![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetele, multam de felicitari, nu cumva sa ma deochiati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Ptiuuuu, ptiuuu, oblu la buric te scuip, antideochi!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
roina, bine-ai revenit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce mai faci? Cum ii merge baietelului tau?
Nimphe (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) danati, vezi cum stai cu slabitul mierea aia consumata in fiecare zi s-ar putea sa o stopeze. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 57 Joined: 23-February 06 Member No.: 240 ![]() |
Buna, Kalua! Ma bucur ca v-am regasit si ca ma primiti inapoi.
Baiatului ii merge relativ bine. Am fost la doctori ( de familie, nutritionisti, endocrinologi), am facut analize (bune), am facut sport in fiecare zi ... Dar nimeni nu poate sa-i opreasca pofta de mancare. Nu s-a mai ingrasat, dar nici nu a slabit. In schimb se inalta vazand cu ochii. Ce sa zic, astept sa se indragosteasca.... Ii tin regim cat de cat (adica putina paine), multe fructe, fara sucuri... Am cam renuntat insa la chestii prea stricte pentru un copil. Si m-am convins ca este un gurmand. Isi pregateste singur cate ceva de mancare si mananca cu o pofta... Nici nu mai stiu de cand nu am mai vorbit, dar parca am regasit ceva ce pierdusem. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
Salutare gagici vesele,
Nimphe, felicitari pentru kg! Si eu vreau sa-ti calc pe urme! Eu sunt cumintica cu ce pap, dar cred ca am avut prea multi ani de nemancat la activ. Astept sa mi se linisteasca organismul. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) The menu: MD: fulgi Fortin + mar ras + scortisoara - Dumnezeule !!! Sunt bestiali (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Cred ca as fi mancat cat sparta daca nu ma astepta al meu sa mergem la lucru Pranz: Ton maruntit + salata de legume (rosie, castravete, morcov, 2 ardei) Cina : ies in oras, sper sa pap o salata conforma - sau ceva conform Doamne Ajuta. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
roina, lasa baiatul in pace sa manance. Atata timp cat acasa primeste mancare sanatoasa, multa legume, salate, (ii place pestele?), se pot strecura si niste dulciuri sau mai stiu eu ce pe-acolo. Asa o fi el, mai durduliu, si daca ii faci multe restrictii (cantitative sau de anumite alimente), se va apuca sa le consume pe ascuns. Ceea ce-i cel mai rau, ca la drogati.
alphi, distractie placuta! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Seara buna, dragele mele.
Multam mult pt sustinere (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) La Cina am mancat salata de vinete cu rosii. Am pus din nou usturoi in salata de vinete, e o nebunie!!! Maine voi gati cate ceva, sper sa razbat cu caldurile astea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Va pup, we placut! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
A fost super misto la restaurant.
Ne-au dat inainte o crema de branza cu smantana, din care am luat 2 3 lingurite (era conforma, am intrebat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Apoi piept de pui umplut cu masline si sos de branza si smantana - bestial ! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) + o salatica de varza. Ium Ium. Sa ne fie de bine.! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Meniul de astazi: d - kiwi, iaurt cu fulgi ovaz, ness chel 11:30 (pe plaja): 1 nectarina + 1 para 14:00: ceafa de porc gratar cu mega salata din salata verde, ceapa, rosii, castraveti, desert branza topita frantuzeasca cu doua degete de vin rosu sicilian....o minunatie! s - cred ca ciuperci gratinate...s-au saturat si ele de atata stat in frigider! e musai sa le prepar! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Seara buna , gagici talioase!
Am ajuns acasuca, maine povestesc tot si incep sa-mi afisez meniul zilnic. V-am apelat asta seara sa va spun cit de mult mi-ati lipsit si ca taaaare va iubesc. Multumesc tuturor ptr urari!Pe maine! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bini-ai vinit! Sa spui tot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si sper c-ai fost cumintica din punctul nostru de vedere.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:48 PM |
|