IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 356 357 358 359 360 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Nimphetamin
post Aug 22 2007, 12:57 PM
Post #3571

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(roxanica10 @ Aug 22 2007, 01:23 PM) *
Pai Nimphe, doftoreasa tine Monti din decembrie 2006...eu zic ca nu prea e termen de comparatie.
Exact ce ti-a spus Kalua ieri, aveam si eu de gand sa-ti spun. Fara un pic de ambitie nu se poate tine Monti.
Meniul meu de azi:
D: o nectarina, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de zarzavat, un sote de ciuperci cu legume cu piept de pui la gratar si salata de varza; am mancat si un pic de salata de oua in care am pus masline, dar tot nu mi-a placut; e hotarat lucru..o voi arunca
C: nectarine (sper sa gasesc, ca s-a terminat rezerva)
Fetelor, ieri am fost pentru prima data la Auchan si mi s-a parut f dragut. E prima data cand nu ma simt ametita intr-un hypermarket si mi-am gasit cu usurinta produsele. Mi-am luat pentru zile negre (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) migdale prajite, alune de padure prajite si inghetata Diet de vanilie.
Am un pepene verde in frigider de vreo saptamana. Ma gandesc c-ar trebui sa-l atac si pe el, ca se strica.
Alphutza, cand ai putine kilograme de pierdut, lupta-i mult mai acerba. Eu ma chinui sa dau jos vreo 2 kile de o luna jumate si nu se mai urnesc, dar las' ca le vin eu de hac.

Da, nu indraznesc sa ma compar cu veteranele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ideea e ca a fost un moment jenant, aia zic si am mai zis-o si acu a zis-o si Alphuta...Cand lucram intr-o firma f mare (cu vreo 80 angajati), mi-e fost f simplu sa ma strecor si sa nu mananc nici tort, nici sampanie sa nu beau etc. 1 si 8 martie, inaugurarea noului sediu, ziua directoarei generale...am scapat de toate, fara nicio pofta sau regret, dar atuci eram vreo 80, asta e ideea.
Nu-mi caut scuze, insa mi s-a parut d ebun-simt sa manac din tortul de ramas bun al directorei generale, mai ales ca inchegasem o relatie destul de apropiata. Aici sunt la alt job, cu un colectiv de doar 7 femei (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Aug 22 2007, 01:11 PM
Post #3572

Musafir

Uite eu lucrez intr-o firma in care suntem peste 50, dar cred ca toti cam stiu motivul slabirii mele, pentru ca le era imposibil sa nu remarce schimbarea. Si ce crezi ca s-a intamplat de ziua cuiva cand am gustat si eu 2 mini-prajituri? Toata lumea s-a holbat la mine si a intrebat: cum asa Roxana, mananci dulciuri? Chiar m-au distrat. Ei deja se obisnuisera cu mine sa nu gust nimic.
Nu vreau sa mai accentuam acest subiect, dar important e sa vrei TU sa tii Monti. Nu conteaza ce vor ceilalti, pentru ca tu stii singura ce ti se potriveste mai bine.
Alphutza, vezi ca ti-a raspuns Kalua la un moment dat si a spus ca mancand struguri, masa devine glucidica si trebuie sa-i mananci mai rar, daca vrei rezultate.

+Quote Post
kalua
post Aug 22 2007, 01:36 PM
Post #3573

Musafir

QUOTE(alphutza @ Aug 22 2007, 12:54 PM) *
Asa e rox, ultimele kg merg tare greu. Dar eu sunt multumita de mine, si cred ca totul va fi bine.
Sa-mi ziceti pls ce credeti de salata de fructe?..este vreo interdictie? Se slabeste mai greu cu ea?
Am vazut ca kivi are IG 50, tot la 50 langa kiwi e trecut si piersici .. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Dar apoi caut si la IG mici si gasesc din nou piersici la 35 (eu pe asta il iau in considerare fie ce-o fi).
Deci scot si kiwi din masa de seara si-l las pentru dimineata?
Eu cred ca am slabit vre-un kg jumate de cand mananc fructe seara (asta si cand tineam faza II), dar nu stiu sigur daca de la asta e, pentru ca eram si in sesiune, si trageam din greu.

Piersica e trecuta din greseala cu 50 (i-am scris Dianei sa corecteze), are IG-ul 35.
Daca vrei ca cina sa nu fie glucidica, scoti kiwi-ul.

