IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 346 347 348 349 350 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Aug 14 2007, 09:59 PM
Post #3471

Musafir

pai cred ca laptele de soia se inscrie la produse lipidice....ma gandesc...ce scrie pe eticheta lui, cate grasimi si cati carbohidrati contine?
Go to the top of the page

+Quote Post
stoina
post Aug 14 2007, 10:10 PM
Post #3472

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Salutare girls!

Multumesc din inima ptr urari!Tare barbat bun am si sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Iubitelor, fost-am astazi la doamna cu laboratoru si surpriza...inchis tot! Sigur sint in concediu si-au inchis cu totu' cosmelia. E o afacere de familie, fac dulciuri best, juri ca-s de casa. Odata, la panarama, am spus ca-s facute de mine(era o petrecere ceva) si o matusa mai batuta-n cap care nu s-a prins ca-s sugubata, m-a alergat toata seara dupa reteta (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) So, se exista pe-aici o reteta de tort fain gen Diplomat, poate? Daca da,va cer politicos ajutorul.

Astazi m-am crismuit si am papat exact ca ieri: muschiul de vita gratar, brocolli si salata mixta. Apoi am savurat un cappucino decofeinizat lux!
Asta seara, un grape fruit si gata. Va pup cu drag si va multumesc ca existati! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mi-e un dor de Kalua...dar ma gindesc cum se prajeste la soare si i se filfiie de tot si toate...ce bine de ea!

Orezul basmati este clar ptr faza 2, deci doar ptr talioase, Irinici. Noi trebuie sa ajungem la kilogramele lor si-apoi papam si noi basmati cind si cind.Pina una alta, rar de tot si orezu salbatic ... (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 14 2007, 10:13 PM
Post #3473

Musafir

...pai eu il consum doar in caz de emergency...adica stomac deranjat...dar nu stiu cum se face ca de la o vreme doar in starea asta se prezinta stomacul meu

+Quote Post
Fanny
post Aug 15 2007, 08:43 AM
Post #3474

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

OFFTOPIC

QUOTE(dr_wise @ Aug 14 2007, 11:13 PM) *
...pai eu il consum doar in caz de emergency...adica stomac deranjat...dar nu stiu cum se face ca de la o vreme doar in starea asta se prezinta stomacul meu

S-ar putea sa ma insel, dar... bei cumva apa de la dozator gen "Fantanica"? Am avut colege care mancau sanatos si nu gaseau explicatia pentru ,,stomac deranjat", pana nu au schimbat apa pe care o consumau zilnic la serviciu.

+Quote Post
alphutza
post Aug 15 2007, 09:34 AM
Post #3475

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Fetelor, tot ce vreau sa va spun este cat de bine si de energica ma simt.
Aseara pe la 1 nu aveam somn. Am mancat OK, nu mult, si cafeaua de vreo 2 saptamani am si uitat-o.
Deci nici ceai verde nu-mi trebuie si sunt up and running toata ziua.
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 15 2007, 11:47 AM
Post #3476

Musafir

QUOTE(Fanny @ Aug 15 2007, 09:43 AM) *
OFFTOPIC
S-ar putea sa ma insel, dar... bei cumva apa de la dozator gen "Fantanica"? Am avut colege care mancau sanatos si nu gaseau explicatia pentru ,,stomac deranjat", pana nu au schimbat apa pe care o consumau zilnic la serviciu.

Nu, beau numai Izvorul Alb/ Dorna sau Borsec.
..problema stiu de unde mi se trage...de la pepenele consumat seara...e un laxativ pefect in cazul meu, chiar prea puternic!

