IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 368 369 370 371 372 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post Sep 2 2007, 09:10 PM
Post #3691

Musafir

Da Nimphe si eu am fost azi in IKEA si apoi sa descopar magazinul de care ai povestit tu. Mi-am facut aceeasi impresie ca si tine: produse prea scumpe si nu-si merita banii. Bine, cam tot ce gasesti in magazinul ala e scump. Tocmai am terminat si eu iahnia de naut si a iesit f buna.
Stoinici, sa-ti traiasca printesa! E un pic mai mare decat Nina Kaluai; tu ai fost mai vrednicuta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
irinica
post Sep 2 2007, 09:21 PM
Post #3692

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Stoino, reteta de peste e dela ..retete!! Eu doar am facut-o si mi-a placut foarte mult !!
Ala-i vinul care-mi place : Beciul Domnesc Merlot ( sa mai bem un paharel...hop...hop ...sa ne veselim nitel !!)
Sa stiti ca Sotina are cea mai frumoasa si mai desteata si mai gagica fata!! E super, ma da pe spate cu cate o chestie de fiacare data cand ma vad cu ea .
LA MULTI ANI, ALEXANDRA!!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

( Intaritor de frisca este la <<mercur mary >>in pliculete mici!)

Azi am mancat: ora 10: 3 piersici
ora 14: conopida cu maioneza, ciorba de pui, varza cu afumatura ( le-am facut alor mei ceva ..numai pt. ei, numai sa nu mai manance varza (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) )
ora 19: 2 pere
ora 20: ceafa la gratar, mititei ( conformi) , salata ( rosii, ceapa , castraveti)

+Quote Post
kalua
post Sep 2 2007, 10:16 PM
Post #3693

Musafir

Bre stoina, bre, nu ti-am mai zis ca poti face diplomatul fara blat? Reteta e pe la dulciuri (alea neconforme). Am facut si eu asa odata cand mi-au venit musafiri si s-au lins pe toate cele 10 deste (am pus intr-un castron folie de plastic, am turnat acolo crema, am dat la rece sa se-ntareasca si cand s-o servesc am rasturnat-o pe-un platou, am luat folia de pe ea si am mai ornat-o cu niste frisca).
M-a sunat azi Mirela V. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

edit, c-am uitat sa spun ceva: si aici este o actrita cunoscuta care a reusit sa slabeasca doar cu MM - pe la aproape 40 de ani - si o zice-n gura mare. Hai sa caut vreo poza de-a ei si sa v-o arat.

Asa arata mai tinerica (mi-e lene sa caut o poza cu ea intreaga):
(IMG:http://www.spielfilm.de/bilder/news/k1310_1--veronica_ferres.jpg)
si asa acum:
(IMG:http://www.br-online.de/bayern3/boulevard/starinterviews/artikel/ferres/foto/ferres_200_150_dpa.jpg)

+Quote Post
irinica
post Sep 2 2007, 10:21 PM
Post #3694

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Fetele!!! HELP!!
Am postat niste poze de ale mele in albumul lui Nimphe, din greseala si din nestiinta ( of, tehnica asta!!!).
Nimphe, scuze, nu a fost cu intentie!

+Quote Post
kalua
post Sep 2 2007, 11:03 PM
Post #3695

Musafir

irinica, da-i un PM roxanicii sa faca corectarea.

Am uitat sa va spun patania de azi: l-am vizitat pe taica-miu la cura, ne-am plimbat, am fost la un muzeu si dupa aceea la crasma, pe la 4. Numai bine mi se facuse si mie foame, imi aleg o friptana (m-am gandit eu sa-i spun lui tanti sa mi-o aduca numai cu o salata, fara garnitura de cartofi), cand sa mi-o comand numai ce aud ca "nu mai avem decat pizza, carnaciori de Nürnberg si Leberkäse". Bun, carnaciori atunci. Dupa vreo 2-3 minute iar vine tanti si ne zice ca numai pizza mai au. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) M-am dus si le-am controlat prajiturile, daca-i bal, bal sa fie m-am gandit, dar erau numai de-astea "sanatoase", tot felul de tarte cu fructe (eu una de paine dulce cu fructe n-am nevoie) si una cu branza. Bleah! Asa ca am mancat 2 felii de pizza. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Si vreau sa va spun ca nu aveam unde sa ma duc in alta parte repede, daca nu mancam acolo ceva ar mai fi durat cam o ora pana as fi avut posibilitatea s-o fac in alta parte. Si nici n-as fi avut curaj sa ma sui la volan asa infometata cum eram, sa nu mi se faca subit rau.

+Quote Post
Nimphetamin
post Sep 3 2007, 08:21 AM
Post #3696

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(irinica @ Sep 2 2007, 11:21 PM) *
Fetele!!! HELP!!
Am postat niste poze de ale mele in albumul lui Nimphe, din greseala si din nestiinta ( of, tehnica asta!!!).
Nimphe, scuze, nu a fost cu intentie!

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) stai calma, si eu am facut la fel cu albumul Roxanei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Deh, pana ne prindem toti... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
stoina
post Sep 3 2007, 09:35 AM
Post #3697

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Kalua, gata, am conceput tortu de mere cu mac! Mi-am luat si intaritoru de frisca care e din amidon, fir-ar sa fie de amidon! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Ci ma fac???

Nu pun nici moarta!

Multumesc din inima ptr urari! Sa fim toate sanatoase sa ne putem bucura de minunile din viata noastra! PUUUP.

+Quote Post
kalua
post Sep 3 2007, 09:35 AM
Post #3698

Musafir

stoinici, la multi ani Alexandrei, sa-ti traiasca si sa ai in continuare numai bucurii de la ea! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
Foloseste si tu o smantana mai groasa, nu-ti mai trebuie intaritor atunci. Sau niste gelatina, dar se pierde fluffy-ul friscei.

+Quote Post
Nimphetamin
post Sep 3 2007, 09:37 AM
Post #3699

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu nu pun niciun intaritor. Doar smantana si frcutoza. Da, iese cam laptoasa, dar nu-i bai, iese oricum un deliciu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Sep 3 2007, 09:49 AM
Post #3700

Musafir

Irinica, s-a rezolvat problema.
Stoinici, eu nu le am deloc cu prajiturile, d-aia nu ma bag sa-ti dau sfaturi.
Sa-ti traiasca Alexandra, sa fie sanatoasa si sa aibe multe bucurii de-a lungul vietii; iar tu sa fii cea mai fericita mamicuta la fiecare realizare a ei! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) Dupa ce te linistesti (c-ai avut ceva sarbatori in familie zilele astea), te astept sa pui poze pe grup, ca tare-s curioasa sa te vad si la fata.
Meniul meu de ieri:
D: orez cu lapte
P: salata cu ton (rosii, castraveti, masline, salata verde), mancare de varza cu piept de pui la gratar (am mancat la 'La mama')
C: o portocala, 3 nectarine, cateva migdale
Kalua, dar pe tine nu te ia burta daca mananci ceva neconform? Eu si dr_wise asa patim (ca tot veni vorba de ea, ia sa-i dau eu un telefon sa vedem pe unde umbla, ca mi se facu dor de ea).
Va pupic si s-aveti o saptamana usoara!

+Quote Post

685 Pages V  « < 368 369 370 371 372 > » 
Closed TopicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 05:14 AM