IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 340 341 342 343 344 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Master of Norule...
post Aug 8 2007, 06:07 PM
Post #3411

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Am incercat si eu cu frunze de zmeur da n-a dat nici un rezultat.Cred ca tre sa schimbi cantitatile de mancare si sa reduci dulciuri grasimi ai sanse mai multe.Daca nu schimbi nimic nu se intampla nimic.
Stiu ca in studentie eram tare ofticata ca eram grasuta si am bagat vre-o trei luni mancat mai putin si seara doar un iaurt in alta seara un grefruit sau nimic. A dat rezultate da cand am revenit la regimul normal iar m-am ingrasat.
Cel mai eficace mi se pare acum mersul la aerobic zilnic daca mergi se vad rezultatele daca mergi sporadic nu prea. Si ce e fain ca dupa ce vii de la sala nu-ti mai vine sa mananci nimic doar sa bei apa.
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Aug 8 2007, 06:17 PM
Post #3412

Musafir

Asa-s si eu cu alcoolul Stoinici. Ma pilesc de la 2-3 guri de sampanie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dintre secrete, as putea spune ca-s incantata de un sapun cu ulei de masline. Mi-am cumparat la inceputul regimului lapte anticelulitic de la Gerovital, dar n-am fost in stare sa ma dau cu el. Zilnic folosesc un lapte de corp din nuca de cocos, mi l-a dat soacra-mea. Am primit de curand niste scrub mentolat pentru talpi de la Body Shop cu crema dupa, si atunci cand sunt obosita, mai ma rasfat cu ele. Sunt f racoritoare. Pe restul le-am spus pe la alte topicuri.
Meniul meu de azi:
D: o portocala, dupa ceva vreme iaurt cu fulgi
P: salau la cuptor, piept de pui la gratar, salata de varza
G: niste struguri (f putini)
C: pepene rosu.
Spor la slabit!

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 8 2007, 08:19 PM
Post #3413

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

fetelor, va citesc si mananc cina:
o salata gigantica din: 1, rosie, 2 ardei grasi, 1 ceapa mare, o bucatica de cas, o bucata de urda, 1 felie muschi file, 1 cabanos, tosul asezonat cu ulei de masine extravirgin, otet si un mix pe care mi l-am luat azi din carfur.
mixul asta special pt salata e interesant. eu am renuntat la sare, o mai pun f rar in mancaruri, dar in salate deloc si folosesc tot felul de condimente: piper, busuioc. si am gasit mixul asta care pare interesant: e de la Kamis, se numeste FitUp, cu adaos de celuloza alimentara si petale de filimica. ingrediente: ardei, usturoi, ceapa, oregano, timian, busuioc, cimbru, frunze de patrunjel, flori de filimica, celuloza alimentara, fulgi de ovaz (2%).
eu zic ca e conform, cat ovaz poate sa fie???

mi-am mai luat din carfur, apropo de ceaiuri: perfect figura 2 de la celmar. contine: ceai verde, menta, hibiscus, ceai negru, mar. l-am preparat si o sa-l beau dupa cina.
mi-am luat si eu celulight de la elmiplant, m-am dat constiincios dimineata si seara pret de vreo 2 saptamani, pana m-am plictisit...ma gandesc sa ma duc la masaj, e cel mai bun!
alte secrete nu prea am, incerc sa folosesc chestii naturale si dermatocosmetice.
gata cu offtopicul, va pup, o seara faina!
sa nu uit: azi, o colega mi-a zis ca parca am mai slabit!!! e abia a 3a zi de faza stricat, asa ca nu imi fac prea mari iluzii, dar ma bucur ca se observa efortul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
stoina
post Aug 8 2007, 10:04 PM
Post #3414

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Misssn, noi dulciuri nu consumam , decit conforme si alea cind si cind.Grasimi da, tocmai ptr ca Montignac are o alta teorie fata de cea a caloriilor.
Iar acel ceva , o minune cu care sa maninci absolut de toate si sa slabesti, omul n-a inventat. Tocmai de aceea, vip-uri, oameni cu bani si posibilitati nemasurate ramin vesnic grasi daca nu au vointa necesara.
Apoi, orice tratament naturist necesita timp. Nu e gen pastila, o iei si gata, nu te mai doare capu'.Eu am mare incredere in plante si va dau un exemplu: daca imi fac 2 cani de ceai de coada soricelului+ galbenele/zi cu 2-3 zile inainte de ciclu, am o menstruatie calma, fara dureri si cu un parcurs normal.Daca nu, mai intii 'ma anunta' cu vreo 2 pete, apoi mai sta vreo 3-4 zile, dureri si tot asa. Incercati si voi, cele care aveti nevoie !
Va pup si va iubesc, desteptele maichii!(eu mi-s cea mai batrina de pe-aici la 39 acusi 40?)