+Quote Post
roxanica10
post Aug 15 2007, 11:49 AM
Post #3477

Musafir

Doftoreaso, mai pui si poze la minune, nu-i suficient ca-mi faci pofta doar cand scrii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Nimphe, eu am mancat inghetata si seara (singura) sau la pranz dupa o masa normala (care-i proteino-lipidica).
Stoinici, nasoala faza cu cofetaria. Chiar si colegele mele se plangeau ca si prin Bucuresti se intampla fenomenul asta. Toti sunt in concediu. Eu am avut noroc azi dimineata cand m-am dus sa cumpar prajituri pentru colegi c-am gasit, chiar daca am stat cam 30 de min la coada. Am descoperit o super cofetarie, care-i aproape de casa si de acolo cumpar tot timpul si lumea-i incantata. Nu va spun ca m-am stricat si eu cu 3 mini-prijituri si 2 fursecuri 'limba de pisica'. M-am gandit ca nu se vor depune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Nimphe si fetele care vor sa piarda mai multe kg, e bine sa stati deoparte de dulciuri deocamdata. Nimphe, vezi ca pusesei poza ta in albumul meu din greseala. Ti-am facut un nou album.
Meniul meu de ieri:
D: un mar, dupa iaurt cu fulgi
P: zeama de ciorba de periosare, pulpa de pui la cuptor cu multa salata de varza
C: 4 nectarine si cateva alune de padure.
Va pupic!
Stoinici, hai ca nu mai e mult pana revine Kalua...vineri e inapoi. Cred ca si ei i s-a facut dor de noi. Mie mi-ati lipsit si-n weekend, dar sa treaca 2 saptamani. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Alphutza si eu sunt la fel, plina de energie si asa am fost pe toata perioada regimului. Chiar nu-l simt ca pe o restrictie.

+Quote Post
stoina
post Aug 15 2007, 02:45 PM
Post #3478

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Rox, tare esti tu dulce si impaciuitoare,cu raspuns ptr fiecare, ca o fata minunata ce esti! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Ce restrictie, Rox, cind tocmai am incheiat un prinz de vis? Hai sa detaliez:

D: fulgi Fortin +germeni de griu cu iaurt si gem conform
P: muschi de vita cu salata de linte rosie, rosii si ceapa. Minune!

Vorba Doctoresei, acu zac ca o anaconda satisfacuta si-l binecuvintez pe Monti, sa-i dea Domnu' sanatate.
Va pup cu drag si va doresc o zi tihnita.

+Quote Post
irinica
post Aug 15 2007, 03:43 PM
Post #3479

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

De energie..si eu sunt plina!! E o stare super de ...fericire si de sanatate!

Si mie imi e dor de Kalua si cum duminica plecam in vacanta, sambata fac bagaje si nu cred ca am sa apuc sa-i citesc postarile.

Vai, eu nu veau nici u dulce, nici un orez, vreau sa slabesc!!! Pana de ziua mea ( sa fiu in tan-dem cu Stoina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).

MD: nik
P: peste cu rosii (reteta de la voi!)
C: probabil peste prajit cu mujdei ( abia astept!!!)

+Quote Post
alphutza
post Aug 15 2007, 09:13 PM
Post #3480

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Mie deocamdata mi-e bine, pofte mari nu am, dulce nu mai visez noaptea. (dupa o alta dieta, visam noaptea ca mananc ceva foarte caloric si neconform..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , nu va zic ce, ca nici eu nu vrea sa-mi mai amintesc).
Dar parca tot am frica aceea in mine ca o sa rabufnesc candva.
Sper sa ma obisnuiesc cu ideea ca mananc destul si ca nu o sa adun frustrari.
La mine asa era: tineam cura (in sensul ca mancam mai atent, mai putin, si fara dulciuri) iar apoi cand se umplea carul cu frustrare ma apucam de mancat si normal puneam dublu.

Astazi am mancat asa:
Dim: O felie pizza conforma cu aluat de praz + un jnitzel mic conform (cu faina de soia) + salata de legume
Pranz: Iahnie de fasole cu carnat (musai era conform, mama asa a insistat) + salata de legume (rosie, castravete, ardei)
G: o nectarina (am vazut pe cineva mancand fructe si mi s-a facut super pofta)
Cina (21:00 - se pare ca nu pot mai devreme) salata de fructe (prune, pere, mere, portocala, nectarina)

Sa slabiti cu spor

+Quote Post

685 Pages V  « < 346 347 348 349 350 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:51 PM