![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ma ia burta deloc, numai carceii, daca fac treaba asta seara. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
stoinici, la multi ani pentru fiica ta! Sa traiasca si sa fie super fericita, si sa se tina de Monti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Eu fetelor am exagerat aseara cu o cina super glucidica (caise uscate, smochine uscate, struguri si mere- cate au incaput) Asta e, mi-era pofta si am mancat pana nu au mai incaput! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Sa vedem ce-o fi. Azi dimineata inca nu aparusera urme, dar raman atenta. In rest: MD: conopida cu maioneza, sunca curcan , cascaval + legume + cafea decof cu lapte 0% Pranz: Un fel de rulada de piept de pui cu cascaval si umplut cu muschi de vita si ciuperci, fara sos fara nimic, doar o salata Cina - cea cu isprava cea mare. Am cateodata tendinta sa mananc exagerat de mult! Ma simt prost pentru asta, sper sa ma reglez cu timpul. Uneori si fulgii de dimineata ii mananc cu o pofta, de parca am trait pe-o insula pustie 10 ani si am mancat doar radacini. Nu stiu exact ce se intampla. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, mancam mai mult decat cei care se-ndoapa cu paine si cartofi. Si eu mananc deseori mai mult decat domnul casei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Las' sa ne fie de bine! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Intru doar pentru o secunda sa va spun pupici. Ma tin si eu de voi cat pot (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
cuminte, papat azi: MD - paine cu tarate; iaurt 0,1%; cafea (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) P - friptura mediteraneana (muschiulet de porc, ceapa, usturoi, vin alb, ardei rosu, salam/carnat) + salata mega gustare: prune C - ciorba de conopida; 2 linguri ciocolata de casa (eu o fac moale, c-asa-mi place) Sigur ca putea lipsi ciocolata... Tineti-mi pumnii, clocesc un ou de strut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (nu la propriu!) Aveti grija de voi! Pupilici! |
|
|
ISSA |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi de dimineata: Omleta cu ciuperci
Pranz:Mancare de dovlecei (dupa care mi s-a facut o foame ca numai paine am vazut in fata ochilor) Mai tarziu la vreo 3 ore un mar, ca nu mai puteam Cina: gratar de vita cu salata. Evident, nelipsitii 2 litri apa plata. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Da, mancam mai mult decat cei care se-ndoapa cu paine si cartofi. Si eu mananc deseori mai mult decat domnul casei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Las' sa ne fie de bine! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Si mie mi se reproseaza ca manac portii mari, desi mie nu mi se pare ca fac asta chiar tot timpul! Adevarul e ca sunt mancacioasa, gurmanda, dar nu pot spune ca bag in mine ca sparta. Si mi-e rusine rau cand mi se face obs ca mananc mult (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai reminescente nesanatoase pe creieras, nimphe! Dar de ce sa-ti fie rusine? Lasa sa vada lumea cum se poate manca pe saturate si slabi! Sic!
La mine se bucura lumea cand ma vad ca mananc cu pofta si mult sau cand cer de la bun inceput o portie mare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Leea! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Sa dea Domnul sa-ti iasa un strut frumos si sanatos din ou, poate mai ai timp si pentru noi dupa aceea. Issa, o fosta colega si prietena de-a mea s-a maritat cu un tip pe care-l cheama Issa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Era bine sa bagi si-o salata (cat mai mare) la mancarea aia de dovlecei. Pune data viitoare si niste telemea in ea, sa fie mai satioasa. |
|
|
ISSA |
![]()
|
Musafir ![]() |
ISSA, este de fapt numele catelusei mele , husky siberian, s-a nascut pe 21 mai a.c. si este o dulce. Pe mine ma cheama Lucia, dar cand am vrut sa ma inregistrez cu acest nume nu am reusit.
Mi-a venit in minte ISSA. Interesanta combinatia dovlecei+telemea. Bine de stiut pentru viitor. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
FETELE!!! FETELE!!!
VA PUP!! VA IUBESC!!! AM 88 KG!! Ati auzit??? 88!!! Azi, cand m-am urcat pe cantar ( acelasi pe care m-am cantarit si acu' 1luna!) , nu mi-a venit sa-mi cred ochilor!! Tot repetam ca..nu se poate dar,,,uite ca se poate si sunt foarte fericita!!! ( Va amintesc , greutatea mea in 3 august era 94 kg.) Da...in primul rand ii multumesc Stoinei ca m-a indrumat catre voi, apoi lui Kaluachi ( Stoino, asta poate fi un diminutiv pt. Kalua, daca accepta si ea), apoi Roxanei si doctoresei ( care m-au determinat, vazandu-le pozele) apoi tuturor fetelor care au pus retete si celor care isi fac timp sa scrie in acest topic, atat de important pt. mine!!! Va pup si va iubesc si ...aduceti-mi aminte ca obiectivul meu final este 55kg!!! Azi m-am bucurat cam pe muteste ca...am avut de lucru la munca de...nici la pipi nu am fost. Ma bucur acum cu voi, dragelor!! Azi am mancata: ora 10: branza slaba ( milli) cu iaurt usurel ( tot imi vine sa ii zic slabut (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) la iaurtul asta!) ora 17: varza cu afumatura ( 2 portii mari!) ora 21: 4 pere ( culese de mine!) Am sa pun niste poze facute ieri. Voi nu stiu daca veti vedea vreo diferenta dar, la haine se cunoaste bine si imi zice si lumea ca am slabit. Va rog. lamuriti-ma si pe mine cu merele alea cu fulgi si scortisoara??!! Fructele , nu trebuiau mancate singure?? Cum sa combin merele cu fulgi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
irinica (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) La cat mai putine!
Las fetele sa-ti spuna cum e treaba cu merele si fulgii, o sa-zi lingi degetele dupa micul asta dejun, sunt sigura! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:53 AM |
|