IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 345 346 347 348 349 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Nimphetamin
post Aug 14 2007, 03:30 PM
Post #3461

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

mai fetelor, io nush ce am!
nu mi-e pofta de nik dulce! cand am inceput Monti, in fiecare we faceam ceva dulce din retetele de pe forum. acum am cioco, inghetata conforme si nu ma ating de ele!!
nici pepene nu am mancat vara asta, nici cirese! din toate cate f putin si doar d pofta! dar in ult vreme nici pofta nu mai am!!
d fapt, pur si simplu mi-a intrat in reflex meniul monti, incat nu mai sunt tentata de nik!!
doar cand merg la hipermarket si trec pe langa rafturile cu prostii mai salivez, dar nu atata cat sa sufar!!
ce se intampla cu mine??????
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Aug 14 2007, 03:34 PM
Post #3462

Musafir

Probabil al tau organism nu mai are astfel de nevoi. S-a dezvatat pancreasul. Vezi ca daca te apuci din nou de dulciuri, fie ele si conforme, o sa-ti revina poftele.
Te rog Nimphe, stiu ca n-o sa te superi pe mine, te rog scrie cu litera mare la inceput de propozitie. Hai sa incercam sa scriem cat mai corect, ca sa fim usor de citit. Si mie mi-e un pic greu sa trec de la Mess la scrisul corect, dar vad ca-mi iese pana la urma. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 14 2007, 03:42 PM
Post #3463

Membru de Onoare

QUOTE(roxanica10 @ Aug 14 2007, 04:34 PM) *
Probabil al tau organism nu mai are astfel de nevoi. S-a dezvatat pancreasul. Vezi ca daca te apuci din nou de dulciuri, fie ele si conforme, o sa-ti revina poftele.
Te rog Nimphe, stiu ca n-o sa te superi pe mine, te rog scrie cu litera mare la inceput de propozitie. Hai sa incercam sa scriem cat mai corect, ca sa fim usor de citit. Si mie mi-e un pic greu sa trec de la Mess la scrisul corect, dar vad ca-mi iese pana la urma. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Ai dreptate, uneori mai fac greseli, dar sa stii ca imi dau silinta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mai, nu stiu ce sa zic despre pancreasul asta al meu...in we am poftit la o negresa, de exemplu, rau de tot!! Dar daca as fi avut una, nu stiu daca as fi mancat-o! La asta ma refer.
Sa nu credeti ca am dat-o in cealalta extrema! Nu si de data asta!
Pur si simplu rezist (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 14 2007, 04:16 PM
Post #3464

Musafir

@roxy: pun poza cu cutia de orez deseara. Mai, nu stiu daca e bine, dar eu zic ca trebe sa fie, ca doar orez basmati avem voie...e adevarat, de faza a II-a, dar prea a sarit poporul in jurul meu ca m-am subtiat exagerat....fructoza e ok, lapte 0.1% e ok, coaja lamaie si scotisoara nu mai spun...asa ca, do it! o data la nu stiu cate zile nu cred ca ne da peste cap...?
Mai am o portie pt maine dimineata si gata, luna viitoare mai pup orez, daca nu sunt rezultate negative dupa consum...
@stoina: sa-ti traiasca zburatorul...si tu lui!!!! si sa slabiti cu spor si sanatate amandoi!
Meniul il scriu deseara, ca nu m-am hotarat ce sa mananc in seara asta...parca as rontai prune d-alea rotunde si mari, ca prea se zvarcoleau suculetele mele gastrice cand musca sefu' in fata mea, in timpul sedintei, din prune d-astea! Magar!

+Quote Post
alphutza
post Aug 14 2007, 08:07 PM
Post #3465

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Am inteles cu mezelurile ! Traiti (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Vad eu cum fac, in principiu cred ca o sa o dau mai tare pe peste la conserva (care are doar peste inabusit + condimente + sos de rosii) si eventual o sa intreb pe la alimentara ce contine sunca. Daca nu are zahar si amidon e OK?

