IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 381 382 383 384 385 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Nimphetamin
post Sep 10 2007, 08:02 PM
Post #3821

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele, ma simt rau de tot, numai ce am dat la boboci (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si ma doare capul rau!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Meniul meu de azi a fost cam haotic. Dimineata n-am avut timp sa manc si nici nu-mi era foame, asa ca am luat in graba o felie de cascaval afumat cu o felie de mezel.
La serv, pe la 10 am mancat 1 mar mare si verde...bun tare!
P: supa crema de rosii cu mozarella, ciuperci cu 5 feluri de branza si gratinate cu parmezan, salata de varza. Am mers cu seful meu la un restaurant.
G: (17.00) un mar mare verde

De la pranz m-a luat o durere de cap cumplita si la mine durerile d ecap sunt mereu insotite de greturi. Cum am ajuns acasa, pe la 20.30, am vomat pana si sufletul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Asa ca cred ca nu mai manac nimic pana maine dimineata.
Iar durerea de cap tot n-a trecut (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Va pup si sper sa aveti o seara mai frumoasa decat mine.
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Sep 10 2007, 08:20 PM
Post #3822

Musafir

Multa sanatate Nimphe! Fa-ti un ceai cu lamaie sa te mai calmeze.
Eu am avut azi o zi plina la munca. Chiar mi-a placut, c-am avut spor; ar fi bine ca in toate zilele sa am acest randament; poate as reusi sa plec si eu la program.
Meniul de azi:
D: un mar, dupa o ora iaurt cu fulgi
P: 2 nectarine, dupa 30 min ciorba de pui a la grec, mancare pastai de fasole, mazare cu salata de varza si piept de pui la gratar; cred ca n-au avut timp sa se digere nectarinele c-am facut poteca pana la toaleta dupa masa. Data viitoare ma abtin.
C: pepene, ca trebuie terminat.

Stoinici, las' ca data viitoare vei sti si nu mai mananci de la chinezesc. Mie-mi recomanda o colega azi un restaurant libanez.
Va pup ca-mi tipa barbatu' de foame (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si i-am mai si luat locul la calculator pe deasupra.

+Quote Post
dr_wise
post Sep 10 2007, 08:55 PM
Post #3823

Musafir

Sanatate multa, Nimphe!!! Ai grija, poate ai stat in curent, acum se simte al naibii de tare, de cand s-a racorit afara simtitor!
Meniul meu de today:
...nu stiu ce-am patit, ca de cateva zile mi-au picat dragi mic-dejunurile lipidice....
d - doi cremvursti cu o painica si mustar dijon, icre de stiuca cu alta painica, rosie, ceai din fructe de padure cu lamaie, cafea decofeinizata cu lapte
gustare: 2 cani cu ceai verde
15:30: o conserva de ton in ulei picant, 2 rosii
seara: doua felii de salam canadian cu mustar dijon, 2 ardei grasi cu salata de vinete (cu maioneza si iaurt), o rosie cu telemea, un pahar de vin rosu
N-am mancat fructe de ieri seara si am o pofta nebuna de prune!!!! Si parca as incerca sa produc si un gem de prune conform...ati avut careva curiozitatea, iese ca lumea, sau mai bine cumparam?
O seara placuta!

+Quote Post
kalua
post Sep 10 2007, 09:08 PM
Post #3824

Musafir

Issa, trebuie sa te-nveti sa mananci salate la mese.

Nimphe, astea-s semne de migrena, nu de dureri de cap. Ai grija de tine si sa dea Domnul sa-ti treaca pana maine!

Eu: la pranz resturi de-aseara, muschiulet de-ala cu branza si mortadella, vinete si salata de morcovi cu ghimbir.
Seara: pizza cu ton a la Leea (de-aia fara aluat) cu salata de morcovi cu maioneza indoita cu iaurt. Delicios!

+Quote Post
irinica
post Sep 10 2007, 09:39 PM
Post #3825

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Va pup si va multumesc pt. gandurile bune trimise Mariei mele!

Nimphe, te cred si sunt alaturi de tine. Am avut si eu o perioada migrene din astea cu varsaturi! E groaznic! O sa te faci bine, pe mine nu ma tineau mai mult de ...12 ore. Incepeau dupa pranz si ma tineau pana pe la o bucata de noapte... Sanatate multa!!

