![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Buna tuturor!
Multumesc mult ptr urari, dragelor. Rox, e adevarat, am fost si-n iunie la turci.De vreo 3 ani mergem la turci de 2 ori/an, ptr ca: raportul pret calitate e optim, ptr ca serviciile sint realmente de vis(curatenie perfecta, mincare f buna, piscine, bai turcesti, sauna, fitness,jacuzzi, tenis, topogane,program artistic in fiece seara,ambient de bun gust) si nu prea ai cum sa dai gres vis a vis de clima(acum au cam 30-32 grade si la ei ploua cam de 2 ori/vara) Scriam undeva ca mare pacat e cu litoralul nostru, unde natura a fost darnica, da oameni cu chemare ptr turism nu prea...Daca vrei sa vezilocatia: www.papillon.com.tr Alege Zeugma, e locatia mea.Fug la bagajit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Ieri: 0ra 9: iaurt+2 lingurite dulceata de pere
ora14: 3 pere ora 16: omleta din 4 oua!! telemea de oaie, castraveti, gorgonzola ora 20: 2 liguri varza calita Astazi: ora 8 : cafea fara cofeina cu fructoza ora 10: 2 pere ora 16 : tocinei de dovlecei , rosii, ardei capia ota 20 : tocinei ( imi plac mult si ma tem ca acusica nu voi mai gasi la piata) Maine vreau sa fac aperitiv de gogosari pt. iarna. Reteta e cu zahar si mustar...printre altele. Am sa inlocuiesc zaharul cu fructoza si mustar n-am sa pun deloc daca nu gasesc conform. Daca o sa-mi reuseasca va spun si voua reteta. Si zacusca de peste vreau sa prestez, dar nu cred ca am timp maine. Sa va fie bine in concediu!! Ce as mai pleca si eu putin...la plimbareli. Aaa, era sa uit! Azi, fiindca nu aveam ce manca la munca, mi-am luat de la un magazin arabesc salata de vinete si humus. N-am mancat de nici unele: salata de vinete era acra, scria la ingrediente lamaie dar..era multa lamaie si humus nu am mancat ca era cu ulei de susan ( tahin ) si nu stiam daca e conform sau nu. E conform, uleiul de susan??? Halvaua?? E conforma? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu cred! Pupici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Am constatat un lucru foarte interesant. Aveam pe maini niste pete brune ca niste pistrui. Azi am sesizat ca au disparut in proportie de 95%.
Oare din cauza dietei sau a apei multe consumate in ultima perioada?" [/quote] @issa: (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cred ca, mai degraba, din cauza lipsei soarelui...cu ploile astea si atatea zile innorate de la inceputul lui sept incoace la ce te poti astepta?! La mine s-a dus tot bronzul "muncit" in weekend-urile din vara asta! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma minunez cand imi mai spune cineva "ce bronzata esti", eu ma vad alba si spalacita! Dragutelor, in sfarsit mi-am facut damblaua: am mancat prune pana la epuizare in seara asta! sotul meu m-a anuntat ca se asteapta sa explodez dintr-un moment in altul, deoarece am mancat 1kg de prune(cred...) si am baut apa dupa...we'll see...poate ajung instant la 68kg....sa mai beau un pahar de apa, sau s-o dau pe lapte?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Meniul de astazi: d - 1 para, iaurt cu fulgi de ovaz, cafea cu lapte p - gulas din carne de vita, salata de ardei copti s - prune en gross @irinica: mustar conform gasesti la Carrefour, facut de francezi, e in jur de 3.80 - 4.80ron/ borcan cum sa fie halvaua conforma?! e gretos de dulce!!! ai vazut tu halva dietetica? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
In seara asta am facut o salata de fasole galbena cu ulei, otet si usturoi. A iesit buna tare!
Atat. Acum ma duc sa ma culc ca nu mai pot de somn, iar maine e ultima zi de munca...uraaaaaaaaaaa!! Va pup, o seara faina, gagici! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si hummusul facut cu tahina nu e de faza 1, tahinul are IG-ul 40.
Stoinici, petrecere frumoasa, sa te odihnesti si distrezi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am mancat azi döner la farfurie cu salata, iar seara am facut fasole alba uscata in sos de branza pe felii de vinete. Cu salata verde. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Irinici, chiar ma gandeam si eu sa pun niste muraturi, dar fara zahar. Kalua ai vreo reteta, care stii ca iese bine? Ca intr-un an am dat chix cu niste castraveti si de-atunci n-am mai pus muraturi.
Meniul meu de ieri: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: portie dubla de piept de pui la gratar, omleta simpla si salata de varza C: un mar, si dupa o ora un pepene galben intreg (asa ca doftoreaso suntem chit...tu prune, eu pepene, dar pan' la epuizare); nu va mai spun de cate drumuri am facut la toilet dupa. Gata, ma linistesc cu pepenii pe anul asta. Greutatea 62.8 (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) . Sa stiti ca n-am spus la nimeni, pentru ca deja lumea-mi spune ca nu mai e nevoie sa slabesc, dar eu tot ce ma taie capul fac. Blu, ce mai faci? Te-au absorbit cu totul asigurarile alea pentru pensii private? Nu mai ai timp de Monti? Stoinici, vacanta placuta! Cum am un pic de timp o sa studiez linkul tau. Mi-a mai zis si Ala tot asa de o locatie super din Turcia. Cine stie pe unde ne-om face concediul la anu'? Nimphe, si mie-mi place fasolea cu usturoi, dar eu nu pun otet, pun decat ulei. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Rox, (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) ! Hai ca mai e un pic pana la 62. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Greutatea 62.8 (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) . Sa stiti ca n-am spus la nimeni, pentru ca deja lumea-mi spune ca nu mai e nevoie sa slabesc, dar eu tot ce ma taie capul fac. Nimphe, si mie-mi place fasolea cu usturoi, dar eu nu pun otet, pun decat ulei. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Rox, esti super tare, felicitari!!! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Eu la salate pun doar ulei de masline si otet balsamic sua lamaie, dau o savoare deosebita. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc dragele mele (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Nimphe, si eu pun tot balsamico din ala, dar cu uleiul de masline nu ma impac domne. Cand fac salate, fac in 2 boluri: unul pentru mine cu Floriol si unul pentru barbata-miu care-si toarna mult ulei de masline, c-are o idee fixa cu colesterolul (maica-sa are probleme si crede ca-s ereditare; dar las' ca am fost la analize si saptamana viitoare avem rezultatul; tare as vrea sa-i dau peste nas cu el). |
|
|
![]()
|
|
Nimphe, si eu pun tot balsamico din ala, dar cu uleiul de masline nu ma impac domne. Cand eram mica, nici mie nu-mi placea deloc gustul, mi se parea ca strica tot gustul (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si pe nesimtite am ajuns sa-l iubesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La gatit nu-l folosesc, mi-e mila de el, dar la salate e nemaipomenit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:34 AM |
|