![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dragelor, multumesc din inima ptr sugestii.Ce bine ca va am! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Morning dragelor!
D: omleta cu brinze si salata, coffe. Ptr prinz : muschi de vita Kalua+ salata Seara: am chef sa ies cu gasca de fete si prob o salata ceva cu un pahar de vin ros' si poate ceva parmezan??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ce bine e la racoreala! Puuuuup! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
he he, stoina, si eu ies diseara, dar nu numai cu fetele, fete si baietei plus un copil (al meu), cred ca ne-adunam vreo 20 si mergem la un Biergarten. Dar nema Bier, de baut voi bea sprit de vin alb. De mancat cred ca mananc o salata cu fasii de antricot de vita, o fac extraordinara acolo.
Pentru la pranz mi-am adus cu mine un camembert de 250 g (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cu rosii si ardei capia. |
|
|
![]()
|
|
Blu, frumoasa erai si mai plina, frumoasa esti si-acum.Doar ca Blu de astazi parca e sora celei de odinioara. Esti super si poti purta ce fustita sau pantalon scurt iti doresti. Te felicit din inima si mentinere usoara iti doresc!
La fel ptr Rox. Schimbarea este si este foarte bine.Esti o frumoasa si sint fericita sa fiu partenera voastra de drum lung.Va imbratisez. Kalua, have fun! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Spune-mi , la faza 1 stricta e permis si vinul alb? Si-apoi la fripturi putem folosi si vin demi-dulce? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pupici Stoinici! La tine nu se observa nici o schimbare pe cantar? Ca ai ceva vreme de cand te-ai apucat, parca mai mult de o luna.
Fetelor, eu am mancat si aseara pepene pana am simtit ca pocnesc si nu se observa nici o schimbare pe cantar, lucru care ma bucura nespus. Chiar eram suparata daca trebuia sa renunt la pepene, dar bine ca nu-i cazul. Parca zicea Monti ca avem voie un pahar de vin sec la masa, dar mai rar. Eu nu prea le am cu bauturile, chiar nu stiu sa le savurez asa cum povesteste dr_wise. Imi placea demult Feteasca Regala, dar am impresia ca-i un vin dulce. Am poftit la nunta la un Campari Orange, dar m-am abtinut. Cand oi muri de pofta, o sa gust totusi. Poate la viitoarea petrecere de Craciun a lui barbata-miu o sa beau un Cosmopolitan si n-o sa am mustrari de constiinta. Pescarush, multumiri pentru detalii, dar mai am ceva de asteptat pana strange Roxanica cea risipitoare bani de Cuba. Nu te mai scuza de offtopicuri, ca noi discutam pe-acilea diverse. Nu cred ca se supara nimeni. Va pup! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca schimb macazul la pranz, la cantina este spanac cu ochiuri. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Montignac zice ca avem voie sa bem un paharel de vin sec (paharel inseamna 0,1 l). Eu am in casa numai vinuri seci. De fapt mai am si vin de Porto, ala-i usor dulceag, il folosesc la mancare, si-asa se evapora. |
|
|
![]()
|
|
Kalua, Monti zice de vin rosu sec. Cel alb sec e permis si el?
Fetelor, gata, am inteles. In sfirsit, am gasit pe piata un muschi de vita adevarat. Adica il tii 3-4 min pe-o parte si 3-4 pe alta si e moale si savuros.Ma topesc dupa muschiul de vita la gratar si niciodata nu reuseam sa-l gatesc ca la crisma.Acum m-am prins: e vb de calitatea carnii si ieri am cumparat muschiul acela de pe spate, similar cu Montana la porcusor.Si pretul spune ceva( e peste 300 mii lei vechi/kg) dar citeodata cumparam si scump si prost. Am savurat carnea cu toate papilele gustative(cred ca le-am imprumutat si pe-ale vecinilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si multumesc Kalua ptr metoda simpla si savuroasa de preparare. Rox, am dat jos aprox 6 kg de cind m-am apucat( sint vreo 2 luni) si merg cu incredere inainte.Am de dat cel putin inca 15 asta asa....sa ma impac cu mine, nu sa fiu 'ca la carte'. Sint impacata cu gindul ca sint pe drumul bun, am curaj si nu ma tem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) In ianuarie implinesc 40 de ani si vreau sa ma simt bine, sa fiu mindra de mine.Am oleca de (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) timp...Va iubesc, gasca mea Montignaca. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, ba eu mi-aduc aminte ca MM spunea ceva chiar de sampanie...Si Sampania (sa nu uitam ca-n Franta, de fapt nu numai acolo, are voie sa se numeasca asa numai licoarea din strugurii regiunii champaignoise) e numai alba.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoina, la multe kg pierdute inainte!
eu nu prea stiu ce mananc azi, dimineata voi manca fulgi de ovaz cu iaurt si gem. mai departe, habar n-am, vad eu ce-mi gasesc de cumparat (o salata, probabil), iar la cina sunt invitata la vecina, dupa care, o baie in piscina ei. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) au dat caldurile si pe la noi. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari Stoinici! Pai trebuie sa sarbatorim evenimentul, cum se cuvine (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) . Nu-i victoria finala, dar ii una intermediara.
Eu am mancat azi: D: iaurt cu fulgi P: mancare de vinete si dovlecei, pui cu masline si salata de varza; desi par 2 feluri 2, cantitativ am mancat cam o portie, pentru ca nu prea mi-a placut puiul cu masline; a fost cam greu; azi am fost si eu mai devreme la cantina ca sa prind mai multe feluri de mancare, ca m-am cam plictisit de piept de pui la gratar (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) C: tot pepene, ca trebuie terminat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:53 AM |
|