IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 371 372 373 374 375 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Nimphetamin
post Sep 4 2007, 07:48 PM
Post #3721

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(ISSA @ Sep 4 2007, 01:43 PM) *
Apoi azi am fost la cumparaturi: Faina integrala, drojdie, (painita dospeste acum), mi-am mai luat orez brun, faina de soia (nemodificata genetic), de maine voi avea si paine la micul dejun.

Am mai luat si paste din cereale integrale dar nu stiu daca la prima faza a dietei merg. Pana nu aflu nu ma leg de ele.

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

orezul brun stiam ca nu e conform (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Montiganecele folosesc basmati...acum, e vreo diferenta? Eu oricum nu mananc orez.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Sep 4 2007, 08:53 PM
Post #3722

Musafir

Ba e conform, nimphe. E orez integral, nedecorticat.
La orezul Basmati e de preferat tot varianta nedecorticata, dar se gaseste mai greu. Dar si cel normal e ok.

+Quote Post
dr_wise
post Sep 5 2007, 08:16 AM
Post #3723

Musafir

'Neatza, frumoaselor!!!
Ce mai faceti, ce mai ziceti? bag seama, s-a cad dat poporul la vin, nu-i rau, dar mai cu pipeta... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) iar vinul ala, "Lacrima lui Ovidiu" este nu dulce....ci licoros de dulce, asa ca-i musai sa-l ocoliti, eventual, doar de pofta si fff rar.
Eu declar cu constiinta super incarcata ca am pus pe mine 2 kg, dar m-am imbuibat ca o disperata!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am facut chec cand am plecat de acasa pt fiul meu si am sarit si eu la rontait, de vreo doua ori, si asta nu-i tot...l-am mancat de pofta dupa masa de pranz(plus un croisant cu ciocolata), si cu unt intins pe fiecare felie....plus tort de inghetata de ziua noastra, cand am implinit 19 ani de casnicie...vi-l recomand, cand simtiti pofta de un drog puternic: Tort de inghetata tiramisu de la Amicii, cutie XXL de 2000ml...e bestial de bun!!!! Mancati si muriti cu fiecare inghititura....din cauza mustrarilor de constiinta...ce mai...a fost crunt!
Acum ma muncesc sa scap de kg depuse...aseara am fost la carrefour si mi-am cumparat o tona de mere si piersici(sa nu mai vad prajituri, inghetata, cioco sau pepene verde in fata ochilor - suflu si-n iaurt!), astazi am de gand sa-mi fac o paine din tarate si faina integrala de grau si la atac!!! Plus imi trag un abonament la sala de aerobic si incep cu o ora de sport, asa, mai usurel, ca sa ma pot misca si dupa ce fac febra musculara.
Revin mai tarziu cu meniul...deocamdata am inceput ziua cu mere rase si fulgi de ovaz...
O zi excelenta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Sep 5 2007, 08:25 AM
Post #3724

Membru de Onoare

Neata,
Meniul meu de ieri:
MD: 3 cremwursti cu lapte batut
P: salata de rosii, ardei, telemea oi si muchi file
C: feta cu muschi file si ceapa.

Am ramas singura si n-am chef sa prepar nic, asa ca meniul meu e acelasi in toate zilele...
Va pup, abia astept sa plec in concediu, ca nu mai pot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Sep 5 2007, 11:56 AM
Post #3725

Musafir

Doftoreaso, welcome; dar de ce nu raspunzi la telefon? Ai declarat razboi bucurestenilor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Meniul meu de luni:
D: un mar, dupa iaurt cu fulgi
P: piept de pui la gratar cu iahnie de naut si salata de rosii, castraveti, ardei gras
C: o portocala, un grapefruit si cateva migdale (prietenele mele pe veci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Marti:
D: un mar, dupa iaurt cu fulgi
P: piept de pui la gratar, omleta (cu cascaval, avea si cateva cubulete de sunca, au incurcat astia..in loc sa-mi faca simpla au facut taraneasca), salata greceasca (fara branza)
C: inghetata Diet cu alune de padure
Am avut si eu pofta de dulciuri zilele astea Alphutza; o fi fost ceva in aer.
Cu greutatea ma plimb de la 63-63.5 (ambele sensuri). Cred ca trebuie sa mai astept putin pana-oi vedea si eu ceva ce incepe cu 62.
Irinici, cred ca si a 2 a luna de Monti o sa dai masiv jos, si apoi o sa mearga mai lent. Asa a fost si la mine, dupa primele 2 luni, dadusem 10 kg jos.
Nimphe, las' ca-i bine venita o pauza. Cand citeam pe aici cate minunatii pregatesti, ma faceai sa-mi fie rusine ca-s mai lenesa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Eu scap usor, c-am posibilitatea sa mananc la pranz la cantina si stiu ca gasesc oricand si mancare conforma.
Va pup gagici!

