![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanico, las' ca am facut si eu ordinea si disciplina dinaintea de concediu, aseara chiar nu mai aveam probleme de rezolvat sau chestii mari de daily business. Imi facusem planul ca tiganul ca azi ies la 3. Dar ma asteptau belelele de dimineata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si-nca de-alea babane. Am avut noroc ca toata lumea a fost la serviciu si a percutat imediat, acum sunt acasa (dimineata ma si vedeam ca-i noapte si eu tot la serviciu).
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, pai cum puteai sa stai o zi fara griji (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) la serviciu? Nu se poate domne, cand zici ca le-ai rezolvat pe toate, apar altele. La mine sefa-i in concediu (luna de miere) si are ca de obicei, back-up, adica eu. Va spun, sincer, din toata inima, ca-mi place pozitia pe care o am, adica nu mi-ar placea sa fiu sefa. E mai bine inlocuitor. Nu ai atatea responsabilitati. Acum trebuie sa sun la Paris, spre exemplu.
Eu inca nu visez la concediu, mai e pana-n octombrie. Acum ma refeream la un amarat de weekend la mare pe care l-am programat de vreo 3 saptamani si mi-a gasit scumpa de dr_wise cazare convenabila, ca nu-mi venea sa dau 200 ron pe seara la hotelurile naspa din Mamaia. Concediu super placut, apropo si sa faci multe multe poze si pentru sufletul meu, ca eu n-am ajuns pe acolo inca, dar las' ca ma fac eu mare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc pt grija si sfaturile intelepte(padrina nu e wise doar la nick:D)
Azi am mancat astfel: 05:00 (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) - 1 Activia,masline,cascaval,2 ardei 12:00 -cod (facut snitzel cu faina soia) 19:00 - 1 Activia 22:00- 2 ochiuri,snitele pui(cu faina de soia),roshii Desi am fost nemultumita ca nu am reusit sa-mi iau cina compusa doar din fructe,tre sa recunoasc ca mancad la 22:00(dupa inot)"baban" nici macar acum la 03:00(venita din oras)nu-mi mai e foame (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Dupa fructe la 1 ora imi plange stomacul ....Dar si ce rezultate super am cand o tin seara doar pe fructe...ooff |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
offtopic: Blue, mie mi se par mai indicate fructele dimineata sau ca gustare pe la 11 in cazul unui pranz tarziu. seara imi provoaca o foame nemaipomenita.
on topic: Nu incep inca sa scriu meniul ca e prea devreme si n-am mancat decat un pic de pepene rosu inainte sa fug la serviciu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blu, sa vezi ce rezultate super vei avea cand vei trai dupa un program mai regulat... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
In cazul tau si-asa nu se stie care-i micul dejun, pranzul si masa de seara. Si pentru o persoana cu stomacelul in pioneze tot nu-i prea bine ce faci. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Kalua maichii, unde fugi si cui ne lasi? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Pare o zi fierbinte azi si Iasul e fara apa curenta, e o avarie. D: omleta cu cirnacior de oaie+rosie+cafea |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Vai de capul meu, azi nu am mancat mai nimic! Am avut o zi la munca...nu doresc nimanui.
10.00 - 2 piersici 12.30- 2 piersici ( infulecate in mare graba, intre doua cliente!) 16.00- o salata cu de toate ( varza, rosii, castraveti, masline, putin morcov ras, sare , ulei) ..... acum ..nu stiu ce sa mai mananc ( sunt cu..menstrele dupa mine..) , am pus naut la fier si poate mai fac o salata. Va scriu maine daca am mai mancat ceva. Pupici si perteceri frumoase la cele care sunteti la ...petreceri!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca si eu cu meniul meu de azi:
D: iaurt cu fulgi si gem dietetic P: inghetata Diet de la Elion cu alune de padure prajite (asta a fost aperitiv, ca s-o savurez cu placere); dupa ce am terminat portia, am costatat ca eram cam satula, dar am mai mancat si-un gratar de piept de pui cu salata de rosii cu ceapa. Aveam de gand sa mananc si ciorba de pui, dar n-a mai intrat; poate maine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) C: nectarine, ca si aseara Mi-am cumparat dovlecei, ca vreau sa mai fac iar tocinei. Mi-au placut prea mult data trecuta. Kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Acum am ardeii pe foc, la copt, in gratarul minune. M-a invatat maica-mea un secret. Hai sa vi-l spun si voua, daca il stiti, nu-i bai, il mai aflati o data (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) : dupa ce iau ardeiul de pe gratar il bag un pic intr-un vas cu apa rece si sare si apoi il pun intr-alt vas acoperit cu capac. Mi-a spus ea, ca se curata mult mai usor. Cati pesti o fi prins doftoreasa pana la aceste ore? Las' ca ne spune ea maine. Irinica, pai ce tii tu nu-i Monti. Stiu ca sunt unele zile la serviciu, cand nu prea ai chef si timp sa te hranesti, dar nu trebuie sa neglijezi alimentatia. Fa un efort si respecta mesele. Mananca mai bine dimineata si la pranz, si seara mai usor. Blu, am vazut ca mananci Activia 0.9%. N-am auzit de produsul asta. Au scos astia de la Danone, Activia dietetic? Eu sunt fan Danone (chiar dupa ce au zis fetele, dar asta-i singurul gust de iaurt pe care-l accept, eu nesuportand lactatele, sub orice forma) si mananc NutriDay 0.1%. Va pupic! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
dimineata: adica 6.30 : pepene
11.00 : danone 0,1%, o rosie, un ardei si cascaval 14.00: fructe: un mar, 2 caise si 2 piersici 18.00: pane din file de peste + hamsii - ambele facute cu faina de naut de socra-miu ( (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) - i-am "contaminat si pe ei") + putina inghetata cu fructe de padure In rest, ceai si apa |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Ai dreptate Roxanel, nu am mai mancat nimic dupa salata aia dar. am niste dureri menstruale cum nu am avut din adolescenta. Am facut o baie ( de-adevaratelea) si am crezut ca imi va fi mai bine. NU s-a schimbat nimic doar ca am sa stau cuminte in pat ( parca ma ia si cu frisoane).
Va pup! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 06:09 AM |
|