![]() |
![]() ![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele,asa un dor mi s-a facut de voi incat sunt decisa sa revin,virtual,printre voi.Stiu ca nu e prima tentativa,sper doar de data asta sa-mi reuseasca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da,padrina,normal ca nu l-am abandonat pe Monti,doar ca m-am cam "plimbat" faza 1-faza 2-faza1-si tot asa.De astazi mi-am propus sa reintru la faza 1,ca mai am muuuult de dat jos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cu sanatatea stau cam...asa si asa,nu prea imi e bine,dar ma descurc.Am invatat sa live with it (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Roxanica,nu,nici gand sa plec la mare,nu prea am cu cine...costumul e pt bazin,de care,by the way,nu m-am lasat deloc,mai mult chiar,mi-am achizitionat tot felul de accesorii(palmare,labe)pt a face antrenamentul cat mai eficient (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pacat doar ca e atat de aglomerat si plin de tzarani,dar e singurul bazin olimpic mai acatari,deh... Mai tarziu am sa postez si eu ce am papat azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wow,ce super sentiment,de cand n-am mai facut asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apropo,va marturisesc ca ma mai racoresc,mai nou,cu Orangina Light....am sa incerc sa nu abuzez,dar e buna ca variatzie,asa... Va (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pup |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
meniul meu pe azi:
D - un kiwi, pauza, fulgi cu lapte P - mazare cu ficatei de pui la grill C- ciorba de varza (a iesit un deliciu, si eu nu ma omor dupa supe si ciorbe) roxanica si blu, v-am vazut in poze, felicitari pentru ambitie! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Roxanica, merci pt...dezlegare la pepene ( stiam ca e ok dimineata dar , eu as manca in fiecare dimineata!!) si pt. lista de cereale. Oricum sunt super incantata ca azi am gasit faina de naut.
Acum ma apuc de tocinei si de copt... multe kile de vinete ( erau asa frumoase si sanatoase ca nu am rezistat sa nu iau). Azi nu am mancat decat vreo ..4-5 rosii mari ( nu am avut timp si nici chef sa mananc altceva) Diseara o sa mananc tocinei sau salata de vinete cu rosii sau ,...si de una si de alta. Va pup si va multumesc ca..mi-ati iesit in cale!!! Iar pe Stoina o pup de doua ori ( stie ea de ce!!)0 |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Faci tocinei de dovlecei? Sau ii inlocuiesti cu vinete? Mie mi-au placut tare mult aia cu dovlecei, aproape ca-mi vine sa mai fac din nou. Am vazut pozele lui Cleo, dar ai mei aratau ca niste chiftelute, cred c-am pus mai multa faina de naut.
Irinica, sa-ti cumperi si naut boabe si sa-ti faci salate sau iahnie. Eu am facut o pasiune pentru naut. Inainte de Monti nici nu stiam cum arata. Multumesc pentru felicitari Pescarush! Ai fost in Cuba anul trecut? Cum a fost? Am uitat sa va spun ca mi-a dat cadou mami un gratar super istet. Se coc super tare legumele pe el, in afara de friptura. Nici nu trebuie intoarse. Maica-mea a copt vreo 3 kg de ardei rapid. Din categoria peripetiile Roxanei in bucatarie: ieri, era sa stric chopperul primit cadou de la colegi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Cred c-am pus c-am multa telina si nu reusea s-o taie; incepuse sa iasa fum, asa ca l-am lasat un pic deoparte; bine ca si-a revenit dupa. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Irinica, te pup si eu cu mult drag.
Unde-ai gasit faina de naut ? Vreau si eu reteta ta de tocinei, mai! Rox, ce gratar e asa grozav ptr legume, ca acu fug la cumparat? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
E unul facut la Medias, rotund si are un capac deasupra; se pune si apa, nu face fum. Daca vrei, iti fac poza cand ajung acasa.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy dear, abaterile nu se cunosc pe cantar, dar se simte constipatia, mama ei!!!!
Blu, nu mai bea porcarii d-alea gen Orangina nici macar daca ai stomacul beton de sanatos...sunt otrava curata!!! Mai bine compoturi, ca doar ai stomacul in pioneze si sucurile proaspete s-ar putea sa-ti provoace aciditate...sau, si mai bine, pepene verde...racoritor si sanatos...mama, eu dupa pepene verde consumat dimineata pe stomacul gol, tb s-o tai la baie urgent! Astazi: d - 4 finn crisp cu b proaspata si gem de caise, 1 pahar cu lapte, cafea mica cu lapte p - ceafa porc gratar si 4 ardei copti s - habar n-am! Hai sa tropai si eu pe la pozele cu gagici suple vs gogonici....sa ne minunam....si sa ma etalez si eu in toata splendoarea soon... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Stoina, faina de naut am gasit la plafarul de la mine (ultima punga dar, au zis ca primesc vineri si imi fac si eu provizii) au si naut boabe si am vazut si in selgros boabe.
Tocineii ii fac ( acum ii fac!!) cum au zis fetele mai pe aici pe undeva. Am sa ii mananc cu..mujdei de uturoi!! Am si eu gratar din acela Roxanico dar..ce babane de vinete am luat eu...numai pa flacara incap!! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua draga, sapt trecuta am cumparat orez basmati, in ideea de a-mi prepara o mancare foarte gustoasa/desert facuta de mama in perioadele de post: orez cu prune uscate.
Vreau sa stiu daca pot manca orezul asta combinat cu prune uscate si, eventual, putina fructoza, fara sa ma afecteze in vreun fel, in procesul de slabire. daca da, il pot manca seara? Multumesc! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, combinatia merge, pentru o masa glucidica.
de preferat, de mancat dimineata, acum depinde si de organismul tau. eu mananc mesele glucidice dimineata, de regula. (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) roxanico, am fost in Cuba anul trecut si acum 2 ani. este ca o intoarcere in timp (asa, cu vreo 50 de ani). mie mi-a placut foarte mult, pacat ca n-am ajuns sa vad Havana, dar copiii nu se indepartau 50 m de hotel, ca-i apucau caldurile si oboseala (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:20 PM |
|