IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 362 363 364 365 366 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Aug 28 2007, 07:54 AM
Post #3631

Musafir

'Neata!
Mamaaaaa, alphutza! Ce facusi soro acolo?!!!! Eu, decat sa ma complic cu cine stie ce, mai bine rontzai 2 - 3 fructe si gata, m-am linistit! Asta-i valabil si cand mor dupa ceva dulce...nu-mi fac rezerve, fiindca sigur le atac asap!
@roxy: lasa-ma, nu-mi mai povesti de MP!!!! Am mai atacat un tiramisu...senza gelato...la "Cetate" in parcul de langa mine, sambata...nu l-am declarat, da-l am pe constiinta....si era dulce, in draci!!!!
Meniul de ieri:
d - pepene verde
12:00: 2 nectarine
14:00: musaca de vinete, castraveti murati, ness decof indulcit cu lapte degresat
17:30: 2 nectarine + 1 para
19:00: o portie mica de musaca (prea e buna!)
22:00: pepene verde...imi era sete!
Go to the top of the page

+Quote Post
stoina
post Aug 28 2007, 09:58 AM
Post #3632

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Neata fete destepte!
D: 2 nectarine, apoi later omleta cu cascaval + rosii si ceapa+ ness decaf cu lapte
Sa ma vedeti cum am umblat prin toate peregrinarile mele cu nessul decaf in geanta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Pe plaja, unde sa dai cu pusca si nu obtineai cafea fara cofeina, scoteam nessutetzul meu, combinam cu apsoara si gata era bunatate de cafelutza.
Revin cu meniu' later.
Sa fiti veseloase !

+Quote Post
alphutza
post Aug 28 2007, 10:02 AM
Post #3633

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Si ca sa fiu si mai tare, dupa super experienta gastronomica, unde am mai gustat cate un pic din minunatia mea de dulce, nu am dormit toata noaptea din cauza durerilor de burta (si nu numai) - adica mi-am petrecut noaptea la baie, si cred ca astazi va trebui sa ma invoiesc de la lucru.
Eu stiu ca in situatii de genul acesta nu e bine de mancat gras, legume si dulciuri.
Am mancat azi dimineata fulgi Fortin cu iaurt si niste felii de Wassa.
Doamne ajuta sa reusesc sa scap cu viata!

Kalua, asa e , mai am de invatat! Incet incet!
Doc, dar eu chiar aveam chef sa gatesc ceva dulce, si cuptorul nu-mi merge.

+Quote Post
roina
post Aug 28 2007, 12:21 PM
Post #3634

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 240

Sal'tare, girls!
Pai, nu stiu cum sa va spun.... dar.... am o veste... BUNA! !! S-a dus un kil. A plecat si a zis ca mai ia si altele cu el... Serios, deja nu-mi revin de bucurie.
Dar sa stiti ca merit. Sambata am fost la o zi de nastere si nu am mancat tort de inghetata. Sotul meu s-a minunat si m-a intrebat speriat " Da' tu de ce nu mananci tort?" fiindca nu se prinsese ca mi-am schimbat dieta si nu-i venea sa creada ca renunt la inghetatica.
Alphutza, las' ca trece. Te faci tu mare!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
alphutza
post Aug 28 2007, 12:43 PM
Post #3635

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Felicitari roina, ma bucur pentru tine.
Bravo si pentru abtinere!
Tine-o tot asa!

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 28 2007, 12:53 PM
Post #3636

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele,
Felicitari tuturor celor care raporteaza kgs pierdute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa speram ca, vorba Roinei, vor lua cu ele si altele!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Meniul meu de azi:
MD: lapte cu fulgi de ovaz
P: salata de rosii, ardei, castraveti, feta si 2 linguri de salata de vinete
C: supa de legume, linte indiana, friptura de pui si o salata.
Vin socrii in vizita si o sa-i delectez cu gatelile mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Colegele de la serv deja s-au convins ca ma pricep de minune!
Va pup, spor in toate cele!