Astazi am papat asa:

MD: fulgi de grau + orz + iaurt 0% + o smochina uscata (mama ce buna a fost)
G: o piersica + un mar
Pranz (15:30) salata greceasca (tot felul de legume + telemea) + piept de pui in sos de branza + hribi gratar
Cina : salata fructe (mar, ananas, piersici, portocala, prune)

Va rog sa sariti cu gura mare daca ceva nu vi se pare OK. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa ne fie de bine si sa ne scada kilele.
O seara frumoasa.

+Quote Post
dr_wise
post Aug 14 2007, 08:23 PM
Post #3466

Musafir

Saluti!
Meniul meu de astazi:
d - orez basmati cu lapte...uite asa arata cutia de orez basmati:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM1177-1.jpg)
si asa arata orezul meu cu lapte si scortisoara:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM1183.jpg)
p - saramura de macrou cu salata de rosii si castraveti
s - 4 prune....gratar din ceafa de porc + salata de rosii si ardei capia + un pahar de vin rosu sicilian Nero d'Avola....fiu-meu a fost in extaz...uite asa arata cina noastra MM:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM1184.jpg)
acum zac in fata calculatorului si-mi fac digestia....si astept sa posteze roxy pozele de la mare.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ...sa ma minunez si eu de perfetiunea corpurilor noastre de nimfe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
irinica
post Aug 14 2007, 08:59 PM
Post #3467

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Doctore, asa zici tu de orezul ala?? Ca e conform?? Pai eu, mi-am luat o uratenie de orez de la plafar (BLEAH!), care fierbe greu. As fi foarte fericita daca dai tu dezlegare la BASMATI. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mie nu imi iese deloc buna saramura ( n-am mancat niciodata una buna sa pot cere reteta)

Painea aia..e de decor nu?? Sa dea bine in poza?! Sau..poate e pt. fiul tau, am inteles..

Alphuta, eu m-am gandit ca o sa-mi fac niste carnati, sa nu mai fiu stresata. Ii voi pune la congelator.

Meniul meu de azi:
D: ceai cu fulgi Forti si fructoza
Ora 14: o para si cateva prune
P: ardei umpluti ( reteta catalana, adaptata la MM: faina de naut, masline,ceapa, usturoi,ulei masline, ardei gras)
C: rosii umplute cu salata de vinete

+Quote Post
alphutza
post Aug 14 2007, 09:26 PM
Post #3468

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Irinica, cred ca o sa ajung si eu sa vizitez bucataria mai des, Montignac asta mi-a pus gand rau, si eu care credeam ca o sa fiu femeie moderna mai mult pe la calculator decat la oala.
O paine integrala ma mai tenteaza sa-mi fac, sper sa nu fie prea mare esecul..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 14 2007, 09:38 PM
Post #3469

Musafir

Eu am o lene de ma doare cand e vorba de paine...asa ca pas!
Domle, sper sa fie ok, ca doar scrie ca-i basmati...habar n-am, astept sa-si spuna parerea ala, sau pescarush, sau kalua, cand s-o intoarce din vacanta...pana atunci mai am o portie si stau cuminte, nu-mi fac un obicei.

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 14 2007, 09:44 PM
Post #3470

Membru de Onoare

Buna seara,
Meniul meu de azi:
MD: lapte cu fulgi de ovaz
P: salata de rosii, ardei, cash de oaie si muchi azuga
C: peste la cuptor cu rosii

In seara asta am fost la hipermarket si nu m-a mai tentat nik!!! Am luat doar kestii conforme.
Ma gandeam acum: inghetata cand se poate manca? Adica as putea sa o mananc ca desert dupa cina asta lipidica?
Mai bine ma duc sa fumez si-mi trece (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Intrebare: laptele de soia cu ce se combina: meniu glucidic sau lupidic?
Va pup

+Quote Post

685 Pages V  « < 345 346 347 348 349 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 01:51 AM