![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alphutza, depinde de organismul fiecareia. Monti zice ca poti manca fructe inainte cu 30 de min de masa, pentru ca se digera mai usor si nu are sens sa se amestece cu restul alimentelor; ele fermentand, daca le mananci imediat dupa masa; singurele care se comporta bine sunt capsunele, zmeura, murele.
Sfatul meu este, in limita timpului disponibil, sa te apuci sa citesti acest topic, ca vei gasi multe raspunsuri la intrebarile, pe care e normal sa ti le pui si ni le-am pus si noi la inceput. Meniul meu de azi: D: un pepene galben P: ciorba de porc; piept de pui la gratar, omleta simpla si salata de varza C: portocale si grapefruit Aseara am mai mancat si o portocala pe langa nectarine. Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
OK, multumesc mult, fetelor, sunteti niste scumpe.
O sa ma apuc de citit, desi cred ca le-am mai citit in mare parte, de-a lungul timpului, dar de data asta o sa-mi si notez. Meniul meu pe ziau de azi este: MD: Salata de rosi, castraveti, ardei si sunca Petri. Pranz: Mancare de fasole verde (facuta de mama si conforma), fara faina, doar cu sos dat de legume : rosii, telina, ardei. + salata de legume Urmeaza: Gustare: O piersica Cina: O salata de fructe. (piersici, mere, pere, struguri). M-am obisnuit in ultima vreme sa mananc seara o masa de fructe, si tare bine imi este asa, nici vorba de foame, si sunt plina de energie, mai ales in sesiune, cand invatam si noaptea au prins extraordinar fructele (parca mai energica eram decat cand mancam lipido-proteic). |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Meniul de today: d - nectarina, iaurt cu fulgi ovaz si gem visine, ness decofeinizat cu lapte 0.1% grasimi p - conserva de ton in ulei cu 2 rosii s - pepene verde pana explodez! Finutzo, baga reteta taticului tau la dulciuri asap!!!!!!! Prego! Sunt convinsa ca-i ceva de sta matza-n coada!!!...de buna ce-i, bineinteles!...Ahhh, ce-mi place cand se pune taticul tau pe produs dulciuri, ii ies toate excelente, iar papilele mele gustative sunt in multiorgasm in advance!!! Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Blu, m-ai dat pe spate cu papanasii tai ( si tata gateste super dar...eu sunt mare acum, la casa mea si nu mai gateste pt. mine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ). Cand ajung la 85 kg imi fac si eu!!!
Dr. Wise. tot ii dai cu ness-ul ala fara cofeina si..poftesc si eu ( nu am gasit!! zi si mie ce firma il face??!!). Cand am indraznit sa-mi iau Inka, m-a certat Kalua ca..cica nu e conforma ( am cautat sa vad de ce dar...n-am gasit !). ora 9: pepene verde ora14: conserva de ton in ulei cu 2 rosii ( am mancat la aceeasi masa cu Dr. Wise (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ora 18: file de peste cu rosii ( reteta e super faina!!! se face super repede si e ...foarte bun!!) Va pup!!! Aaaa era sa uit! Azi am fost la un magazin arabesc si au acolo tot felul de condimente si uleiuri si toate alea. Ce stiti voi de uleiul de palmier si de pasta de susan?? Imi cam faceau cu ochiul dar, na-m luat fara sa cer voie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mi-am luat numai sofran si mugur de pin ( snaubar). |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
N-AM!!!!
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor,cum se prepara frishca monti?
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Bati cu telul smantana dulce La Dorna , cea cu mai multa grasime, si o amesteci cu fructoza dupa gust.
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Blu, sa ne spui si noua pe ce vrei sa pui frisca aia! O zi frumoasa si...conforma!!! Eu....LA MUNCA! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata, frumoaselor!
Uite aici, la baiatu', ness decofeinizat: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM1176-1.jpg) Se gaseste la Billa sau orice hypermarket. Si probabil sunt multe alte sortimente de ness decof, totul e sa cauti. Aseara n-am mai mancat pepene, ca-mi era foame de lup. Am mancat vinete prajite, 2 chiftelute si am incheiat cina cu telemea de oaie si rosii. |
|
|
![]()
|
|
Pupici doctore!
Dar, tot n-am inteles de ce e de preferat ness-ul in loc de inka??!! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:12 AM |
|