IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 378 379 380 381 382 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Sep 9 2007, 10:21 AM
Post #3791

Musafir

Las' sa-ti fie de bine, alphi!
Si parintii mei tot pe 11 septembrie s-au luat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Se implinesc acusi 43 de ani de-atunci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu am fost ieri neserioasa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , la cumparaturi se sarbatorea anticipat Oktoberfestul, mi-am luat Leberkäse cu un covrig, covrigul binenteles ca l-am donat. Portia de Leberkäse era atat de stravezie incat mi-a ajuns pe-o masea, mi-am mai luat una, tot nu m-am saturat, asa ca am muscat si de doua ori din covrig. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Seara am facut bombele de mozarella cu multa salata verde (de-aia mica), cred ca luni sau marti repet mancarea asta ca fiica-mea-i innebunita dupa ea (ca sa sarbatorim inceputul scolii care e marti).
Go to the top of the page

+Quote Post
CrisD
post Sep 9 2007, 10:48 AM
Post #3792

Contaminat
*

Group: Membru
From: Romania
Member No.: 2,169

Azi:
mic dejun: linte + tarate de grau
dejun: salata mare (varza + castraveti murati conformi + oua fierte + ulei de porumb)
cina: linte + tarate de grau

Kalua, abia acum am vazut postarea ta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Intr-adevar, is monotone meniurile, din mai multe cauze:
- is ovo-lacto-vegetariana cateodata; nu-mi pot explica, insa am perioade cand mi se face greata de carne;
- am tinut dieta ketogenica (70% lipide, 25% proteine si 5% glucide) si nu am slabit un gram, m-am mentinut... poate pentru ca mancam multe grasimi animale, mai ales smantana... nu stiu ce sa cred;
- daca incep sa mananc fructe, ma voi ingrasa sigur, caci nu ma pot opri dupa 1-2, si cum eu is si dupa o dieta fara glucide...;
- am la activ 3 anisori Monti insa, la mine nu merge fara calculul caloriilor, asta e adevarul, abia acum il accept!
- vreau sa vad rezultate, caci mie imi este usor sa ma mentin, insa nu si sa slabesc, deci fortez un pic nota;
- lintea o mananc fiarta, simpla, fara sare... sufar si de retentie de apa, desi beau!

This post has been edited by CrisD: Sep 9 2007, 10:56 AM

+Quote Post
stoina
post Sep 9 2007, 10:49 AM
Post #3793

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Dragelor, astazi e o zi senina si la Iasi.
De dim am papat o chifla desteapta cu niste cascaval afumat si-o rosie+ cafea cu lapte 0%
Cu bucurie anunt c-am inceput sa scad in kilograme, nu numai in cm,am mai pierdut 2 ! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Haideti ca dau de baut, girls! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Astazi fac tot ce ieri n-am putut din cauza vremii, adica ma duc sa vad ce s-a mai petrecut pe la casutza mea de vis (ca am lipsit de la vizitele zilnice )si ma plimb, ma bucur de viata!Va pup cu mare drag !

+Quote Post
kalua
post Sep 9 2007, 10:54 AM
Post #3794

Musafir

stoina (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

CrisD, tu citesti ce se scrie pe aici? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca te intrebasem ceva... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Sep 9 2007, 02:36 PM
Post #3795

Musafir

Bravo, stoina! La mai multe kg pierdute!
Eu de abia astept sa merg la servici si sa-mi intru in rutina cotidiana, ca m-am imbuibat ca o vacuta in concediu.
Astazi am mancat:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz
p - bors de perisoare cu smantana, dovlecei umpluti cu smantana, un pahar de vin rosu, desert alune si 3 cuburi cioco 85% cacao
s - as manca prune pana la epuizare (mi-a facut pofta alphy)
Ce mai, trebuie sa plec mai repede la birou, sa-mi treaca pofta asta de mancare, sau plictiseala?!

+Quote Post
stoina
post Sep 9 2007, 02:52 PM
Post #3796

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Dragelor, tocmai m-am intors de la cumparaturi si spun sa nu uit: am cumparat crenwursti conformi-zic eu- Cardinali de la Scandia.Ingrediente: 60% carne de vita(sint si de pui sau porc), slanina,apa, sare iodata, stabilizatori:polifosfati, antioxidant: vit C, condimente, extract de condimente, fum, conservant(nitrit de sodiu). Sint la borcan, mai scumpicei oleaca, da zic eu ca sanatatea noastra merita si-s foarte gustosi.
Eu pap rar de tot carne la micu dejun, da' am 2 mari mancatori de carne in casa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Iubita Kalua, da-ne ok-ul ptr ei, te rog si la fel, am niste icre : ulei, apa, icre hering, ceapa, sare acidifiant(acid citric)stabilizatori, arome.As gusta si eu o icra maine dim pe-o painica filozofala (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 9 2007, 03:23 PM
Post #3797

Musafir

Crenwurstii aia par conformi cu toate ca sub cuvantul "condimente" se pot ascunde multe, marunte si neconforme. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar, mama ei de treaba, acuma chiar de toate celea nu ne putem feri.
Stoina, totusi niste cremwursti proaspeti sunt de preferat celo la borcan. Asta asa, in general. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Iar stabilizatorii aia de la icre imi sunt cam suspecti... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
lotte
post Sep 9 2007, 03:34 PM
Post #3798

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Kalua, imi spui te rog cate grade sunt in Germania?

Meniul meu de ieri:

dimineata:morcov si mar tocat, cu miere de albine

pranz: cruditati tocate, cu rosii si branza

cina: salau cu verdeata

intre pranz si cina, si dupa cina, o tura de shopping (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

azi:
d: cereale
p: cruditati cu branza, inghetata fara zahar.
c: cred ca salata de vinete (am gasit vinete congelate in Carrefour)

Joi si vineri am mancat alune, vreo 500grame (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si m-am ingrasat un kg.Am fost in perioada.....si alunele au mers tare bine pentru poftele mele (nu si pentru ficat)

+Quote Post
kalua
post Sep 9 2007, 03:41 PM
Post #3799

Musafir

Unde anume in Germania, lotte?

+Quote Post
lotte
post Sep 9 2007, 04:03 PM
Post #3800

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Frankfurt, ma intereseaza de luni pana miercuri.Multumesc!

+Quote Post

685 Pages V  « < 378 379 380 381 382 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 07:09 AM