IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 326 327 328 329 330 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jul 30 2007, 07:03 PM
Post #3271

Musafir

Doftoreaso, poti manca si seara, dar nu e recomandat sa mananci mai multe seri la rand glucide. Incearca si tu si vezi ce-ti zice corpul la chestia asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
unicorn
post Jul 30 2007, 08:44 PM
Post #3272

Contaminat
*

Group: Membru
From: timisoara
Member No.: 1,778

salut fetelor am ajuns si eu acasa va pup pe toete si bine v-am gasit sper ca sunteti toate bine
inca nu stiu ce voi papa maine dar ma mai gandesc pupici multi
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
stoina
post Jul 30 2007, 09:47 PM
Post #3273

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

P: nectarine doar
C: vinete si rasol de vita .
Ceva mai tirziu am rontait niste seminte prajite de floarea soarelui.

Multumesc Rox, stiu cum e gratarul, l-am avut si eu!
Noapte buna dragelor, ca tare sinteti frumoase si bravo voua, v-am vazut pozele si jos palaria! Postez si eu asa, ptr cunoastere cit de curind, sa gasesc ragazul si sa apelez la fii-mea, ca nu cred ca ma descurc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Tare va iubesc!

+Quote Post
dr_wise
post Jul 30 2007, 09:54 PM
Post #3274

Musafir

Multumesc, frumoaselor!
Pana la urma in seara asta am mancat:
19:00: pepene verde(chiar asta vreau sa fac, sa testez reactia organismului la glucide)
22:40: o rosie babana cu telemea desarata din lapte de oaie
Maine dim voi vedea ce s-a intamplat...deocamdata sunt constipata in continuare....of! ba e alba, ba e neagra!
De dragul lui roxy, am pus patru poze cu mine la 87kg, respectiv la 69kg...mda...din poze rezulta ca mai am de lucru la cel purin 4-5kg, iar de la toamna e musai sa ma intorc la aerobic.
Somn usor!

+Quote Post
kalua
post Jul 30 2007, 10:01 PM
Post #3275

Musafir

Auzi cucuoana, daca mananci seara glucide, las-o atunci pe glucide si nu-i mai baga o masa in plus lipidica. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 30 2007, 10:03 PM
Post #3276

Musafir

QUOTE(kalua @ Jul 30 2007, 11:01 PM) *
Auzi cucuoana, daca mananci seara glucide, las-o atunci pe glucide si nu-i mai baga o masa in plus lipidica. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Yes, Sir!!!!!

+Quote Post
dr_wise
post Jul 31 2007, 01:39 PM
Post #3277

Musafir

Salve, gagici!
Voi nu mai mancati astazi???
Meniul meu de today:
d - kiwi, 3 finn crisp cu b proaspata si gem de visine dietetic, lapte, cafea cu lapte
p - mancare de fasole alba cu carnaciori, 1 rosie babana(mi-am luat pachet, ca n-am suficienta putere sa dau piept cu "pestii" de pe varianta alone)
s - telemea de oaie nesarata cu rosii multe
Vedeti ce meniu exemplar am astazi?! Mimoza pudica ma cheama!

+Quote Post
roxanica10
post Jul 31 2007, 02:34 PM
Post #3278

Musafir

Salve doftoreaso; of course ca mancam, chiar bine.
Aseara am bagat niste pepene rosu, ca n-am rezistat cand l-am vazut in frigider (mi-au facut ai mei o surpriza).
Azi:
D: un mar, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de vacuta, mancare de mazare cu piept de pui si salata de rosii si castraveti
C: cred ca tot cu pepene ma voi indopa.
Am fost la analize azi si acum am o pata, cam mare de culoare gri in zona de unde mi-a luat sange, dar nu-i bai. Va tin la curent cu rezultatul (o sa-l aflu dupa 10 zile).
Pescarush, Cuba se afla pe lista viitoarelor mele destinatii. Chiar daca ne intoarcem in timp, eu zic ca merita. Am auzit ca trebuie sa te feresti pe acolo sa nu fii furat.
Blu, felicitari si tie, am uitat sa-ti spun ieri. Si la tine se vad cele 13 kg si spre deosebire de mine, tu chiar iti poti permite sa porti fusta scurta, ca ai picioare slabe.
Stoina, te asteptam cu poze.
Kalua, m-am tot chiorat la pozele tale (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , dar nu prea vad diferenta. Parca ziceai tu la un moment dat de 4 kg, dar eu nu le vad. Cred ca tu ai sesizat, probabil, progresul cel mai bine pe haine.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jul 31 2007, 02:45 PM
Post #3279

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

eu azi:
MD: 2 wasa cu br de vaci 0%, 2 castraveti si 2 ardei grasi
P: 2 ardei umpluti cu salata de 1 rosie, 1 ardei si 2 castraveti
C: supa de pui sau papricas cu salata...Kalua, m-am invatat minte, se vede? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 31 2007, 03:07 PM
Post #3280

Musafir

Nimphe, exemplar! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

4 kile impartite pe 170 cm nu se vad neaparat, dar eu tare le-am mai simtit. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 326 327 328 329 330 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 08:17 PM