![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu, cum ai facut pasta de naut? Pai cu naut fiert bagat la robot cu 2 linguri de ulei, niste supa de pui, ghimbir, menta, usturoi si cam atat. Eu mai incerc chestii de materie prima din ce faceti voi pe aici. Inca nu m-am apucat de regimul vostru, numai mai studiez cate putin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, va pup si eu pe fuga. Stoinici, ia o carte buna si pun'te pe citit. La Bucuresti n-a plouat astazi, ba chiar a rasarit un pic soarele.
Plec intr-un pub, la ziua vara-mii. Scriu meniul cand vin. Va pup. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu, baga niste coriandru, niste chimion in cruce (ambele macinate) si, asta neaparat, niste zeama de lamaie la nautul ala.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, domle, e grele!
Am un sictir in mine, de plictiseala, ceva de speriat!!! Am fost dimineata la oberfuhrer Andrea, doua ore de aerobic de bun simt, am vazut-o in avanpremiera si pe SS Andra - obermeister, am anuntat-o ca mi-am luat portia de febra musculara si astept "cu nerabdare" tae-bou-ul de domani, unde, daca nu mor in valuri de transpiratie, atunci sigur ma voi tarai prin noroi pana acasa, precum o broasca calcata de masina, dar nu despre asta-i vorba...m-am plictisit in casa de la ora 15:00 incoaceeeeeee! Sa ma goblenesc nu pot, ca-i sarbatoare, si nici chef n-am, sa trag un shopping nu pot, ca fusei ieri pe indelete si n-am avut nici o revelatie, sau doar una mica de tot, eventual doua...dar sunt mimosa pudica pana la salariu si respectiv, pana la targul de toamna din Mamaia, din weekend-ul urmator...am citit Tango, dar pana cand? iar o carte haioasa virgina, adica necitita, n-am in casa...nu mai pot...asa ca mananc! Am mancat alune dupa masa de pranz, am mai baut doua degete de vin rosu, am mancat un mar golden pe la 18:30, am mancat in sictir branza cu smantana si un ardei gras rosu pe la 19:30. Acum mi-a cedat fiu-meu locul la PC - slava Domnului! - si crailesc o militzara pe net...ce mai, plicitseala mare moncher. Voi ce faceti?! M-am gandit la ceva: Putem face prajitura cu mere, dar foile sa fie din faina integrala de grau si tarate de grau? Iar merele sa le amestecam cu tarate de grau sau faina de soia, ca sa absoarba sucul? De exemplu: aluatul: faina de grau integrala + tarate grau fructoza vanilata 1 ou + 1 galbenus praf de copt coaja rasa de lamaie margarina crema sau unt, ce e voie conf MM smantana umplutura: mere rase fructoza scortisoara tarate sau faina de soia |
|
|
ISSA |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi:
MD: Omleta cu ciuperci si salata de castraveti. Pranz: Piept de pui cu o salata mare. Ora 16: Un gref C: Mozarella cu rosii. Pe parcursul zilei 2 l apa plata si 2 cesti ceai verde. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu ulei in loc de margarina/unt ar merge. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar daca cumva ajung sa-ti trag o vizita te rog sa nu-mi dai asa ceva! (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Eu stau ca nesimtita si nu fac sport deloc. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) S-a spart o teava cu apa la sala la care ma duc si-s tot in reparatii si uscari, am macar motiv bun. A! Si pun la dispozitie alte sporturi: inot la o piscina la 6 jumate dimineata, ture de nu stiu cate zeci de km cu biticlu', jogging, nimic ce-i de mine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Asa ca, doctoreaso, toata stima si respectul ca te-ai apucat de lucruri serioase! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, as merge si la inot, da' nu stiu sa prestez asa ceva...singurele ore de inot le-am facut in anul I de fac, cand aveam obligatoriu ore de inot in loc de sport si l-am chinuit pe profu' (era un barbat bine, la vreo 40-45 ani, tare sexy.... (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) ), pana m-a invatat sa fac pluta...mi se punea carcel in talpa si tb sa ridic piciorul din bazin, taman sus, ca sa ma scape de carcei...la un moment dat m-a intrebat: tie ti se pun intradevar carcei, sau iti place sa te trag de degetul mare?...ei, recunosc ca erau carcei, da' poate mi se puneau prin telepatie...ma tragea asa placut de deget!!! (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)
Si de ce, ma rog, nu te tenteaza prajitura mea?!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Hai ca ma mai gandesc, poate o fac pe aia cu b proaspata si prune... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Esti mor-ta-la, doftoroaie! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Mie-mi place inotul, da-mi trece orice tragere de inima cand stiu ca apa de la piscinile de-aici are o temperatura de vreo 20 de grade. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Prajituri de-astea cu faina integrala si mai ales cu tarate sa manance altii, mie nu-mi trebuie nici s-o vad, d-apoi s-o mai si gust. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nah, dar eu nu ma ating nici de tartele cu fructe, ce mai, prajiturile sanatoase nu m-atrag nici cat negru sub unghie. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu, baga niste coriandru, niste chimion in cruce (ambele macinate) si, asta neaparat, niste zeama de lamaie la nautul ala. Lamaie am pus, dar am uitat sa mentionez. O sa-mi cumpar si ce zici tu ca nu am in casa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Merci. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
Salutare,
Am realizat ca eu trebuie sa citesc forulul Monti numai cu stomacelul plin, ca altfel salivez pana ma innec, si cresc poftele de depasesc capacitatile mele intelectuale... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Doc si stoina, felicitari pentru aniversari, la multi ani fericiti in continuare si sa va iubiti si respectati la nesfarsit. Apropo (ai mei fac pe 11 septembrie 24 ani de casatorie ). Cand americanii pastreaza mom. de reculegere pentru 11 septembrie, noi mergem la restaurant si ne veselim. Weekendul acesta m-am rasfatat cu bunataturile mamei: Vineri: Dim - fructe (mere , prune) Pranz - ciorba de fasole verde (mama a pus si morcov la fiert - eu i-am evitat, nu stiu cat de conforma a fost supa din cauza lor) + paine de soia cu cascaval si sunca conforma - mi-am facut sandwich-uri, nici nu mai stiam de cand nu am mai mancat asa ceva G: prune - vreo 5 - hm...erau direct din pom, asa de bune... Cina: 3 clatine de naut cu dulceata de pere (cu fructoza) facuta de mama - foarte bune Sambata: Dim: 2.5 clatite de naut cu dulceata conforma si un pahar de lapte 1,5% Pranz: 3 parjoale moldovenesti facute conforme de mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cu varza calita si salata de legume Cina: prune pana nu au mai incaput Acum regret cantitatile ingurgitate. Ma ucid regretele astea, parca nici nu-mi cade bine mancarea cand is asa macinata de pareri de rau. As vrea sa mananc mai putin, si totusi.. Pupici si o Duminica placuta sa aveti! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:10 AM |
|