![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
dragele mele,
meniul meu de azi nu e final, dar pana acum pot raporta urmatoarele: MD: 1 cremwurst de pui, br de burduf si o salata din 2 ardei si o rosie P: papricas cu salata din 1 ardei, 2 castraveti si 1 rosie C: indecis...supa de pui probabil. o sa fac si niste vinete pane (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) vreau sa va spun ca le-am impresionat pe colegemele de serv cu papricasul asta! umbla prin birou o reteta de negrese si le-am zis ca o fac si eu cu faina de soia si fructoza, s avad daca se prind. au ramas masca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si au zis ca ce ar fi sa fim toate Monti??? suntem 6 fete, niciuna nu-i grasa, dar stiti cum sunt femeile: mereu nemultumite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ar fi chiar o realizare, desi am zis ca n-o sa incerc sa conving pe nimeni. numai ca ele se mira ca mananc atatea si nu numar calorii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) va pup, sa aveti o zi faina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Blu, frumoasa erai si mai plina, frumoasa esti si-acum.Doar ca Blu de astazi parca e sora celei de odinioara. Esti super si poti purta ce fustita sau pantalon scurt iti doresti. Te felicit din inima si mentinere usoara iti doresc! Stoina.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) multumesc pt vorbele frumoase... Azi sunt un pic down,pt ca,dupa 3 sapt mi-am facut curaj sa ma urc pe cantar si...nu prea mi-a placut ce am constatat...3 kg in plus (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dar unde sunt,ca eu nu le simt???Hainele vin la fel si...unde e aportul sportului,pe care il fac atat de des si cu atata indarjire?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Of,e drept ca am mancat foarte haotic in ultima vreme,des,de faza 2,pe ici pe colo cate o abatere,dar nu credeam ca am sa fiu asa aspru sanctionata... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) De maine(ca azi am mancat deja)tre sa ma apuc de cea mai strctia faza 1 posibil (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dumnezeule,cand am vazut acul cantarului trecand de 65(eu aveam 63-64)...nu va pot spune cum a inmceput sa-mi bata inima....of... postez si meniul de ieri: 07:00 - wasa 21% , gem conform 13:30 - 2 snitele pui(cu faina de soia), 1 rosie 19:00 - 1 snitel pui, cateva masline, 2 ardei 01:45 - 2 Activia 0.9% Imi dau seama ca tre.sa ma culc si eu mai devreme,pt ca tot programul imi e dat peste cap....stau pana la 4-5 dimin.(uneori ies,alteori pierd vremea aiurea in casa)si a doua zi ma trezesc pe la 13-14....of,adevarul e ca imi convine asa,pt ca trece mai repede ziua si vine ora de inot(la 19:00)-singura mea activitate zilnica,dela care nu lipsesc nici in ruptul capului (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu va spun cat de frustrant e pt mine,desi am terminat cu licentza,sa nu pot merge la o piscina,sa ies din Buc,etc....starea sanatatii nu-mi permite (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (apropo,zilele astea ma duc din nou la doctor) Sper ca nu v-am plictisit prea tare,mi-am descarcat si eu sufletul la voi.... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blu, pai lasa ca te faci tu bine de tot si-atunci poti sa te plimbi pana nu mai poti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cele 3 kg probabil nu le simti tocmai din cauza sportului. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si daca s-au mai format si niste muschi...doar astia cantaresc mai mult decat grasimea. Ar fi intr-adevar foarte bine sa dormi noaptea (macar atunci cand nu iesi), te-ar ajuta si la slabit. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Stoina FELICITARI!!!!
