![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Las' sa-ti fie de bine, alphi!
Si parintii mei tot pe 11 septembrie s-au luat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Se implinesc acusi 43 de ani de-atunci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am fost ieri neserioasa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , la cumparaturi se sarbatorea anticipat Oktoberfestul, mi-am luat Leberkäse cu un covrig, covrigul binenteles ca l-am donat. Portia de Leberkäse era atat de stravezie incat mi-a ajuns pe-o masea, mi-am mai luat una, tot nu m-am saturat, asa ca am muscat si de doua ori din covrig. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Seara am facut bombele de mozarella cu multa salata verde (de-aia mica), cred ca luni sau marti repet mancarea asta ca fiica-mea-i innebunita dupa ea (ca sa sarbatorim inceputul scolii care e marti). |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 6-September 07 From: Romania Member No.: 2,169 ![]() |
Azi:
mic dejun: linte + tarate de grau dejun: salata mare (varza + castraveti murati conformi + oua fierte + ulei de porumb) cina: linte + tarate de grau Kalua, abia acum am vazut postarea ta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Intr-adevar, is monotone meniurile, din mai multe cauze: - is ovo-lacto-vegetariana cateodata; nu-mi pot explica, insa am perioade cand mi se face greata de carne; - am tinut dieta ketogenica (70% lipide, 25% proteine si 5% glucide) si nu am slabit un gram, m-am mentinut... poate pentru ca mancam multe grasimi animale, mai ales smantana... nu stiu ce sa cred; - daca incep sa mananc fructe, ma voi ingrasa sigur, caci nu ma pot opri dupa 1-2, si cum eu is si dupa o dieta fara glucide...; - am la activ 3 anisori Monti insa, la mine nu merge fara calculul caloriilor, asta e adevarul, abia acum il accept! - vreau sa vad rezultate, caci mie imi este usor sa ma mentin, insa nu si sa slabesc, deci fortez un pic nota; - lintea o mananc fiarta, simpla, fara sare... sufar si de retentie de apa, desi beau! This post has been edited by CrisD: Sep 9 2007, 10:56 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dragelor, astazi e o zi senina si la Iasi.
De dim am papat o chifla desteapta cu niste cascaval afumat si-o rosie+ cafea cu lapte 0% Cu bucurie anunt c-am inceput sa scad in kilograme, nu numai in cm,am mai pierdut 2 ! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Haideti ca dau de baut, girls! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Astazi fac tot ce ieri n-am putut din cauza vremii, adica ma duc sa vad ce s-a mai petrecut pe la casutza mea de vis (ca am lipsit de la vizitele zilnice )si ma plimb, ma bucur de viata!Va pup cu mare drag ! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoina (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
CrisD, tu citesti ce se scrie pe aici? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca te intrebasem ceva... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo, stoina! La mai multe kg pierdute!
Eu de abia astept sa merg la servici si sa-mi intru in rutina cotidiana, ca m-am imbuibat ca o vacuta in concediu. Astazi am mancat: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz p - bors de perisoare cu smantana, dovlecei umpluti cu smantana, un pahar de vin rosu, desert alune si 3 cuburi cioco 85% cacao s - as manca prune pana la epuizare (mi-a facut pofta alphy) Ce mai, trebuie sa plec mai repede la birou, sa-mi treaca pofta asta de mancare, sau plictiseala?! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dragelor, tocmai m-am intors de la cumparaturi si spun sa nu uit: am cumparat crenwursti conformi-zic eu- Cardinali de la Scandia.Ingrediente: 60% carne de vita(sint si de pui sau porc), slanina,apa, sare iodata, stabilizatori:polifosfati, antioxidant: vit C, condimente, extract de condimente, fum, conservant(nitrit de sodiu). Sint la borcan, mai scumpicei oleaca, da zic eu ca sanatatea noastra merita si-s foarte gustosi.
Eu pap rar de tot carne la micu dejun, da' am 2 mari mancatori de carne in casa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Iubita Kalua, da-ne ok-ul ptr ei, te rog si la fel, am niste icre : ulei, apa, icre hering, ceapa, sare acidifiant(acid citric)stabilizatori, arome.As gusta si eu o icra maine dim pe-o painica filozofala (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Crenwurstii aia par conformi cu toate ca sub cuvantul "condimente" se pot ascunde multe, marunte si neconforme. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar, mama ei de treaba, acuma chiar de toate celea nu ne putem feri.
Stoina, totusi niste cremwursti proaspeti sunt de preferat celo la borcan. Asta asa, in general. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Iar stabilizatorii aia de la icre imi sunt cam suspecti... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Kalua, imi spui te rog cate grade sunt in Germania?
Meniul meu de ieri: dimineata:morcov si mar tocat, cu miere de albine pranz: cruditati tocate, cu rosii si branza cina: salau cu verdeata intre pranz si cina, si dupa cina, o tura de shopping (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) azi: d: cereale p: cruditati cu branza, inghetata fara zahar. c: cred ca salata de vinete (am gasit vinete congelate in Carrefour) Joi si vineri am mancat alune, vreo 500grame (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si m-am ingrasat un kg.Am fost in perioada.....si alunele au mers tare bine pentru poftele mele (nu si pentru ficat) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde anume in Germania, lotte?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Frankfurt, ma intereseaza de luni pana miercuri.Multumesc!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:09 AM |
|