IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 324 325 326 327 328 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Jul 29 2007, 04:54 PM
Post #3251

Musafir

Ciao, bella! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce faci blu, cum stai cu sanatatea? Mai tii monti?
Eu mi-am facut inca o data de cap, dar promit sa ma cumintesc...
Am mancat:
d - kiwi, iaurt cu fulgi ovaz si gem dietetic de caise, black coffee
pe plaja: 3 gogosi inelus cu topping de capsuni...prea mancau toti in jurul meu si nu mai gustasem gogosi de anul trecut...GATA! M-am cumintit!...mama, ce bune au fost, le-am savurat la fiecare inbucatura...ca si cum ar fi fost ultima de fiecare data!
p - telemea de oaie cu smantana, salata din rosii, castraveti si ceapa
s - pepene verde si atat
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Jul 29 2007, 05:03 PM
Post #3252

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

dragele mele, am avut un we si muncit si linistit, am facut curatenie luna in toata casa si mancare. sotul cu curatenia, eu cu gatitul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
am gatit destule, ca sa ajunga toata saptamana: vinete pane, papricas de vita, supa de pui, ardei umpluti.
meniul de ieri:
MD: nu mai tin minte (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) lipidic, oricym... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
P: supa de pui si papricas
C: vinete pane cu rosii

azi:
MD: salata de vinete, 2 rosii si 1 ceapa
P: supa de pui ardei umpluti cu smantana
C: inca nu m-am decis...pepene galben...

va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
irinica
post Jul 29 2007, 09:11 PM
Post #3253

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

D: fructe ( pere si mere varatice, de pe la noi)
P: pulpe de pui ( dezosate si fara piele ) cu dovlecei rasi si ciuperci ( champinion), putin ulei masline, sare , piper , dat la cuptor!! o bunatate!!!
C mere, struguri si...2 bucatele mici de pepeme verde ( mancau ai mei cu ...mare pofta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) )

aaa sa nu uit, am indraznit azi dupa amiaza ( cam intre mese ) sa ma alint cu 2 patratele de ciocolata Heidi cu 85% cacao!! E foarte grav???

Va pup si va doresc o saptamana minunata!!

VAAAAIII!!! Am dat-o in bara in seara asta cu strugurii ( acum m-am uitat si am vazut ca au IG 45!!!). Deja calcasem stramb cu pepenele, mai devreme cu ciocolata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Ce sa fac??
Salvati-ma??
Ce as putea manca maine drept...PEDEAPSA??? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 29 2007, 09:43 PM
Post #3254

Musafir

irinica, vezi ca te stresezi si din cauza asta s-ar putea sa nu slabesti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cand mananci ceva ce nu-i ok fa-o macar cu cap si savureaza fiecare inghititura.
Pedepse nu exista. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Maine ar fi bine sa mananci peste cu niste legume si multa salata.

+Quote Post
stoina
post Jul 29 2007, 10:06 PM
Post #3255

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Seara buna!
La Sucevita am mincat conform, dar mult cantitativ, incomparabil mai mult decit in mod curent acasa+ un pahar de vin/seara.
De maine incerc sa reduc,sper sa nu se fi labartat stomacul meu.

Tare sint fericita ca va am! Irinici, postezi reteta aia buna buna cu dovlecei rasi sau exista deja undeva?
Noapte buna ! ( e luna plina si ma fascineaza....)

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 29 2007, 10:26 PM
Post #3256

Incurabil

Member No.: 868

QUOTE(blu_dea @ Jul 29 2007, 04:07 PM) *
Montigniacelor,mi-e tare dor de voi..... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Blu, mi-o fost dor de tine, fata ! Mai scrie si tu p-acilea, asa, de dragul nostru... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , come on...
Stoina, scrie si tu ce-ai papat conform in inima Moldovei, sigur a fost super bun. Eu peste vreo 2 saptamani ma urnesc din nou din Galati , inca nu stiu unde , cel mai probabil la Moeciu, la o pensiune asha, pe gustul meu...
Doctore, sa-ti fie de bine shaorma si...sa-i uiti repede gustul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
V-am pupat, gagici, s-aveti o saptamana usoara, la mine s-anunta o cavalcada la munca, da'..., oi trece eu si peste asta.