+Quote Post
roxanica10
post Aug 28 2007, 02:06 PM
Post #3637

Musafir

Buna feteleor!
Felicitari Roina!
Meniul meu de ieri:
D: iaurt cu fulgi de grau
P: ciorba de periosare (zeama), piept de pui la gratar cu salata de varza
C: 4 nectarine, un mar si cateva alune de padure prajite
Azi:
D: un mar, dupa iaurt cu gulgi de grau
P:ciorba de porc (zeama), mancare de fasole verde cu pulpa de pui la cuptor, salata de sezon
C: nectarine, alune de padure
Fetelor, azi am avut un soc cand am desfacut 'iaurtul usurel' de la Napolact. Pai zici ca-i lapte, numai cu iaurt nu seamana. In fine, o sa termin eu borcanul asta (ca mi-am luat unu' mare, ca nu exista si-n varianta mai mica) si mai incerc cu Zuzu.
Fac ce fac si tot nu reusesc sa scad sub 63. Asta-i principalul meu chin. E musai sa ma apuc de sport, ca probabil d-aia nu se mai urnesc kilogramele. Tocmai acum cand mai am 1,5 kg pana la victoria finala.
Nimphe, vad ca-ti place sa stai prin bucatarie. Eu, nu prea ma omor pe caldurile astea. I-am facut si eu alui meu aseara o mancarica de vinete, e conforma, dar nu o sa ma 'delectez' eu cu ea.
Doftoreaso, remarc o pofta de rontait la tine de zile mari. Si mie mi se mai intampla, recunosc, dar eu bag alune sau migdale. Nu mai zice nimic de tiramisu, ca eu stau departe de inghetata conforma din congelator. E acolo, dar sa stea bine acolo inca o saptamana.

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 28 2007, 02:09 PM
Post #3638

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(roxanica10 @ Aug 28 2007, 03:06 PM) *
Buna feteleor!
Felicitari Roina!
Meniul meu de ieri:
D: iaurt cu fulgi de grau
P: ciorba de periosare (zeama), piept de pui la gratar cu salata de varza
C: 4 nectarine, un mar si cateva alune de padure prajite
Azi:
D: un mar, dupa iaurt cu gulgi de grau
P:ciorba de porc (zeama), mancare de fasole verde cu pulpa de pui la cuptor, salata de sezon
C: nectarine, alune de padure
Fetelor, azi am avut un soc cand am desfacut 'iaurtul usurel' de la Napolact. Pai zici ca-i lapte, numai cu iaurt nu seamana. In fine, o sa termin eu borcanul asta (ca mi-am luat unu' mare, ca nu exista si-n varianta mai mica) si mai incerc cu Zuzu.
Fac ce fac si tot nu reusesc sa scad sub 63. Asta-i principalul meu chin. E musai sa ma apuc de sport, ca probabil d-aia nu se mai urnesc kilogramele. Tocmai acum cand mai am 1,5 kg pana la victoria finala.
Nimphe, vad ca-ti place sa stai prin bucatarie. Eu, nu prea ma omor pe caldurile astea. I-am facut si eu alui meu aseara o mancarica de vinete, e conforma, dar nu o sa ma 'delectez' eu cu ea.
Doftoreaso, remarc o pofta de rontait la tine de zile mari. Si mie mi se mai intampla, recunosc, dar eu bag alune sau migdale. Nu mai zice nimic de tiramisu, ca eu stau departe de inghetata conforma din congelator. E acolo, dar sa stea bine acolo inca o saptamana.

Da, imi place f m sa gatesc, sa mananc...tot ce tine de mancare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Aug 28 2007, 02:31 PM
Post #3639

Musafir

Nimphe, cand apesi pe butonul 'citeaza', te rog sa incerci sa stergi anumite pasaje care nu fac referire la fragmentul vizat; mi se pare ca se incarca pagina inutil. Mersi.
Mie-mi place sa-l vad pe al meu sot cum infuleca din mancarurile facute de mine. Zici ca-i un copil.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cred ca daca n-ar fi fost el, nu m-as fi omorat cu gatitul...bine, ca nici acum nu ma omor, in comparatie cu unele persoane de pe aici (stiu ele care (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).

+Quote Post
dr_wise
post Aug 28 2007, 05:32 PM
Post #3640

Musafir

Saluti!
Felicitari roinei! La mai multe kg pierdute!
Meniul de astazi:
d - kiwi, orez cu lapte si scortisoara, ness cu lapte
p - ciorba de fasole, musaca de vinete, castraveti murati, ness cu lapte
s - 2 nectarine + 1 portocala + 2 bobitze de strugure negru(n-am avut curaj sa mananc mai mult, ca era groaznic de dulce!)
Ma bate gandul din ce in ce mai tare s-o tai maine la sala, la aerobic, asa , dimineata pe racoare, vreo 2 ore...simt nevoia sa iasa untul din mine cu "oberfuhrer" Andra...am observat ca muschii abdominali, foooooarte lucrati pana in mai, sau cam blegit... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Nu-i bine!

+Quote Post

685 Pages V  « < 362 363 364 365 366 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:47 AM