, 10:46 PM
Post #3242

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Si io tai... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jul 28 2007, 07:32 AM
Post #3243

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

neata all,
asta e primul we in care am ramas in Buc. ultimele 4-5 we le-am petrecut la campulung, unde s-a tinut nunta. si acum ma simt cam aiurea...urasc bucurestiul vara (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
meniul meu de ieri:

MD: un cremwurst de pui, o bucata de br de burduf, 2 rosii
P: salata din: 2 rosii, 1 ardei gras, 3 felii feta, 2 felii muchi file.
C: 100g calamar pane cu sos nu stiu de care si ciuperci sote...am mers in oras cu o prietena si mi-era pofta de calamari, incat n-am mai tinut cont ca nu-s conformi (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)

azi voi gati, mi-e tare pofta de papricasul Kaluai...mai am niste dovlecei, o sa-i fac pane sau vad eu...
va pup si we placut! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jul 28 2007, 10:28 AM
Post #3244

Musafir

QUOTE(lotte @ Jul 27 2007, 09:19 PM) *
incerc de 20 min sa pun si eu o poza la Monti, dar nu se incarca!

Lotte, cred ca-i de la netul tau, pentru ca pe grup esti membru cu acte in regula. Sa mai incerce si celelalte fete sa puna poze si sa-mi semnaleze daca nu pot.
Stiu ca si mie mi s-a intamplat de acasa sa am probleme.
Fetelor, in cazul in care nu descoperiti topicul deschis de Kalua dati click aici:

Grup Montignac Elady

si inscrieti-va. Cel mai frumos ar fi sa puneti poze cu inainte si dupa, pentru a vedea beneficiile acestui regim. Eu am facut primul pas si sper sa nu va oripilati. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jul 28 2007, 06:22 PM
Post #3245

Musafir

mie nu-mi merge internetul ca lumea (calculatorul meu e un jaf), nu ma pot inscrie de acasa, am sa incerc luni de la job.
meniul meu pe azi:

D - cereale cu lapte
P - ciorba de varza (acum e pe foc), cu ciolan
C - ficatei de pui la grill, cu legume, sampanie conforma, prajitura cu mere (pe care trebuie sa ma apuc s-o coc, daca ma si dezlipesc de elady)

+Quote Post
irinica
post Jul 28 2007, 06:28 PM
Post #3246

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Buna dragutelor!

Kalua , merci pt. lamuriri ( m-am dumirit!).
N-am stiut ca e rau ..fructe si al pranz si seara (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .

Azi am mancat cam... mult si cam asa cum au avut ALTII chef sa manance. Eu a trebuit sa le tin companie ( neputand refuza din respect).
D: pate ( Hame), branza ( almete) , ardei gras, mozzarella.
P:salata de varza cu o rosie, juma" de castravete si juma" de frigaruie de porc
S: braza (slaba-Milli)cu smantana ( 15% gr. Campina) si 3 mititei (Selgros- dupa parerea mea sunt conformi!!)

Nu cred ca mai am loc de fructe si..oricum singurul fruct care il DORESC la momentul asta este pepenele verde la care...RENUNT!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Sfarsit de saptamana petrecaret si odihnitor !!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Era sa uit! Fetelor, vad ca mancati cereale dimineata, lamuriti-ma si pe mine care sunt acelea?!
Mersic!

+Quote Post
pescarush
post Jul 28 2007, 06:33 PM
Post #3247

Musafir

irinica, nu sunt in Romania, deci nu pot sa-ti spun o marca anume.
in principiu, cereale integrale sau fulgi, fara adaos de zahar sau miere (bineinteles, nu de porumb).
eu mananc de obicei fulgi de ovaz sau germeni de grau (sau amestecati), sau tarate de ovaz. din cand in cand muesli (fara zahar, bineinteles).
sa aveti un week-end placut, montignacelor!

+Quote Post
irinica
post Jul 28 2007, 07:09 PM
Post #3248

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Merci Pescarusch! Asta era, ca nu gaseam amestec sa nu contina si grau. Deci sunt conformi.

Pescarush (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 29 2007, 08:10 AM
Post #3249

Musafir

'Neatza!
Mey, iar m-am strofocat ieri sa intru pe elady, fara succes!Mama ei de mentenanta!
Daca va zic ce-am manca ieri, mananc bataita....
d - smochine uscate(06:30)...dupa o 1/2 ora, 1kiwi...pe la 08:30 pepene verde...domle, ma simt slabita rau de rau dupa indigestia aia! si mi se pun la carcei, ceva de speriat! se pare ca am eliminat prea multe saruri si minerale.
12:30(pe plaja): 20g alune...poate chiar mai putin
14:30: 2 ardei umpluti cu iaurt in loc de smantana, rosii cu branza desert
18:30: pepene verde
23:00: am fost la Cazino sa-l vedem pe Julio Iglesias venind la concert, mi-am luat si aparatul de paparazzi...concertul incepea teoretic la ora 21:00, iar Julio a venit dupa ora 22:00, asa ca ne-a apucat si foamea, si nervii de atata asteptare...am taiat-o la o plimbare pe faleza si ne-am oprit la o pizzarie unde am halit o shaworma mareeeeeee si bunaaaaaaa....de cand visez la ea! de la ziua mea, cand ii facui cinste fiului meu cu pizza si eu ma uitam precum curca-n lemne la toti cei care infulecau shaworma...gata! mi-a facut damblaua! acum am trecut la MM.
Va pup si revin mai tarziu...daca poci intra si nu dau ochii de mentenanta aia nesuferita..

+Quote Post
blu_dea
post Jul 29 2007, 03:07 PM
Post #3250

Musafir

Montigniacelor,mi-e tare dor de voi..... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 323 324 325 326 327 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 01:35 AM