![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphetamin, pai ce-am spus: alea din orez nu-s conforme!
edit: a scris si asgaard intre timp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Morning!
Kalua draga, te rog sa-mi spui daca-i ok painea facuta din faina de grau integrala, tarate de grau, un praf de copt, doua oua si ulei de masline...vreau s-o mananc cu icre sau zacusca. Deja sunt in bucatarie...bucataresc ca o albinuta!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, daca taratele sunt cel putin 25% din cantitatea de faina +tarate. Si se mananca numai dimineata.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphetamin, pai ce-am spus: alea din orez nu-s conforme! edit: a scris si asgaard intre timp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) intre timp mi-am editat postul...era de dimineata, deh, ma scuzati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
Fetelor, ce harnicute ati fost, cat ati mai scris!
Eu am fost busy tare pe la job si de asemenea si cu distractia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum cand toata lumea vine din concediu plec eu, 4 zile acasa la mama, si apoi o saptamana in Grecia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Meniu ieri: MD : fulgi cu iaurt zuzu 0% (i love zuzu). Voi nu l-ati incercat? Pe bune, eu le-am incercat pe toate si asta Rullez! G: o piersica Pranz: salata de naut cu legume si ton in ulei (conserva) Cina: 2 piersici mari si un mar. (Am ramas prizoniera in Selgros pana la ora 10, e nebuneala mare acolo, multa lume, si daca iti iei ceva electronice, mai stai o ora in plus si la garantii la coada) Am jurat ca nu mai merg. Nici nu mi-am gasit mustar de Dijon. Feteor, daca sunteti careva din Cluj, please spuneti-mi si mie de unde ati gasit branza 0%. Eu am gasit ceva branza dietetica de la mili, dar zice ca are 1%. (eu o sa o pap pe asta, caci am luat-o, dar daca ziceti ca nu e OK nu mai iau). Mai are Milli si alta mai slaba? dr_wise, pe bune lesin cand citesc despre abateri, sunt ingrozitor de pofticioasa (dar imi place (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Mie mi-a trecut pofta de dulce, intr-adevar a fost ceva in aer, sau doar perioada aceea. Bine ca nu m-am stresat prea tare. Pupici pentru toate. Sa vedem ce-mi face mama bun! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neatza si de aici (chiar daca la voi e dupa-amiaza deja)!
kalua, astea sunt concediile in America de Nord: 10 zile lucratoare/an. daca esti cuminte si ramai in aceeasi companie, creste o data la cativa ani, dar cum eu nu fac multi purici intr-un loc... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) oricum, de-acum mai pot negocia si eu cand ma mut, macar 3 saptamani. a, si mai am vacanta de Craciun, majoritatea firmelor inchid intre Craciun si Rev. sa revenim la oile noastre: ieri am mai mancat in plus, pe langa ce mi-am propus ciocolata Heidi 75% (carata din Romania), ca sunt inaintea perioadei magice. pe azi mi-am propus: D - paine de secara integrala cu gem de caise, un ceai verde ora 11 - un mar P - conopida la cuptor cu branza si smantana, salata de rosii si castraveti C - spanac cu piept de pui la gratar. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pescarush, la fel sunt si socrii mei, au doar 10 zile de concediu, din care 5 isi iau pe vara si 5 in vacanta intre Craciun si revelion. Din cauza asta, ne si ducem noi la ei acum si nu vin ei in tara.
Mi se pare ca in Franta eu mai multe zile de concediu decat in Romania. La noi, obligatorii sunt 21, dar fiecare angajator mai poate adauga. Am auzit ca nemtii ar fi campioni ai concediilor, asa-i Kalua? Meniul meu de ieri: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: crema de legume (am avut pofta, stiu sigur c-avea si cartof, chiar daca nu stiam, m-a anuntat cu varf si indesat burta); iahnie de naut cu piept de pui la gratar si salata de varza C: 4 nectarine, migdale si alune de padure prajite Irinici, iahnia de naut o fac dupa reteta pusa de Blu_dea (calesc ceapa, ardeiul, adaug pasta de tomate, niste frunze de dafin, sare si tot amestecul asta il pun peste nautul fiert). Nautul se pune de cu seara la inmuiat si am inteles ca el nu se fierbe atat de bine ca fasole; adica nu-i atat de moale. Din aceasta cauza, barbata-miu nici nu gusta, ca i se pare nefiert. Azi: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba de peste (f buna), piept de pui la gratar cu salata de vinete (facuta de barbata-miu, aseara, intr-unul din rarele lui avanturi culinare) si salata greceasca (fara branza) Acum zac cu burta plina; sper sa nu ma ia somnul dupa asa o masa copioasa. Vreau sa va spun ca s-a apucat si una din colegele noi de Monti. Ii dau sfaturi si-i sunt alaturi cat pot. Ea vine dupa cure din alea drastice si se tot mira ca are voie si aia si aia. Ii e frica sa manance 2 feluri la masa de pranz sa nu se ingrase. Va pup, dragutelor! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
alphy dear, si eu sunt al naibii de pofticioasa!!! incerc sa ma tratez, dar cand ma apuca pofta, fereasca sfantul, sunt aurolac pur sange! de exemplu, sapt trecuta i-am mancat lui fiu-meu croisantul invelit in cioco fara sa mi se fi clintit un muschi de remuscare......e belea mare pancreasul asta!
In fine, acum sunt sub control...de fapt trebuie sa recunosc ca afisarea meniului zilnic aici ma face sa-mi controlez alimentatia mult mai mult, decat daca as fi fost singura, e ca la terapia de grup, fara grupul nostru(si mai ales fara kalua) calc pe langa si fac prostii. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Meniul de astazi: d - piersica, iaurt Milli cu b proaspata degresata Milli 0.1% grasimi, black ness p - ciorba a la rus (din zarzavat, cu multa varza) cu smantana, iahnie de fasole cu ciolan, salata XXL s - piersici, mere sau prune...sau o salata cu rosii si telemea, revin cu hotararea mai tarziu De curiozitate, avem voie sa mancam branza d-aia daneza, mai grasa, facuta din lapte de vaca? stiu ca branza din lapte de vaca e restrictionata cantitativ, dar asta nici nu poate fi mancata in cantitati industriale, e destul de gretoasa la un moment dat. |
|
|
ISSA |
![]()
|
Musafir ![]() |
Plec la munca,lucrez la noapte asa ca:
d: paine coapta de mine dupa reteta M.M.+ gem de piersici conform P: varza acra calita + carnaciori la gratar seara dupa ce-mi ies trenurile(sunt casiera bilete la C.F.R.), mi-am pregatit paste din cereale integrale cu sos de rosii |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 04:08 PM |
|