Azi am mancat mult, foarte mult. Cred ca sunt la ovulatie , cam asa am observat ca ma apuca foamea mai mare.

ora 10: pere (multe)
ora 16: conopida cu maioneza si usturoi, rosii, gogosari (cantitate mare!)
ora 20: ficatei la ceaun ( cu ulei de masline) cu salata de varza

+Quote Post
robertina
post Sep 10 2007, 09:46 PM
Post #3826

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,155

Doc,eu am facut de prune,si acum ca ai intrebat,l am gustat si e delicios!E un magiun chiar si putin dulce, desi nu am pus zahar deloc.Maine mai fac o portie.Eu nu am pus absolut nimic in el pt.conservare.L am fiert bine si pastrez borcanele cu capacul in jos.
Meniul de azi:
dimi:2 pere imediat ce am facut ochi iar dupa o ora paine tarate cu masline si salata de rosii cu branza,apa cu lm.
gustare:2 pere si 2 migdale
La15,30 abia,am ciugulit cateva pastai cu usturoi iar la 16,30 doua pere.
Cina:pulpe cu smantana siapa cu lm.Mai tarziu pere.
A mai trecut o zi,in favoarea rezultatului cantaririi de la inceputul lunii viitoare. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Nimphe, durerea de cap asociata cu greturi si varsaturi trebuie luata in serios.E bine sa faci un tomograf ,daca nu cedeaza.Eu am trecut prin asta.
Sanatate si noapte buna!

This post has been edited by robertina: Sep 10 2007, 09:49 PM

+Quote Post
alphutza
post Sep 11 2007, 12:08 AM
Post #3827

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Nimphe, sper sa-ti fie bine, si eu am suferit luna trecuta de o astfel de repriza, dar a trecut. Ai grija de tine! La mine cred ca a fost pe baza de oboseala.

Scurt si cuprinzator, meniul de azi:

MD : paine soia cu cascaval si sana + salata de legume
Pranz : juma de piersica , dupa 30 minute file de merluciu pane (in faina de soia) cu mancarica de linte cu smantana (in care am uitat da pun smantana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) + salata
Cina : 2 piersici + un shake facut de mine astfel: zmeura congelata + 1 mar dat la blender + iaurt degresat si 2 lingurite fructoza! YUM YUM

Sa fiti sanatoase si fericite.
Noapte buna.

+Quote Post
ISSA
post Sep 11 2007, 06:42 AM
Post #3828

Musafir

QUOTE(kalua @ Sep 10 2007, 10:08 PM) *
Issa, trebuie sa te-nveti sa mananci salate la mese.

Mda. Am sa ma ocup inca de azi de treaba asta. Trebuie sa ma obisnuiesc sa-mi fac si salate. Multumesc de avertizare. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Sep 11 2007, 07:10 AM
Post #3829

Musafir

'Neata frumoaselor!
Iar am mancat ca o disperata!!!
Mic dejunul meu de today: 2 felii paine din tarate cu salata de vinete(cu maioneza light), o rosie, 1 felie cu unt Milli, un ceai cu scortisoara, mere, macese si coaja de portocala, o cafea cu lapte
Acum zac ca o anaconda satula si ma gandesc cum ma voi energiza pt plecarea la office...am o lene de la atata mancare, ceva de speriat!
Sa aveti o zi minunata!

+Quote Post
Nimphetamin
post Sep 11 2007, 08:25 AM
Post #3830

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele prietene (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Acum ma simt mai bine, desi vag staruie o durere de cap. Dar pot spune ca sunt OK.
Ieri mi-era cumplit de foame, dar n-am mai mancat nimic.
Meniul de azi posibil:
MD: cascaval afumat cu un ardei
P: salata de ardei, rosii, cascaval afumat, poate un mezel
C: peste prajit

Ma pregatesc de plecare (vineri) si nu prea mai gasesc nimic in frigider, asa ca o sa am meniuri cam plicticoase.
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

+Quote Post

685 Pages V  « < 381 382 383 384 385 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 06:04 PM