+Quote Post
stoina
post Jul 30 2007, 10:09 AM
Post #3257

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

La Sucevita am mincat bunatati, da. Hribi cu usturoi, galbiori sote, urda excelenta, cas, o ciorba de vacutza f buna(am papat doar zeama) o salata cu mult morcov ras( eu acasa n-am o scula de ras morcovi si mi-e greu sa-i rad clasic) lapte adevarat intr-o dimineata... era si brinza cu smantina de la mama ei , era afinata , erau papanasi si clatite si prajituri fine de nunta.ASta ptr ca am prins 2 nunti acolo(tare imi place)si am intors pe toate partile si mireasa si nasa si nuntasii:)Voiam sa furam nasa la un moment dat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Prietenii nostri din Germany sint dulci si buni ca mierea, plecati de mici acolo, ramasi cu dor de tara si prieteni.Ambii sint stomatologi, realizati material, dar nostalgici. Gata cu off topic ca mi-o iau!

AStazi am papat fulgi cu iaurt. Bun si usor!Sa aveti o saptamina buna si Montignac-cuminte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

As mai face budinca cu brinza si paste integrale, e ok de papat dimineata? Seara parca e prea mult ...

Trebuie sa va marturisesc ca desi am dat jos ceva, am ajuns in faza aia( poate va suna cunoscut) cind nu ma mai suport, parca ma reneg. Ma uit in oglinda, cumva imi e drag corpul meu, apreciez faptul ca sint 'in scadere', dar parca nu suport sa ma vad in poze. Trec eu de faza asta...Maninc atit de echilibrat si corect, daca-mi vezi cumparaturile te vei intreba: asta vrea sa traiasca 1000 de ani ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ma gindeam sa merg la gym, desi as lasa asta pe mai tiziu...ptr etapele de stagnare. Iau etapa prin care trec ( de alimentatie si echilibru alimentar) ca pe ceva cotidian, de drum lung si parca nu vreau sa-mi fortez limitele.
Astazi incep sa merg la masaj si imi face atit de bine...parca plec de-acolo deja mai supla si mult intremata fizic si psihic...Va pup din nou!

+Quote Post
roxanica10
post Jul 30 2007, 10:13 AM
Post #3258

Musafir

Neata fetelor! Weekendul a fost cam agitat, in sensul ca n-am prea stat pe acasa si din aceasta cauza n-am avut timp sa postez.
Sambata:
D: iaurt cu fulgi si gem dietetic
G: migdale
P: snitele cu faina de naut (super tari) cu salata de rosii si ceapa
C: pulpe de pui la cuptor, ciuperci si salata de rosii, salata verde, ceapa.
Duminica:
D: iaurt cu fulgi si gem dietetic
P: salata de vinete cu ardei copti, piept de pui la tava tot cu ardei copti
C: nectarine, migdale
Greutatea-i la 63.5, deci n-am reusit sa ajung la 63 dupa ciclu, dar asta e. Eu is multumita per ansamblu.
Dr_wise 2 abateri in 2 zile, s-au vazut pe cantar? Eu am ramas cu gandul la inghetata Diet, dar mai astept o saptamana pana sa-mi iau inca o cutie.
Stoinici, imi place tare mult cum iti petreci weekendurile.
Blu, cum stai cu sanatatea? Pleci la mare, c-am vazut ca esti interesata de costume de baie si alte chestii ce tin de plaja?
Irinica, eu am inteles ca putem manca integral pepene la masa de dimineata, dar trebuie sa mai vedem cum reactioneaza si corpul nostru. Fulgi de grau, secara, ovaz integrali gasesti la Plafar sau in hypermarketuri. Sunt facuti de Sanovita, Solaris. Mie-mi plac cei germinati, ca-s mai crocanti. Mancandu-i dimineata cred c-au un efect f bun asupra organismului, impiedicand si constipatia.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jul 30 2007, 10:19 AM
Post #3259

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

neata all,
meniul meu de azi pare a fi:
MD: 2 wasa cu br de vaci 0% si un castravete
P: 2 ardei umpluti cu salata de rosii si ardei gras
C: o salata din 1 rosie, 2 ardei grasi mici, 2 castraveti, putina br de burduf si 3 felii de vinete pane, plus supa de pui

+Quote Post
kalua
post Jul 30 2007, 01:18 PM
Post #3260

Musafir

Hai salut, iubitelor!

P: rasol de vita cu fasole proaspata si salata de rosii si castraveti
C: (programat) dovlecei si vinete si ciuperci pe italiana cu telemea. Cred ca fac si o salata verde si niste carnati proaspeti subtirei si amarati pe grill.

stoina, budinca aia o mananci mai bine numai dimineata, atunci e bine de luat masa glucidica.

+Quote Post

685 Pages V  « < 324 325 326 327 328 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 01:45 AM