![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Kalua, plec in Slovacia, probabil in Septembrie.Si as pleca in Cehia,in Octombrie, ar trebui sa ma intalnesc acolo cu o prietena care locuieste in Cipru. Sa vedem ce spune seful, ca in Slovacia e team building, inca nu am stabilit data. Lotte, si eu plec in septembrie in Slovacia! In luna de mere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata!
Ziua lui Marius se va intimpla la Sucevita.E un complex de vilutze acolo, fiecare cu cite 9 sau 11 camere si cu living propriu.Asta e tare, poti sa-ti creezi atmosfera proprie acolo si ai intimitate.Nu ne tambaluim cine stie ce(lasam pe la anu, la 40) dar am zis sa ne dantuim oleaca c-am inceput cu petrecerili astea sezinde(se baga-n fizic, se bea si se discuta) E un peisaj de vis acolo si serviciile sint faine. Promit sa te duc cind vii la Iasi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Apropos, cind e Oktober Fest la voi, e posibil sa venim...si daca e oportun sa facem rezervari la hotel de pe-acum? Vin cu inca 2 familioane... (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) D: fulgi de ovaz cu germeni, iaurt 0% si dulceata de cirese conforma.Nu dauneaza dulceata asta oare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Puuuuuuuuup! Irinici, sa-ti priasca vacanta , sa te intorci sanatoasa si odihnita cu toata gasca ta ! Fetili, nu v-am spus niciodata, Irinici e mama eroina, tine piept cu succes la 3 copii singura (sotul lucreaza out) si pe deasupra munceste de sparge! Uffffffff, tare meriti vacanta asta Irinici! Have fun! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va pup dragutelor (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Stoinici, eu am mai vorbit cu Irinica si nu mi-a spus ca sotul ei e out. Acum ca aflu, creste admiratia mea si mai mult. Si asa mi-e tare simpatica si sa nu va mai spun ce printesa frumoasa are. Imi vine s-o ciupesc numai cand o vad in poze. Irinica, sper sa nu te superi c-am dat in vileag acest amanunt, dar n-am mai rezistat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa te distrezi la mare. Sa stii ca vei avea vreme buna. Ai grija sa nu te procopsesti cu ceva arsuri, ca eu am hotarat ca de acum incolo o sa fug de soare. Sa-ti traiasca sotul Stoina si sa va simtiti formidabil la Sucevita! Apropo de insistat: imi aduc aminte de tatal meu care, de fiecare data cand mergem la ei la masa, insista ca al meu sa bea. Omu' meu zice ca nu vrea, tata insista, desi am incercat sa-i explic de nenumarate ori ca procedeaza gresit. Nu va mai spun cum ma intreaba pe mine ce mananc zilnic, de cand am slabit. Sunt ferm convinsi ca sunt subnutrita. Meniul meu de ieri: D: un mar, dupa ceva vreme iaurt cu fulgi P: ciorba de pui a la grec (zeama), piept de pui la gratar, tocieni, salata de rosii cu castraveti C: 4 nectarine, cateva alune de padure. Astazi s-a intamplat pentru prima data sa scad sub 63.5. Probabil e perioada lunii cand pierd in greutate. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Ma bucur sa va gasesc din nou sanatoase si mai subtirele. Credeam ca-ti fi toate in vacante si n-o sa mai gasesc pe nimeni...
Trec pe la voi doar pentru o secunda, ca-s prinsa in o mie si o suta de actiuni si proiecte, care de care mai marete (drept pentru care am reusit sa mananc complet aiurea o vreme; acum sunt in recuperari). Urcatul pe cantar il mai aman cateva zile/saptamani, ca sa nu ma deprim vazan dezastrul. Azi: MD - iaurt, fulgi de ovaz, 1 cafea mica P - ghiveci de legume cu piept de pui C - 1 felie pepene; mai incolo o salata babana cu telemea si nuci Constat ca eu rezist cu bine la toate poftele, ba chiar n-am nici o pofta dimineata, dar la o ora dupa pranz caut iar prin frigider, de pofta, nu de foame. Seara e si mai si. Ce-o fi asta? (nu c-ar fi vreo noutate; dintotdeauna m-am manifestat asa). O vara super va doresc (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dragelor,
VA pup si eu cu drag,marea ma asteapta si pe mine.Ne 'auzim' marti,cind sper sa trec pe-acasa sa-mi iau haine de munte.Toate cele bune! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oktoberfestul incepe pe 22 sept si dureaza pana pe 7 oct. Cand ati vrea sa veniti? Sa ma uit de-un hotel prin regiunea mea? apentru 6 persoane (3 camere)?
Te avertizez ca tarifele la hotel sunt scumpe in perioada respectiva. Pe 22, la deschidere, e si ceva de vazut (parada cu costume populare, carute ale berariilor, primarul da cep la primul butoi cu bere) inafara de nebunia caracterstica la locul cu pricina. Leea, ce frumos si bine sa mai auzim de tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Inteleg ca e de preferat sa fim la deschidere. nu? uite-acu ma sfatui cu-a mea gasca si comunic! Te iubesc, pa pa!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pupici Stoinici. Am uitat sa-ti spun ca ieri mi-am luat ceai de coada soricelului si de galbenele si-mi voi face zilele astea, pentru ca se apropie momentul. Sper sa ma ajute si pe mine.
Nimphe, pe unde te duci prin Slovacia? Am fost si eu in iarna sa stii si mi-a placut mult. Vezi poate ajungi si la Aqua City-ul din Poprad, ca-i tare fain. Fetelor, eu iar am mancat ca o purcica si am chef de somn, dar sunt la serviciu si-i musai sa termin productia neterminata (na' ca v-am bagat in ale contabilitatii). Va pupic! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saluti!
Si-o salutam cu multa placere pe Leea - rara avis! Draguto, cand pui poze la gashca MM, ca esti veterana si totodata campion in kg ratacite?...si sincer, morrrrrr de curiozitate sa te vaz! Meniul de ieri: d - pruna, iaurt cu fulgi, cafea cu lapte (nu s-a intamplat nimic dupa amestecul asta trinitrotoluen) p - piept de pui gratar cu salata de rosii si castraveti s - am sarbatorit in "repetier" Ziua Marinei...ca veni mio amore puro acasa mai devreme cu 1 zi, neanuntat...hmm...voia sa ma prinda cu cucubinul, bag seama.... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) nu m-a prins, sac! am mancat ceafa de porc gratar, salata de rosii, ardei gras si ceapa, vin Nero d'Avola...mai, e bun de bun vinul asta!!!!! Vi-l recomand cu caldura! Rosu sec de Sicilia - reprezentativ pt Sicilia - ce mai, am sange de mama mafiotilor in mine! Astazi: d - salata de vinete pe felii de ardei capia - nu ma pot energiza sa prepar paine in casa deloc, am o lene de ma doare! - rosii, amestec de cascaval de oaie, telemea de oaie, cas de oaie, lapte, ness cu lapte p - pulpa de vita la cuptor cu salata de rosii si castraveti s - am de gand sa mananc pepene chel, sau sa produc en gross tocinei, ca m-ati innebunit cu tocineii astia, vreau sa-i gust MUSAI!!!! Va pup! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
A zis el ca ti-o face, doftoroaie, dar nu stie ce dracusor are la casa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu am mancat o nectarina si-o pruna mare, apoi salam bulgaresc (ala vestitu' de la ei - bun, dom'le), camembert de oaie, rosii, ardei capia rosii. Diseara glass noodles cu creveti babani (cu usturoi si lamaie). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 09:53 AM |
|