![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna idee! N-am mai facut ciuperci de multa vreme, cred ca din Postul Pastelui; daca gasesc ciuperci, prepar si eu asa ceva in seara asta.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
Fetelor, mi-e stricat cuptorul, cred, oare paine nu pot face si in microunde?
Asa dezamagita sunt, .. chiar mi-am facut sperante ca-mi fac paine! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Tot pentru painea asta buclucasa mi-am cumparat azi faina integrala de grau si de secara de la Sanivita. Pe cea de grau scrie faina integrala de grau, dar pe cea de secara scrie doar faina de secara. Oare nu e integrala? Doamne, cum mi-a scapat! Meniu: Dim: fulgi ovaz fortin + fulgi orz + iaurt (sunt incredibil de buni cei de la Fortin) Pranz: salata boef conforma (mazare congelata, fara morcov, iar cartoful inlocuit cu telina) + pizza cu aluat de naut + salata mare de legume Cina: salata fructe (gref, mar, para, piersica, prune) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
alphuta, eu cred ca aia de secara nu-i conforma pentru ca-i lipseste cuvantul integrala (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trec si eu sa va imbratisez si sa ma asigur ca nu ma uitati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Va citesc si ma bucur sa vad ca va merge bine. Eu sunt in continuare fidela lui Monti al nostru,dar cu un orar de mese cam haotic si cu un program de somn si mai si.Inotul il fac din ce in ce mai sarguincios,imi imbunatatiesc performantele pe zi ce trece. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Din bunatatiile gastronomice cu care ma radfatza tata va mentionez doar dovleceii umpluti cu carne de vita si cascaval ras pe deasupra.Un deliciu! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de ieri:
D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: bors pescaresc, piept de pui la gratar cu salata de sezon (rosii, castraveti, ardei gras) C: migdale prajite (ca muream de foame), 3 nectarine Nu stiu ce se intampla seara cu mine, dar nu mai pot manca multe fructe. Dupa 3 nectarine simt ca lesin. Probabil mi s-o fi micsorat stomacul. Si mai am o treaba care ma supara: cantarul meu nu vrea sa arate domne 63 de kile. Ma tot duce de pe la 63,4 la 64. Dar nu ma las, desi aparent e scurt drumul pana la 62, vad ca-i din ce in ce mai greu. Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragele mele, eu deja ma enervasem ca nu mai slabesc si azi dimineata am zis hai sa vad. Si ce sa vezi: s-a mai dus 1 kg!! Iar azi dimineata, o colega mi-a zis ca chiar ca am mai slabit!!
Chiar ma gandeam daca sa ma dau pe reteta nutritionistului meu (am fost la unul anul trecut prin septembrie) sau sa merg cu Monti tot inainte. Asa ca raman fidela voua si sper sa slabesc si sa le arat si colegelor mele, care se mira ca mananc atatea, ca se poate slabi fara sa manaci doar o maslina la pranz (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Meniul meu pana acum: MD: 1 rosie, 1 ardei, o felie de muschi si o bucata de cas de oaie cam uscat P: salata de rosie, ardei, feta cu ciuperci gratinate La cina cred ca voi manca salata de vinete cu rosii. Sa va spun ce am descoperit: vinetele se pot coace si in cuptor, la foc mare. Si se curata, cand s-au racit, f f usor, fara s amai faci mizerie pe aragaz si ramai cu vanata intreaga, ca coaja aia se duce f usor! In plus, am mancat la cineva salata de vinete cu usturoi si mi-a placut f m, asa ca am luat si eu ideea si iese...mmm..delicioasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup, spor in toate cele! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si eu am descoperit de curand varianta asta de copt vinetele, in cuptor, en gross si fara fum! Tare buna-i!
Meniul meu: d - kiwi, iaurt cu fulgi ovaz(observati, fara gem, ca aurolacii! ma refer la faptul ca devenisem dependenta de gem in ultima perioada) p - pulpa de porc la cuptor, castraveti murati s - ciuperci gratinate; le-am cumparat de seara trecuta, cu intentia de a le prepara imediat, dar fiu-meu a fost in greva...a zis: auuu, ciuperci la cuptor pe caldurile astea?! mai bine omleta...asa ca am facut omleta cu salata de cruditati ...si felicitari lui nimphe, bravo! ai vazut ca merge sa slabesti si cu burta plina? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Intru si eu in fuga, de la servici.
Meniul de ieri : MD : lubenita, apoi fulgi de ovaz cu iaurt si miere, cafea P : ciorba de fasole C : aripioare de pui cu ardei Kapia crud Azi : MD : lubenita, apoi fulgi de ovaz cu iaurt si miere, cafea ( cred ca maine o sa incerc si eu fulgii cu mere ca mi-ati facut pofta ) P : frigarui de pui cu salata de rosii C : nu stiu inca, am luat ieri carnati de Plescoi ( parca citisem pe aici ca erau conformi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) si o salata eventual Felicitari, Nimphe pentru kilogramul pierdut ! Ai sa vezi ca asta e doar inceputul... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Fetele, multam de felicitari, nu cumva sa ma deochiati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 57 Joined: 23-February 06 Member No.: 240 ![]() |
Ieri:
Dimineata 2 nectarine, suc de lamaie. Pranz: copanel la cuptor cu salata de rosii Seara: nectarine, branza telemea, toba de porc slaba. Fiindca ma ustura in gat, la culcare am supt o bombonica mentolata si dupa am constatat ca avea zahar. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Azi: Dimineata: pepene, nectarina verde. Pranz: macrou prajit , salata de rosii, o bucata mica de cioco. Seara: Voi manca branza cu rosii. Pentru gat am cumparat Strepsils fara zahar dar am vaz't acasa ca are zaharina. Ce sa fac? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:39 AM |
|