IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 333 334 335 336 337 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Aug 4 2007, 11:42 PM
Post #3341

Musafir

irinica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sper sa nu te imbolnavesti!

Sa fiti cuminti din punct de vedere montignac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Ne "auzim" peste 10 zile, cu mai putine grame, sper. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Aug 5 2007, 08:10 AM
Post #3342

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Kalua, vacanta minunata!

MD: rosie, ardei,putin cascaval si un file de peste pane (Traiasca tata socru! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) )

+Quote Post
irinica
post Aug 5 2007, 08:33 AM
Post #3343

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Kalua, vacanta minunata!!!! Nu m-am imbolnavit ( si eu credeam ca ma paste o raceala), am luat un nurofen si am adormit...inaintea copiilor. M-am trezit OK!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Acum mananc ceai cu fructoza si fulgi de ovaz.
La pranz imi fac vinete pane , pe care voi pune ...naut ( vad eu cum il fac, un fel de humus sau ceva de genul asta).

Nu avem nici o iesire azi... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
danati
post Aug 5 2007, 08:50 AM
Post #3344

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

Sa ai o vacanta frumoasa, Kalua !

+Quote Post
roxanica10
post Aug 5 2007, 09:19 AM
Post #3345

Musafir

Vacanta placuta Kalua! O sa ne fie dor de tine, dar ne tratam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Plec si eu la aeroport acusica s-o iau pe mama lui cumnatu, ca vine din State si a zis soacra-mea ca ne-a trimis si noua cate ceva. De-abia astept sa vad ce surprize ne-a pregatit.
Irinica, ma bucur ca ti-ai revenit.
Va pup!

+Quote Post
blu_dea
post Aug 5 2007, 01:11 PM
Post #3346

Musafir

Blu, am vazut ca mananci Activia 0.9%. N-am auzit de produsul asta. Au scos astia de la Danone, Activia dietetic? Eu sunt fan Danone (chiar dupa ce au zis fetele, dar asta-i singurul gust de iaurt pe care-l accept, eu nesuportand lactatele, sub orice forma) si mananc NutriDay 0.1%.

Roxanica,Activia asta e iaurt de baut(lapte pasteurizat, lapte praf, fermenti selectionati de iaurt, ferment Bifidus ActiRegularis) si,intamplator,are 0.9%.Spun asta,pt ca acelasi Activia,la cutiutza,are 3,4%(sau ceva de genul,oricum peste 3%).
Uite si o poza,ca sa-l gasesti mai usor:http://www.activia.ro/images/baut-mare.jpg (ps:ma invatza si pe mine cineva cum sa pun aici poze? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) )

Meniul meu de ieri:
10:30- 1 Activia, cacao cu lapte,2 snitele pui mici(cu faina soia)
16:00- 3 piersici
19:00- 70g alune,1 ardei capia,jumatate de ardei copt,1 felie cascaval
00:00 - salata de vinete, 3 capia

Astazi mi-a facut tata papanasi(dupa o reteta aproximativa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )-oricum,au iesit delicioooosi.Mmmm....
Roxanica,ce ziceai tu ca ai facut super delicios din dovlecei,la sugestia Kaluai?Eu i-am "furat" reteta de dovlecei cu salam uscat pe care abia astept sa o devorez.Vreau sa mai diversific meniul,devenise cam monoton...Daca n-as fi asa catastrofa in buc.mi-as face singura,asa,mi-e cam jena fatza de tata ca-l "hingheresc" pe el...
Azi imi face chiftelute de dovlecei(cu branza de vaci).Sa vedem cum or iesi...

+Quote Post
stoina
post Aug 5 2007, 06:53 PM
Post #3347

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Saluare fetelor!
Astazi dansam pe masa, Caci pisica nu-i acasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Rid si eu desi cuminte-am fost!Kalua, vacanta placuta chit ca ai dat-o cotita cu locatia (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

D: 2 oua cu salata si brinza, cafea cu lapte
P: snitele de vita cu faina de naut si parmezan(reteta Irinica) Buuuuuuuun! Parca-s mai bune decit cu faina de griu!
C: fructe
Va puuuuuuuup!

+Quote Post
Fanny
post Aug 5 2007, 08:35 PM
Post #3348

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

pranz: file de peste pane, ardei, cascaval si un bol de iaurt + 2 bucatele de ciocolata
multa apa si cateva curmale
cina: un mar (seara, la serviciu, parca n-am nici pofta de mancare)

Abia astept sa ajung acasa si sa dorm. Maine tre sa fiu refacuta, caci de la 8 sunt din nou pe metereze. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar peste 5 zile vine si vacanta. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

PS: cred ca ar trebui sa mentionez ca eu sunt la faza 2 si de asta imi mai permit din cand in cand alimente neconforme (cum ar fi inghetata de ieri si curmalele de azi)

+Quote Post
irinica
post Aug 5 2007, 09:29 PM
Post #3349

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Stoina, am avazut si eu ca n-a zis nik de ...locatie Kalua dar..se intoarce ea!! Ti-am zis ca snitele cu naut sunt super ( copchii mei imi mananca TOT ce ...am eu impresia ca nu le-ar fi pe plac (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ).

Blu, ce papanasi ,,aproximativi" ti-a facut tatic?? Vreau si eu reteta! Sper sa fie conformi ca...ziceai ceva de ...cea mai severa faza 1??!!

Azi a mai mancat: P: 2 gogosari umpluti cu ...un fel de humus in care am pus mult usturoi (nu mi-a placut fara usturoi) si 4 feliute de vanata la gratar ( ca al tau, Roxi!). Si de astea au macat copiii mei si...cumnata mea care e insarcinata in 7 luni a mancat la vinete din astea de a zis ca naste (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) !!!
S: 1 nectarina, 1 piersica

Roxanico, sa nu zici iar ca am mancat...neMontignac!!! M-am saturat la pranz ca a fost foarte bun si acum, seara, am mancat numai ca sa..manac ceva.

Va pup!!! O saptamana usoara si frumoasa!!!

+Quote Post
roxanica10
post Aug 5 2007, 09:38 PM
Post #3350

Musafir

Irinica, ai mancat ok. Apropo, eu n-am facut pana acum humus. Se face cu mixerul?
Si eu am mancat azi pe saturate:
D: un pepene galben
P: inghetata conforma cu alune prajite (aperitiv); ciorba de pui; piept de pui la gratar (f putin) cu 2 ardei copti
C: migdale prajite, nectarine.

Stoinici, si mie mi s-au parut exceptionale snitelele in faina de naut.
Blu, ma refeream la tocinei de dovlecei, pe care fie vorba-ntre noi, n-am mai apucat sa-i fac. A pus Kalua reteta la topicul cu retete conforme. Eu am simplificat-o putin, neavand prin casa toate condimentele alea (ceapa si dovlecei rasi, faina de naut, sare - asta-i amestecul, pe care-l faci in forma de chiftelute mai plate; si-l pui in tigaie la prajit). Multumesc pentru lamuririle legate de Activia.
Doftoreaso, te astept la portita cu raportul pe weekendul asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Va pup si spor la slabit!

+Quote Post

685 Pages V  « < 333 334 335 336 337 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 04:04 PM