![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai fetelor, eu nu va inteleg. Voi nu mancati pe saturate la pranz? Ca la mine fac colegii misto de mine, cum de mananc atata si slabesc?! Iar seara, ma indop cu fructe pana simt ca nu mai pot. Eu recunosc, ca nu-s genul care sa ciugulesc, sa ma ridic nesatula de la masa.
Mie d-aia imi place Monti, ca nu ma infometez aiurea. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Ba da , Roxanico mananc dar, as manca mai des si... ce nu trebuie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
As mai manca fructe in seara asta dar..parca stiam ca doua mese de fructe e cam mult / zi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sau doua mese consecutive de fructe nu e voie??!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba dimineata si seara e ok.
Irinico, mie mi se pare cam subtire pranzul tau. Ia incearca sa mananci ceva mai consistent la pranz (o bucata zdravana de carne sau peste pe langa altele), cred ca-ti trece urgent pofta de altceva. Si mananca intotdeauna ce-ti place. Eu una, daca nu mi-a placut mancarea, chit ca-s satula, parca tot mai vreau sa ciugulesc ceva. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mananc azi:
D - o piersica, pauza, iaurt cu fulgi si ultima lingurita de gem conform din casa G - inca o piersica P - mancare de naut cu carnati al grill, salata de rosii si castraveti C - brnza telemea cu salata. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Seara buna, dragelor!
Astazi: paine desteapta cu cascaval afumat si rosii, coffe cu lapte P: 2 buc mici de muschi de vita doar (l-am luat la pachet sa nu fac foame) C: vinete la gratar cu o salata de rosii, castraveti, ceapa, morcov, telina, o nebunie de salata. Later: seminte de floarea soarelui VA pupesc cu drag! Kalua, pot face ptr dim painea filozofului cu smochine si caise in ea?Cu ou si ulei sau doar cu albuse? Ma gindesc ca linga un iaurt e ceva demential. Ce spui? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Merci Kalua!!
Pot face gem conform din fructe, fructoza si Gelfix ( dextroza,gelifiat pectina,acidifiant acid citric,conservant acid sorbic)?? Adik de facut..pot sa fac , ideea e daca e si conform??!! La seminte de floarea soarelui e liber...cantitativ?? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dextroza = glucoza, deci cat se poate de neconform.
stoina, ai grija cu semintele de flaorea soarelui, nu prea multe si nu manca des. Painea filozofului, dac-o faci cu fructe uscate, pui numai albuse si n-o combini cu grasimi in general. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Multumesc mult, Kalua, acu purced la a fabrica o paine filozofala cu fructe.O seara frumoasa!
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata, frumoaselor!
Meniul de ieri: d - kiwi, iaurt cu fulgi ovaz si gem visine, cafea cu lapte p(servit pe la 17:15 din lipsa de timp): conserva de ton cu sos chili(super bun!!! de la Marco Polo, daca sunteti amatoare de chestii iuti), 3 rosii s - pepene verde pana la epuizare Astazi: d - kiwi, 4 sarmalute in frunza de vitza(le-a facut mama de ieri, dar nu le gustasem si imi era pofta) cu smantana, 2 rosii, desert cateva cubulete de telemea de oaie, cafea cu lapte...acum sunt ca o anaconda satula, de abia mai respir, nu mai am energie nici sa ma duc la servici! Merg sa fac o baie, poate ma energizez... p - conserva de ton in sos chili cu 3 rosii(din cauza ca-mi placu rau de tot ieri) s - habar n-am, dar sigur vor fi gratare en gross....o tai la pescuit, la Dunare, cu finii si ei sunt obsedati de gratare cu bere. Asa ca in urmatoarele 2 zile nu voi posta, dar promit sa mananc conform(deja mi-am facut provizii de iaurt, gem dietetic si fulgi ovaz pt micul dejun pe malul Dunarii...sa nu uit nessul fara cofeina acasa!!!). Revin cu poze a la Rex Hunt (ala de pe Discovery care pupa pestii pe bot cand ii prinde, inainte de a-i arunca inapoi in apa...asta cu aruncatul back n-o pot intelege! eu nu sunt in stare de asemenea sacrificii...in cel mai bun caz ii arunc direct pe gratar (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) ) V-am pupat cu sonor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 03:46 AM |
|