![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata fetelor!
Azi am un mare OF. O sa va zic greutatea in ultimele 3 zile: duminica 63.8, luni 64.2, azi 64.7 (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) . Am crezut ca turbez cand am vazut cat arata cantarul, desi cam presimteam dupa dimensiunea burtii. In fine, trebuie sa mai astept sa vad ce va fi maine. De vina ar putea fi: inghetata cu alune de la pranz, migdalele prajite care le mai rontai din cand in cand, pepenele galben de dimineata sau pur si simplu o retentie de apa. Dar mi se pare cam mare. Am cam facut o obsesie cu kilogramele astea si nu-mi place deloc sa vad in plus. Sper sa nu ajungeti la fel de disperate ca mine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Irinica, si eu tin minte ca s-a discutat de inka pe undeva. O sa caut si poate o sa te lamuresc. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxy dear, si la mine cantarul arata 70.5kg, dar nu disper, lucrez la ele....o fi retentie, o fi destrabalare, tot lucrez la ele, da' stii pt ce anume ma mustra constiinta? prea consum gem dietetic la fiecare mic dejun! o fi avand influenta negativa?
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Draga mea, eu pe ala il consum doar in weekend, tocmai de teama sa nu ma ingras. Eu ma mir cum de-am pus, cand seara am mancat exclusiv fructe. E ff greu sa-mi cunosc organismul si sa-i vad reactiile la diverse alimente. Nu reactioneaza intotdeauna la fel. Oricum, mai studiem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Un alt paradox ar fi ca mie migdalele nu-mi stagneaza pierderea in greutate. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dragele mele,
Ieri am avut niste mese imbirligate de numa numa, (cu omleta si salata la cina, cu snitele de vita la micu dejun) iar pe la 11 seara, fiind la niste prieteni la gratar, am ales cit s-a putut dintr-un peste prajit in faina de porumb. Zic eu ca n-a fost chiar de disperare, dar m-am trezit plina si indispusa(pe cap imi statea o musca 'cu greutate' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) In conclusion, astazi pe la 11,20 am ras 2 nectarine si ptr ca tre sa fug in lumea larga la munci,tre sa mai 'fur' ceva pina pe seara. Rox. mii de scuze, dar n-am reusit sa postez nici o poza. Iertare si poate imi dai si solutia, te rog. Sa fiti vesele si conforme azi, ca si eu m-am cumintit! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, nu te descurci sa pui poza in Yahoo? Pai intri pe grup, te duci pe Photos, dai New Album si apoi add photo. Ii dai calea din calculatorul tau si apoi download.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
dragele meuel, de ieri am intrat in faza 1 stricta, m-am saturat sa ma mir de cat ati slabit voi.
adio abateri!!! prin urmare, meniul meu de ieri: MD: iaurt 0% cu fulgi de secara P: salata de rosii cu cas de oaie si sunca C: 1 rosie, putina urda si 3 rulouri de hering azi: MD: iaurt 0% cu fulgi de secara P: salata de rosii, ardei gras, vas de oaie si muschi file C: tot ceva usor... mi-a plecat sotul in delegatie si nu mai gatesc nimic toata saptamana. am postat si eu poza pe forum, e before, ca after... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar promit ca in cateva luni ma voi mandri si eu cu realizarile mele va pup |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Nimphe, tu te tii de abateri sau de Monti? Ca parc-am citit pe aici ca mananci conform, deci trebuie sa apara si la tine rezultatele. Am vazut poza si comparandu-te cu celelalte fete mai 'sanatoase' nici n-ai mult de pierdut (bine, lucrul asta il stiai deja).
Azi: D: iaurt cu fulgi P: piept de pui la gratar, copan de pui la tava, salata de rosii si castraveti (sa nu radeti unu a fost garnitura si unu' friptura (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) C: pepene rosu Stau departe si de migdale si de alte ispite. Daca maine nu revin la greutatea mea....e de rau. Intru si eu la faza 1 stricta. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pai Nimphe, tu te tii de abateri sau de Monti? Ca parc-am citit pe aici ca mananci conform, deci trebuie sa apara si la tine rezultatele. Am vazut poza si comparandu-te cu celelalte fete mai 'sanatoase' nici n-ai mult de pierdut (bine, lucrul asta il stiai deja). Azi: D: iaurt cu fulgi P: piept de pui la gratar, copan de pui la tava, salata de rosii si castraveti (sa nu radeti unu a fost garnitura si unu' friptura (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) C: pepene rosu Stau departe si de migdale si de alte ispite. Daca maine nu revin la greutatea mea....e de rau. Intru si eu la faza 1 stricta. pai am avut nunta si dupa nunta mi-a fost cam greu sa reintru in normal. am avut 1-2 saptamani de abateri, dar nu de-alea porcesti, adica cu obraz, ca am totusi o constiinta si un forum care ma sustine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) eu am de slabit 10kg...mi se pare irealizabil, dar vazandu-va pe voi, nu incetez sa sper (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) va pup |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut fetele!
eu nu mi-am propus sa tin Monti, pana ma intorc acasa (la 1 septembrie), ca nu prea am cum, incerc doar sa nu-mi bat chiar joc, dar intru sa va citesc si monitorizez in fiecare zi. am ajuns in Romania, maine plec intr-un turneu de 8 zile (Ungaria si Anglia). sa fiti cuminti. nimphe, lasa abaterile, tine-o tot asa, ca in ultimele 2 zile. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare Pescarush. Bine ai revenit in tara! Banuiesc ca esti la Oradea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Pai de ce sa tii Monti, ca doar esti in concediu si vreo 2 kg in plus ar sta f bine prin unele parti pe la tine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Distractie placuta in Austria si Ungaria. Ai venit in tara ca sa vizitezi tarile vecine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ? Ce-ti fac copiii? Cum s-au distrat fara tine? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:37 AM |
|