+Quote Post
alphutza
post Aug 8 2007, 11:17 PM
Post #3415

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Era cat pe ce sa nu am net, si chiar aveam chef sa mai citesc una, alta de pe forum. + nu stiam ce IG are telina (radacina) - vroiam maine sa-mi fac o salata in care sa strecor si telina, dar asa am renuntat. O sa ma iau dupa voi si o sa mananc o conserva de peste. Eu am hering in sos tomat. Zice ca e de la firma Neptun (e foarte comun - daca ceri hering la alimentara dintr-asta iti da), si contine hering inabusit, suc de rosii, condimente, ulei. Si atat. Eu zic ca e OK. Ce ziceti il combin maine cu o salata in care pun si 2 3 morcovi cruzi, si poate 2 3 bucatele de branza feta, de oaie?
Azi am stat mai toata ziua (la lucru, sa nu ma parati) si am citit de pe forum, pagini, pagini, si am notat... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
O sa ma fac toba de informatii...secundul lui Kalua... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kidding

Meniul de azi:

D: fulgi integrali + iaurt (fulgi aveam foarte putini si am mai papat si 3 feli de wassa cu gem conform)
P: mancare de fasole verde (de 3 zile tot asta mananc, trebuie sa schimb... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) + salata cateva cubulete de sunca de pui
G: o para si o nectarina
Am mancat gustarea pentru ca dupa o ora am fost la sala, si daca nu mananc ceva cu vreo 1.5 2 ore inainte, ma ia dupa o foame de lup, de curat frigiderul
S(ora 21 - mai repede nu am ajuns acasa) - salata de fructe (struguri, gref, para, nectarina, caisa si piersica yum yum)

Pe mine tare ma influenteaza si sportul asta, ca merg aproape zilnic. Si trebuie sa respect o regula cum ca cu 2 ore inainte si 2 ore dupa nu mananc, si asa ajung sa mananc uneori la ore ciudate.
Dar o gustarica mica nu strica rau , nu?...mai ales ca mi-a dat energie si am fost tare la TAE-BO.

+Quote Post
pescarush
post Aug 9 2007, 12:12 AM
Post #3416

Musafir

stoinica mama (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pentru pontul cu ceaiul de coada soricelului si galbenele. musai il incerc si eu, ca de vreo jumate de an, asa "ma anunta" si pe mine, musafirul, chiar cu 5-6 zile inainte de a veni, de ma exaspereaza.
alphutza, poti manca telina cruda linistita, chiar si fiarta, din cand in cand.

+Quote Post
roxanica10
post Aug 9 2007, 09:17 AM
Post #3417

Musafir

Stoinici, iti multumesc pentru pontul cu ceaiurile din-nainte de ciclu. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) La mine e jale. Am dureri ingrozitoare si ma tin 2 zile, nu una. O sa-mi cumpar azi ceaiurile de la plafar si cand se apropie perioada ma pun pe baut. Stoinici, vezi ca doftoreasa v-a luat-o inainte si tie si Kaluai; ea deja a implinit 40 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Alphutza, nu cred ca merge sa combini strugurii cu celelalte fructe (IG 45).
Eu sunt trista ca n-am revenit sub 64 (am 64.6). Asta e...daca n-am fost cuminte si-am mancat inghetata conforma cam multa (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Si ce-i nasol e ca nu ma pot abtine de la migdalele prajite. Seara dupa pepene, ma apuc si rontai niste migdale, nu multe, max 20. In fine, voua nu vi se pare asa un capat de tara, dar eu eram obisnuita sa merg numai in jos si acum cand s-a schimbat sensul nu-mi place deloc.

+Quote Post
alphutza
post Aug 9 2007, 09:52 AM
Post #3418

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

roxi, mersi tare mult de pontul cu strugurii..chiar nu m-am gandit sa ma uit si la IG - ul lor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Deci strugurii se mananca singuri?
Dar nu inteleg, daca au IG 45 nu se pot combina cu nimic?
Mai bine oare sa nu ii mananc?
Celelalte fructe au in jur de 30. Care ar fi problema cu combinatul?

+Quote Post
roxanica10
post Aug 9 2007, 09:58 AM
Post #3419

Musafir

Spunea Kalua ca strugurii trebuie mancati ff rar si singuri, fara nici un adaos. Tot asa trebuie sa procedam si in cazul pepenilor (galben sau verde).
Pai sigur ai vazut pe aici ca avem voie sa combinam cu grasimi alimentele cu IG <= 35, iar pe celelalte (IG-ul 36-50) sa le mancam ca atare. Acum eu nu stiu daca regula e valabila si-n cazul fructelor. Poate gresesc, sa-si mai spuna si alte fete parerea.

+Quote Post
blu_dea
post Aug 9 2007, 10:02 AM
Post #3420

Musafir

Meniul meu de ieri:
05:00- un ardei kapia
12:30- snitele pui,1 activia,cateva feliute cascaval
19:00- chiftelute de dovlecel cu branza vaci,2 ardei
22:00 - 2oua cu cascaval si branza(omleta)

+Quote Post

685 Pages V  « < 340 341 342 343 344 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 05:48 PM