![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
meniul meu pe azi:
ora 6 dim: 1 mar mare MD (la 7.30): iaurt 0% cu fulgi ovaz P: salata de rosii, ardei, cas oaie, muschi file si vinete pane C: nush ce o sa fie...ies cu fetele la cinema in aer liber...evident, nu voi putea manca nimic de acolo, dqr cred ca imi iau migdale crude cu mine. si inainte de a pleca, cred ca mai bag niste vinete pane cu rosii. va pup, o zi faina |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Buna dragelor,
D: paine desteapta cu brinzeturi diverse si rosii, cafea cu lapte P:muschi de vita cu brocolli si salata de cruditati C: nectarine Fetelor, nectarinele astea sigur is ok? Mi se par prea minunate sa fie 'la liber' (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Va puuuuuuuup |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Iubitele, dragutele ce DOr mi-a fost de voi!~!!!
Nu am avut NET doua zile si am fost disperata!!! ca un leu in cusca!!! Roxi...am vazut ca ai facut prezenta!!! Nimpfe, n-am putut crede ca fulgii aia ,,fortin" contin ....<<zaharuri>>??!!! Eu de aia am luat si am si mancat ( si eu care credeam ca sunt super ..conforma!) si acum , cand am citit postul tau ...am cazut pe spate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Mi-am luat si eu de vreo..saptamana crema anticelulitica Elmiplant si ..nu apuc sa ma dau chiar de 2 ori/ zi dar..faptul ca ma...piscaceste...ma face sa cred ca ..face ea ceva bun pe acolo. Eu ma impac cel mai bine cu <<ceai de slabit cu aroma de lamaie>> de la BIovit, il beau cu placere si la orice ora. asa, sa va zic acum ce am mancat in ultimele zile: MARTI- D: 500ml ceai deslabit ( biovit) + fructoza+fulgi de ovaz( fortin) P: ghiveci de legume ( ceapa, vanata, ardei gras, dovlecel,rosii)+ naut fiert adaugat in farfurie C:1 piersica, 2 pere ( romanesti) MIERCURI D: pepene verede P:mancarica de mazare ( ulei masline, ceapa, dovlecel, mazare, rosii) C: (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ( si va spun, oricum nu am gresit ) AZI: D: 500ml ceai + fructoza + fulgii aia...cu zaharuri P:3 pere dupa vreo 3 ore...mancarica de mazare ( de ieri) acum ..nu cred ca mai imi trebuie nimic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mai am <<zaharuri>> de dimineata!!! Pescarush, plimbari placute si sa ne spui si noua ce locuri frumoase ai intalnit!! Credeti ca ar trebui sa folosesc mai rar fructoza?? La 2 zile o lingurita e cam mult nu??!! Astea 2 ligurite subt primele dupa ...o luna fara dulce DELOC! Stiti ca intrebam mai inainte de GELFIX si ..nu e conform . Uite domle' ca au facut si pt. noi! Gelifiant cu fructoza dietetic ( dr. oettker). Eu l-am luat si astept dezlegare de la voi. INGREDIENTE: fructoza, gelifiant pectina,acidifiant acid citric, conservant acid sorbic, indulcitori ciclamat de sodiu si zaharinat de sodiu (??? ce o fi cu astea??), grasimi vegetale hidrogenate. Are cam multe ciudatenii, nu stiu daca e conform. FETELOR!!!! N-am gresit cu nimic, fulgii aia FORTIN sunt OK!!! VA PUP !!! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
irinica, daca n-ai mancat dulce o luna, e pacat sa te strici acum si sa mananci, o lingurita de fructoza la 2 zile. mie mi se pare mult.
mersi de urari, deja nu-mi mai simt picioarele, de la cat am umblat azi. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) roxanica, asa stiu si eu, strugurii sau pepenele se pot manca in cadrul unei mese formata numai din fructe. n-am chef sa mai stau acum sa caut IG-ul strugurilor, ca sunt rupta, dar eu stiam ca e mai mare. noapte buna gagici. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
Fetelor, ieri nu am avut timp sa scriu, tare tare busy am fost toata ziua.
