![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Lotte, aici vezi vremea oriunde in lume : http://www.vremea.com/ro/
Kalua,saru-mina! Mai bine lipsa daca e urma de dubiu. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 4-September 07 Member No.: 2,155 ![]() |
E minunat sa vad in oglinda cum intru la apa.
Dimi:imi era un dor nebun de pateu si am gasit unul cu doar 10% ficat restul carne,slanina,soric,apa ,sare, conservant,condimente pateu sasesc-Hame,asa ca am mancat pe saturate,cu paine tarate.Altceva nu mai intra in mine asa ca am baut apa cu lm.ca deh.mancasem lipide. Pranz:mancarica de peste cu ceapa(ar fi mers si paine),salata devinete,a.c.l. Cina:pulpe cu sm,a.c.l,mai tarziu,pere. Noapte buna! |
|
|
ISSA |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi.
M.D. Un lapte batut cu cereale P. Peste file la gratar, cu usturoi+ dovlecei, ciuperci si rosii la gratar 3 cubulete cioco 85% c.motarella cu rosii(inca nu le-am mancat, sunt la servici pana dimineata) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphetamin, spune-mi te rog ce este secretul cuptorului? Gasesti reteta la topicul retete. Este o idee Kalua (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Issa, laptele batut de la micul dejun a avut mai mult de 1% grasime? Cu cereale este voie numai alimente fara mai multa grasime.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
Girls, quick check in.
MD : paine soia cu cascaval si legume Pranz : salata de ton cu legume, apoi piept de pui cu sos de cascaval si smantana + salata varza Cina : multe fructe (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hugs si spor la slabit. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Dragutelor, iar ati ciripiti ca vrabiutele ( cred ca din cauza vremii, ca a fost inchisa!) 2 zile!!
Ieri am chefuit-o pe micuta mea, Maria. Am avut tort bun( zice lumea ) si multe alte bunatati care nu sunt de mine ( nici nu le enumar sa nu va duc in ispite!) ieri: dimineata ... cu treburi, nu am mancat nik! ora 13: cascaval, pastrama, rosii, masline, pulpa de pui fiarta ora 17: salam sibiu ( nu cred ca-i conform), friptura de purcel ( de lapte ) la cuptor, salata de varza, vin rosu sec ora 21: 3 pere astazi: ora 12: ciorba de peste, peste prajit, salata de varza ora 16: 3 pere ora 19: vinete pane, rosii, gogosar ( foarte iuteeee!!) acum ...vin spumant Cinzano, ciocolata Heidi 85% cacao ( stiu ca sunt pe alaturi dar... iubitul meu..a insistat!). Eu eram cu gura pe pahar si cu gandul la voi! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Va pupik si va doresc o saptamana frumoasa!!! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vorba Irinicai, dar chiar c-ati scris pe aici, nu gluma. Ma bucur ca gasca s-a marit. Irinica, sa-ti traiasca Maria!
Eu am lipsit motivat de pe aici. Pot sa spun c-am avut un weekend fain: sambata cosmetica, apoi shopping, atat pentru mine cat si pentru niste prietene (cadouri), duminica zi de curtatenie si gatit. Sunt mandra c-am schimbat aerul din casa. Nu stiu cum se face ca se intampla sa nu apuc sa fac samptamanal curatenie si chestia asta ma agaseaza. Meniul meu de sambata: D: iaurt dietetic cu gem si fulgi de secara P: o mega salata de rosii, masline si 2 conserve de ton; desert: restul de inghetata Diet cu alune de padure C: prune si nectarine In pub, am taiat pizza lumii, dar n-am avut nici o pofta. M-am tratat cu apa plata cu lamaie si o cafea fara cofeina. A..sa va spun de pub-ul in care am fost aseara. E al unor prieteni de-ai verisoara-mii si se pare ca vor sa revolutioneze un pic atmosfera din pub-urile bucurestente aducand o trupa de stand-up comedy (chestie destul de populara prin State). De-abia astept sa mergem si noi. Azi: D: struguri (ca n-am avut iaurt in casa si mi-a fost lene sa ies sa-mi cumpar) P: un mar, dupa 30 de min mancare de mazare, fasole verde cu pui si salata de rosii cu ceapa C: pepene rosu (tocmai mi-au adus ai mei de la tara + 2 pepeni galbeni; incerc sa-mi iau la revedere de la pepeni anul asta) Totusi mi-e cam foame si cred c-o sa mai rontai vreun mar sau niste prune. Greutatea 63,2 dupa ce toata saptamana m-am invartit pana la 64,3. Dar duminica, parca-i ziua cea mai frumoasa din saptamana. Intotdeauna cantaresc cel mai putin. Lotte, tu sigur n-ai gresit cand ai scris 500gr de alune? Chiar ca trebuie sa fim cu burta plina cand citim meniurile de aici. Imposibil sa nu salivezi. Kalua, si eu sunt mai comoda. Eu am scuza de nu ma duc la sport: zic ca n-am timp. Dar evident, ca daca as vrea lucrul asta intr-adevar mi-as face si timp. Chestia cu temperatura apei o inteleg perfect. E prea rece la 20 grade. |
|
|
ISSA |
![]()
|
Musafir ![]() |
Issa, laptele batut de la micul dejun a avut mai mult de 1% grasime? Cu cereale este voie numai alimente fara mai multa grasime. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ...1,5 De luat aminte! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:10 AM |
|