+Quote Post
alphutza
post Aug 22 2007, 01:54 PM
Post #3574

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

ok, scot kivi si eu zic ca sunt OK.
Au la magazinul de langa mine niste fructe de te doare mintea: piersici, prune, caise, nectarine... o sa ma ia cu ameteala... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sunt recunoscatoare pe viata lui MM.
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 22 2007, 02:25 PM
Post #3575

Musafir

Acu, ca-mi facui si digestia de anaconda, sa spun tot:
d - portocala (bestiala!!!! n-am mai mancat niciodata o portocala asa de buna in miezul verii! De Chile), iaurt cu fulgi de ovaz, ness chel
p - o felie de pizza + o felie de tort cu fructe si frisca (ma simt ca dupa ultima cina a unui condamnat la moarte! tare buna, dar nu mai pup pana la anu' de Sf Maria)
s - cred ca fructe, ca ieri; au fost satioase! nectarine, prune, mere
Revin cu erata, dac-o fi necesar.

+Quote Post
lotte
post Aug 22 2007, 08:27 PM
Post #3576

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Dragele mele, va scriu fuga, am vorbit azi cu seful, tot in fuga, l am intrebat de feedback ul lui junior, care i a spus ca a fost cel mai dificil lucru din viata lui sa urce pe munte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Maine urmeaza discutia in detaliu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Stiu de pe acum ce o sa spuna, Otilia, stop it, don't do what I should not do! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tell him to stay at home next time (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Azi la 12 colegii m au anuntat ca mergem la mare de vineri pana duminica, asa ca a urmat o programare rapida la cosmetica, m-am milogit de cosmeticiana sa ma primeasca peste program.

Am ajuns la 49 kg, am mancat azi o musaca de la un coleg, bestiala, sa-i traiasca mama!Ia sa vedem, ce mai aduce maine colegul de la mamica? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Macar asa mai mananc si eu mancare gatita (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Va pup!

+Quote Post
danati
post Aug 22 2007, 08:33 PM
Post #3577

Dependent

Member No.: 1,329

Meniul de azi :
D : putina lubenita, o portocala, cafea cu lapte si apoi fulgi cu lapte degresat ( parca mai buni sunt totusi cu iaurt, da' azi n-am avut )
P : o ciorba de burta la servici
G : doua piersici
C : ciorba de rosii, salata de rosii, castraveti, ardei si un pateu Hame conform
Ma intorc la treaba acum, mai am de tras... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 22 2007, 08:47 PM
Post #3578

Musafir

QUOTE(lotte @ Aug 22 2007, 09:27 PM) *
Dragele mele, va scriu fuga, am vorbit azi cu seful, tot in fuga, l am intrebat de feedback ul lui junior, care i a spus ca a fost cel mai dificil lucru din viata lui sa urce pe munte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Maine urmeaza discutia in detaliu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Stiu de pe acum ce o sa spuna, Otilia, stop it, don't do what I should not do! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tell him to stay at home next time (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Azi la 12 colegii m au anuntat ca mergem la mare de vineri pana duminica, asa ca a urmat o programare rapida la cosmetica, m-am milogit de cosmeticiana sa ma primeasca peste program.

Am ajuns la 49 kg, am mancat azi o musaca de la un coleg, bestiala, sa-i traiasca mama!Ia sa vedem, ce mai aduce maine colegul de la mamica? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Macar asa mai mananc si eu mancare gatita (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Va pup!

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) La fix!!! Programeaza-l la niste sedinte de inot subacvatic!!! Daca tot il dusesi la peste 1000m deasupra nivelului marii, du-l si la 100m sub nivelul marii...asa, sa stim si noi, de curiozitate, ce se intampla cand schimbi presiunea atmosferica in curs de mai putin de-o saptamana....?!...da' sa nu afle ca-i obiect de studiu pt MM-iste! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...btw, vrei sa-ti fac o programare pt el la Institutul de scafandri?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa mai zica vreunul ca romanii nu sunt prietenosi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
alphutza
post Aug 22 2007, 08:58 PM
Post #3579

Tratabil
**

From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Meniul meu, tare bune sunt toate!

MD: fulgi de secara + fulgi de orz + zuzu 0% + 4 feli wassa (eu le maruntesc in iaurt, pe langa fulgi, e mult mai gustoasa combinatia)
Pranz: Pizza conforma cu naut (o feliuta) + 3 vinete pane + salata mare de legume (rosie, castravete, ardei)
Cina: Fructe (piersica, nectarina, prune, para, mar)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va rog sa observati ca nu am papat azi gustare intre mese. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 22 2007, 10:35 PM
Post #3580

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Seara buna,
Meniul meu de azi:
MD: 2 rosii, putina almette cu verdeata, putina philadelphia light (mi-au ramas in frigider si a zis sa le termin, s anu mai ocupe spatiu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), 3 felii de mezel conform
P: peste la cuptor (somon si fitofag) cu o salata de rosii si ardei
C: 1 chefir
Mai tarziu am vazut un film (Crash, f fasin, vi-l recomand) si am mancat 2 pumni de seminte de floarea soarelui (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Acu mor de somn, ne citim maine.
Va pup

+Quote Post

685 Pages V  « < 356 357 358 359 360 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 10:23 AM