Am mancat destul de haotic zic eu. Toata noapte am dormit rau, am visat mancare si chestii, mi-era super foame, si dimineata m-am trezit cu o foame de lup. Asa ca am mancat asa tineti-va bine: 1,5 felii de paine integrala 100%, vreo 200g iaurt zuzu 0% cu fulgi de secara (Sanovita), vreo 6 7 felii de wassa cu gem conform. Sa ma si pusc nu altceva. Credeti ca ar trebnui sa o las mai moale cu gemul? Apoi pe la 11:30 am mancat fructe: o para, o nectarina, 2 caise Am mers la sala si de aceea am mai mancat. 17:30 Pranz: Hering la conserva + salata de rosii + morcov + castravete 20:30 - salata de fructe - destul de mult, parca nu ma saturam 10:00 - vreo 50g de vin sec + apa minerala 12:00 - aici cred ca am calcat stramb, dar nu tare - am baut 2 fresh - uri de gref (nu mari, si cu multa gheatza). Prietenii mei, toti balotau la shaorma cu cartofi pai si bagau sucuri, si mi-era tare pofta.... tare aiurea m-am simtit. Daca imi luam doar un ceai sau apa minerala cred ca mi-era prea pofta de ce se mananca la masa, si as fi fost mult mai frustrata. Voi ce faceti in situatii dinastea? Va innecati amarul intr-un pahar de apa minerala?... Oare mai bine era sa-mi fi luat o salata la ora aceea? Aaaa.... si dupa au bagat si salate de fructe si inghetata. Si eu iubeam inghetata.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ei, na, am avut si eu o zi mai dificila Astazi sunt mai bine, am mancat cat de cat normal de dimineata : un iaurt zuzu mic 0% + ceva fulgi de secara + o felie paine integrala prajita (e 100% - sa nu credeti ca am buctat !) si fara gem - o las mai moale. Acum despre salata de fructe. Eu amestecam strugurii tot cu fructe. Eu ma gandesc ca fructele nu au grasimi, si atunci ar merge. Voi ce ziceti pana la urma, merge salata de fructe cu amestecuri de struguri, pepene si alte fructe. Poate numai la FAZA II ? VA PUP si spor la treaba (eu tare multa am, mi-au pus gand rau sefii). |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
alphutza, in cazuri dintr-astea, cauta in meniu daca au si ceva conform. asa cum ai spus, o salata si apa minerala era super.
sau, in cel mai rau caz, o shaorma, fara cartofi si mancai doar umplutura, eventual o salata langa, si iti trecea si pofta. salata de fructe cu amestec de pepene sau struguri e ok, daca nu mai mananci si altceva, si in cazul asta fara frisca, si mai ales, fara zahar, sau fructe din compot cu zahar. spor la treaba. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu cred ca strugurii nu sunt ok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am ajuns la 50kg. Deja mi s-a atras atentia ca sunt prea slaba. Voi trece la faza 2 si cred ca o sa strecor si cateva abateri. Spor la slabit tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata!
D: paine desteapta (am facut-o in forma de briose si e excelenta,mai multa coaja gustoasa- iubitul meu tot zicea ca in tava de cozonac iese cleioasa la mijloc si ...era cam adevarat) cu cascaval afumat si rosii, cafea cu lapte 0% Ptr prinz am carne de oaie cu linte si diseara fructe(posibil sa ies si atunci imi iau ori niste vinete la gratar ori o salata) Va pup si ce bine ca vine weekendu'!!!! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
Deci CLAR, salata de fructe e doar singurica mancata + e facute de mine: doar fructe taiate frumusel si aranjate apetisant intr-un bol de sticla (eventual un ceai rece cu gheata).
Eu la cina in ultima vreme mananc numai fructe. Dar pepene oricum n-am pus, si struguri o sa-i las o vreme la o parte, e plin de fructe fffffoooooooarte bune, si am cu ce sa-i inlocuiesc. Pupici |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:08 PM |
|