Eu nu stiu cat am slabit , dar cand ma cantarisem ..mai prin primavara aveam 97 si m-am cam speriat (nu avusesem niciodata greutatea asta!). Drept urmare, m-am gandit sa incep un regim din acela sever si nasol. Bineinteles ca nu a mers mai mult de 3 zile. Asa ca .. mi-am venit in fire , am spus ca..orice as face ..asta este (DEJA) si tre' sa ma pun serios si cu forte maxime pe treaba. M -am pun pe MM ( aveam deja experienta) si ma simteam Ok . Acum de cand va am pe voi ma simt si mai bine si sunt sigura ca nu voi claca ( Doamne fereste!!), din lipsa de meniuri ( a se intelege ...plictiseala culinara). Am slabit fiindca simt la sutiene ( deja ar trebui sa-mi iau altele) si la haine. Trebuie sa imi iau cantar (acum am curaj ) si va comunic imediat greutatea mea actuala ( zic eu ca am sub 90 (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) Blu, voi nota zi de zi ,, cea mai stricta faza 1 posibila" sa am AJUTOR la nevoie!! Azi am mancat ... noutati: D: ORZO ( inka ) cu fructoza si cereale P: mar, pere (de ale noastre) , 1 piersica C: salata de vinete cu usturoi si ulei de masline, servita pe...ciuperci la gratar ( o bunatate !!!!) Daca va fi nevoie, mai tarziu, mananc un mar doua. Cu pozele nu reusesc!!! Probabil nu INCAP in pagina!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) INCA!! Azi mi-am luat faina de soia ( auzi Stoino, ca Blu a facut snitele cu faina de soia!) , faina de secara, o ..crema de cacao cu vanilie ( fara zahar - SLY DIET) si un ..condiment : schinduf ( trigonella foenum ) - nu stiu ce-i asta, sa vad daca gasesc pe net ceva ( daca stie cineva ce si cum despre el... sa-mi spuna si mie) Va pup! O seara minunata!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Azi mi-am luat faina de soia ( auzi Stoino, ca Blu a facut snitele cu faina de soia!) , faina de secara, o ..crema de cacao cu vanilie ( fara zahar - SLY DIET) si un ..condiment : schinduf ( trigonella foenum ) - nu stiu ce-i asta, sa vad daca gasesc pe net ceva ( daca stie cineva ce si cum despre el... sa-mi spuna si mie) Irinico , faina de soia se combina cu grasimi, dar eu nu ma prea omor dupa ea. De-aia astept faina de naut -ca insetatu' in desert vreo oaza (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Schinduf: 1.Cimbrişor. 2. Plantă erbacee din familia leguminoaselor, întrebuinţată ca nutreţ pentru vite sau folosită în bucătărie şi în medicină (Trigonella foenum graecum). – Et. nec. Multumesc tuturor fetelor ptr incurajari. Asta seara am papat salata de vinete cu ceapa si rosii si niste vinete la gratar.Am pupat paharu de vreo 3 ori, pt ca am fost cu masina (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Vaaai, am stat in interior ptr ca afara era FRIG ! Incredibile derivatii de temperatura. Va pup si o noapte tihnita tuturor! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
irinica, lasa inka aia. S-a vorbit de ea pe-aici, nu-i tocmai buna.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Meniul de ieri: d - kiwi, rosie, telemea de oaie, ou fiert moale, cafea p - mancare de fasole boabe cu rosii s - omleta din oua, 2 tipuri de branza, muschi file, busuioc, piper + salata din rosii si ceapa ...pe la ora 23:00....inghetata de vanilie...conforma, dar dulce in draci! nu mai cumpar ca devin(am devenit deja) dependenta! Mai bine cumpar fructe! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor!
Meniul meu de azi: D: un mar, iaurt cu fulgi P: ciorba de pui, snitele de pui in faina de naut (ramasite), pulpa de pui la cuptor si salata de rosii si catraveti C: fructe Dr_wise, ti-am zis eu ca-ti lipseau alunele de padure din inghetata aia. Cred c-o sa ma premiez si eu in weekend. Blu, multa sanatate! Eu nu stiu cum de nu te-ai plictisit tu de aglomeratia de la bazin pana acum. V-am spus ca o colega s-a procopsit cu o ciuperca la picior la piscina de la hotel Parc? Ai grija sa porti papuci cand mergi la dusuri sau la toilet. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
salutare,
meniul meu de azi: MD: 3-4 vinete pane (felii) cu salata de rosii, ardei, castraveti si br de burduf P: papricas cu salata de ardei si rosii C: probabil tot vinete pane si/ sau supa de pui cu o salata... eu am inghetata in congelator de nu mai stiu cate saptamanai si ...nik! nu ma atrage! nush ce e cu mine, dar am pofte de tot felul, as manca nonstop (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu kestii dulci, ci mancare!!! in special ceva sarat. chestia e ca am renuntat la sare de ceva vreme, adik nu mai pun decat cand e strict necesar, adica in mancare, dar f f putina... in salate nu mai pun decat condimente si am renuntat si la otet, prefer lamaie in salate, le da o aroma mai deosebita. nu am slabit deloc, marturisesc ca am mai avut abateri, dar de luni ma calugaresc, promit! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Merci, Kalua! Nu mai pun gura pe Inka, am sa dau ..inapoi sa vad ce s-a mai zis de ea.
Azi am mancat: D: pepene verde P: salata de vinete ( vinete, ceapa, ulei), rosii, pate vegetal ( FARA amidon !!!)- Campofrio C: o salata : rosii, rosii... ardei gras Nimphe te cred , si eu trec prin aceleasi chinuri: imi vine sa mananc...mult!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 04:04 AM |
|