IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 380 381 382 383 384 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Sep 9 2007, 10:54 PM
Post #3811

Musafir

Irinico, sa-ti traiasca Mariuta si sa ai motive de lauda cu ea!

Eu am mancat pe la amiaza pastrav afumat cu un iaurt grecesc si doua rosii. Mi-a cumparat Mr. kalua pestele asta de la magazinul cu delicatese si a fost intr-adevar indiscutabil superior celui care se gaseste in magazinele normale, l-am gatat rapid si dupa aceea mi s-a batut obrazul ca nu am lasat macar de gustat si pentru altii. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Seara am facut muschiulet de port a la Cosimo, in sos am pus si bucatele de vinete prajite usor (adica garnitura). Am mancat cu salata de morcovi cu ghimbir.

Am facut poporului prajitura cu mere, bine ca nu ma tenteaza deloc.
Go to the top of the page

+Quote Post
ISSA
post Sep 10 2007, 12:01 AM
Post #3812

Musafir

QUOTE(irinica @ Sep 9 2007, 09:40 PM) *
Ieri am chefuit-o pe micuta mea, Maria.

Multa fericire Mariei, sa aiba parte de tot ce-i mai bun.

+Quote Post
Nimphetamin
post Sep 10 2007, 08:27 AM
Post #3813

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Urarile mele de bine tutoror Mariilor de aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu am avut de sarbatorit 2 Marii: cumnata si soacra. Asa ca we asta l-am petrecut la Campulung Muscel. Am incercat sa manac cat mai conform posibil, dar am facut o mica batere...nu zic ce, ca salivati iara pe-aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In general, MD au fost lipidice: oua tari, branza, mezeluri, rosii, ardei, ceapa. P au fost supe/ ciorbe cu gratare si mutle legume. Seara seminte.
Sunt inainte de ciclu, ma pregatesc sa plec in concediu/ luna de miere (14-21 sept) si vreau s amai slabesc ceva, sa arat bine in costumul ala (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Dar nu ma infometez. Azi am lunch cu presedintele companiei si sper sa gasesc ceva conform.
Va pup si va doresc o saptamana cu succese nebanuite! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
stoina
post Sep 10 2007, 08:52 AM
Post #3814

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Sa traiasca si sa-nfloreasca Mariile toate si Mariuta Irinicai!

Astazi de dim am avut parte de un mic dejun imparatesc: 2 oua cu Prosciutto si brinza Roquefort + mozarella, painica de filozof si rosie, cafea.Ptr ca seara ma fac ca maninc , dimineata as manca-o chiar si pe soacra-mea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Vreau sa va pupez in fuga calului si sa va doresc o saptamina frumoasa!

+Quote Post
alphutza
post Sep 10 2007, 03:07 PM
Post #3815

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Helou, Helou, azi sunt mai vesela!
Foamea de lup pare ca s-a cam potolit.
Vin mai tarziu cu detalii despre meniu, deocamdata vreau sa urez numai bine, multa fericire si impliniri tuturor Mariilor.
felicitari stoina pentru Mariuta ta, si pentru cele gatite, dar cel mai mult pentru indiferenta aratata neconformitatilor.
Nimphe, si eu tot 14-21 am concediu. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Sper sa iasa bine si sa vin om nou de acolo, ca stresul din ultima vreme ma transforma intr-o scorpiutza agresiva (IMG:style_emoticons/default/excl.gif) .

Pupici, eu inca sunt la mama acasuca, acum mi-a facut peste pane (cu faina de soia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si mancare super super de linte (retetele lui kalua)

(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
stoina
post Sep 10 2007, 06:25 PM
Post #3816

Incurabil

Mama KAlua, spune-mi ca nu am gresit (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Astazi am prinzit la un rest chinezesc si-am ales: paste de soia cu legume(legumele aproape crude erau)cu salata de bureti chinezesti pe care eu cu minutza mea i-am asezonat cu ulei,lamaie, usturoi, piper si sare.Printre paste am gasit urme de omleta (asa le gatesc ei)Deci am combinat pastele cu grasimi.

+Quote Post
kalua
post Sep 10 2007, 06:34 PM
Post #3817

Musafir

stoina, in primul rand cine stie din ce-s facute pastele alea din soia pe care le-ai mancat tu...Eu mi-s 90% sigura ca nu-s conforme, oricum combinate. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Restaurantele chinezesti sunt de ocolit.

+Quote Post
stoina
post Sep 10 2007, 06:53 PM
Post #3818

Incurabil

Am comis-o, am comis-o... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) M-am bazat pe faptul ca aratau f transparente, deci nu pareau a contine amidon.Maine scot pirleala.

+Quote Post
kalua
post Sep 10 2007, 07:00 PM
Post #3819

Musafir

Daca erau transparente poate c-au fost conforme. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu pe care le stiu sunt toate si cu faina de grau.

+Quote Post
ISSA
post Sep 10 2007, 08:02 PM
Post #3820

Musafir

Azi .
M.D: Omleta cu cascaval
P: O pulpa de pui fiarta
C: Orez brun cu legume.

+Quote Post

685 Pages V  « < 380 381 382 383 384 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:09 AM