+Quote Post
pescarush
post Sep 5 2007, 01:21 PM
Post #3726

Musafir

Salutare montignacelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mi-a fost dor de voi! Am revenit si eu, dupa o luna de dezmat, la spovedanie.
Am 2 kg in plus fata de cat aveam cand am plecat in concediu, asa ca nu trebuie sa ma stresez sa dau jos, ci doar sa revin la Monti. Pana acum n-am pofte de nimic neconform, am trecut inapoi la regim de duminica.
Ieri am papat:

D - 2 prune, pauza, iaurt cu fulgi de ovaz si gem de caise neindulcit (m-a asteptat mama acasa cu gem facut de ea, fara zahar sau alti indulcitori)
P - resturi de luni: legume, o aripioara de pui la gratar, o bucatica de carnati la gratar, un ou ochi si castravete murat.
G - un mar
C - putina sunca cu rosii si ardei.

Pe azi mi-am propus:
D - iaurt cu fulgi de ovaz si gem de caise
P - wrap 100% integral cu ton, salata, ardei si rosii
C - conopida cu branza si smantana la cuptor, salata.

Doctorito, la multi ani fericiti!

+Quote Post
Nimphetamin
post Sep 5 2007, 01:24 PM
Post #3727

Membru de Onoare

QUOTE(pescarush @ Sep 5 2007, 02:21 PM) *
Salutare montignacelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mi-a fost dor de voi! Am revenit si eu, dupa o luna de dezmat, la spovedanie.
Am 2 kg in plus fata de cat aveam cand am plecat in concediu, asa ca nu trebuie sa ma stresez sa dau jos, ci doar sa revin la Monti. Pana acum n-am pofte de nimic neconform, am trecut inapoi la regim de duminica.
Ieri am papat:

D - 2 prune, pauza, iaurt cu fulgi de ovaz si gem de caise neindulcit (m-a asteptat mama acasa cu gem facut de ea, fara zahar sau alti indulcitori)
P - resturi de luni: legume, o aripioara de pui la gratar, o bucatica de carnati la gratar, un ou ochi si castravete murat.
G - un mar
C - putina sunca cu rosii si ardei.

Pe azi mi-am propus:
D - iaurt cu fulgi de ovaz si gem de caise
P - wrap 100% integral cu ton, salata, ardei si rosii
C - conopida cu branza si smantana la cuptor, salata.

pescarush (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
pescarush
post Sep 5 2007, 01:26 PM
Post #3728

Musafir

mersi nimphe. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 5 2007, 01:32 PM
Post #3729

Musafir

dr_wise, ia spune tu, esti femeie serioasa ori ba? Cum, mama ei de treaba, sa vii aici si sa recomanzi fetelor lucruri neconforme? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
(Pedeapsa ti-ai pus-o pe bucisoare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , eu nu mai zic nimic in plus).

Eu am mancat doua mere, apoi camembert de vaca (mai cu bun simt, numai 120 g) cu 4 ardei copti, rosii cocktail si niste ciuperci marinate.
Deseara fac glas noodles carbonara (sos fara smantana)

+Quote Post
roxanica10
post Sep 5 2007, 01:38 PM
Post #3730

Musafir

Bine-ai revenit Pescarush! Chiar ma gandeam azi: dar cata vacanta o avea fata asta? Oricum esti o fericita ca poti sta o luna-n vacanta.
Kalua, ai dreptate...si eu zic ca n-ar trebui sa mai descriem abaterile neconforme, pentru ca le facem pofte fetelor noi. Am si eu perioade cand mai gust cate o 'chestie neconforma' in cantitati ff mici, dar prefer sa nu scriu.
Mi-ai facut pofta de ardei. Vara asta n-am copt decat o singura data.

+Quote Post

685 Pages V  « < 371 372 373 374 375 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 06:48 PM