![]() |
![]() ![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Blu, pai lasa ca te faci tu bine de tot si-atunci poti sa te plimbi pana nu mai poti. Doamne ajuta,Kalua!Tot timpul imi propun sa ma culc mai devreme,dar nu stiu cum se face de ma prinde 1-2 noaptea treaza.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cele 3 kg probabil nu le simti tocmai din cauza sportului. Si daca s-au mai format si niste muschi...doar astia cantaresc mai mult decat grasimea. Ar fi intr-adevar foarte bine sa dormi noaptea (macar atunci cand nu iesi), te-ar ajuta si la slabit. QUOTE Blu, voi nota zi de zi ,, cea mai stricta faza 1 posibila" sa am AJUTOR la nevoie!! Irinica,taremi-e canu-s cel mai bun exemplu...Fetele,in skimb,sunt pt mine adevarate exemple de urmat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) QUOTE Blu, multa sanatate! Eu nu stiu cum de nu te-ai plictisit tu de aglomeratia de la bazin pana acum. V-am spus ca o colega s-a procopsit cu o ciuperca la picior la piscina de la hotel Parc? Ai grija sa porti papuci cand mergi la dusuri sau la toilet. Roxanica,m-am obisnuit si mersul la bazin a devenit mai mult o activitate sociala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am prieteni acolo(ma rog,cunostiinte)plus ca imi fac si treaba,in ceea ce priveste sportul pe ziua respectiva.Ms de sfat,sa stii ca ai dreptate...riscul e mare... Meniul meu de ieri: 13:00-1 Activia 0,9% , cod(facut ca snitelele,cu faina de soia-un deliciu!) 17:00-roshii cu cascaval 22:00-3 piersici Ieri dimin.am fost la analize si,din nou,la fel de in ceatza sunt medicii.In afara faptului ca au constatat ca am o bila sugrumata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (din nastere),nu m-au "luminat" mai mult.... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
dragele mele, eu plec diseara, asa ca voi lipsi de pe forum.
meniul de azi nu e definitiv, pana acum arata in felul urmator: MD: 3 felii vinete pane cu salata din 1 rosie, 1 ardei, br de burduf P: identic cu branzul plus 2 kiftele facute aseara C: in deplasare, deci nu stiu... va pup, we placut! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Finutzo, ai grija sa te hranesti sanatos, sa duci o viata cat de cat echilibrata, inclusiv programul de somn (pana acum, ceea ce ai facut cu organismul tau se cheama autoflagelare!!!) si vei vedea ca medicii nu vor mai avea ce cauta in viata ta. Daca crezi ca pe ei ii intereseaza sanatatea ta, te inseli! Mai bine fii tu singura constienta de ce anume tb sa faci ca sa-ti fie bine si vei obtine rezultate imediate.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut fete istete!
Aseara am mancat pepene, ca trebuia terminat. Gata...s-a dus, dar cred ca-n weekend imi iau altu', daca tot am observat ca nu-s miscari pe cantar. Azi: D: un mar, dupa ceva timp iaurt cu fulgi P: ciorba de fasole, fasole batuta, piept de pui; n-au avut astia nici un fel de salata azi la cantina; era bucataru' suparat ca n-a gasit varza in nici un hypermarket, iar providerul de muraturi i-a venit la 1, cand era prea taziu C: fructe (sper sa fie nectarine crude, daca am noroc si gasesc). Diseara ma duc la Cora sa-mi fac cumparaturi si sigur imi voi lua si inghetata Diet. Pesemne ca-n acest weekend ma voi premia, daca toate merg bine. Va pupic si weekend placut tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Buna fetelor!
D: painea cu smochine si caise+ iaurt 0,1% ( e bunutza-ca laxativ e beton- dar nu mirifica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) P: muschi de vita cu salata si brinza, 2 cuburi de cioc.85% Cina v-o povestesc later, as vrea sa fie pepene daca-mi da voie Kalua (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Puuuuuuuuup! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Blu, ce anume iti iese prost in analize? Eu bila am eliminat-o pe la treizeci si ceva de ani si drept iti spun ca sint la fel de vesela si fericita si fara ea, deci no problem. Si-apoi la cum mancam noi...chiar ca nu-i problema! Poate nu ti-ai gasit medicul potrivit sau poate ca problema ta e in alta parte...
Fii optimista, pentru orice exista o rezolvare. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoina, incearca cu pepenele si vezi ce zice cantarul, regula generala nu exista. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Buna dragutelor!
Azi am mancat: D: pepene verde P: ( pe la 15 , ca ma avut mult de munca si n-am acvut timp ) 2 rosii cu 3 linguri de pate vegetal. Acum mananc ( nu stiu daca este pranz sau ...ce o fi) SALATA DE NAUT: naut fiert+ vinete coapte si tocate+ usturoi+ sare de mare grunjoasa+ patrunjel verde + ulei >>>>> super binatate!!!!! Trebuie sa prestez la copt vinete ca ai mei... imi mananca toata salata asta minunata!!! Fata mea mananca naut fiert si zice ca e foarte bun porumbul ( desi i-am zis ca nu e porumb). Mie mi se pare cam tare nautul asta dar...e foarte bun !! Aaaa...sa va mai spun ceva!!! Cred ca sunt cea mai ...grea >>> am 94 kg ( 1.60cm)!! Am sa pun poze. Va pup, cu drag!!! P.S. Va rog sa nu ma lasati la...greutatea asta minunata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Sa traiti, sefa! Love you!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Irinica, eu sunt innebunita dupa naut. Ar trebui sa-l pui de cu seara la inmuiat, inainte sa fiarba.
Cauta la retete, daca mai vrei si alte sugestii de mancaruri cu naut conforme. Fetelor, eu m-am plictisit de treaba. Azi am avut o zi mai agitata si saptamana viitoare va fi jale. Sper s-o scot la capat si sa pot pleca linistita la mare next weekend. Va pup! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:16 PM |
|