![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctoreaso, te ascunzi si tu dupa deget cand zici ca nexam fructoza in timpul saptamanii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , da in fructe ce-i? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Montignac accepta fructele doar pentru ca-s sanatoase... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Aia nu se pune dupa mintea mea! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) e legala!plus ca nu se vede..... Meniul de astazi: d - 1 para, 3 painici cu unt, cascaval si rosie, ceai de capsuni, cafea cu lapte p - gulas din carne de vita + salata de varza rosie s - prune |
|
|
ISSA |
![]()
|
Musafir ![]() |
M.D: paine din cereale integrale cu gem conform si o cana cu lapte.
Ora 11 un mar Ora14 supa de fasole verde cu feliute de carnati gatata cu lapte batut dietetic si faina de soia. C: carnaciori la gratar cu salata din rosii, laptuci, castravete, ceapa verde. Maine lucrez asa ca am pregatit din seara aceasta: Pentru D: telemea cu o felie de paine din cereale si rosii P: conopida pane cu usturoi si rosii. Pentru cina nu am idei inca. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciao, frumoaselor!
Va info ca-i o zi minunata la mare, una rar intalnita dupa atatea zile friguroase si ploioase, asa ca, daca aveti oarece ganduri de plaja(una d-aia nordica, ca nu-s mai mult de 23-24 gr C), let's do it!!!! Meniul de astazi: d - iaurt cu fulgi ovaz, cafea cu lapte p - varza la cuptor cu carnat de casa(vita + oaie), salata de rosii si castraveti s - prune, mere, pere... A inceput weekend-ul!!!!! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Ihaaaaa! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Issa, painea contine macar 25% tarate si-i facuta numai cu faina integrala? Numai asta se poate combina cu grasimi (telemeaua).
Ce fel de panada are conopida? |
|
|
ISSA |
![]()
|
Musafir ![]() |
Issa, painea contine macar 25% tarate si-i facuta numai cu faina integrala? Numai asta se poate combina cu grasimi (telemeaua). Ce fel de panada are conopida? Painea are tarate chiar mai mult. Conopida am fiert-o apoi am dat-o prin faina de soia si ou batut. Sper sa fie bine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Kalua, adik sa renuntam la fructe...daca putem?? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Eu am facut ieri pt. ai mei snitele cu faina de soia. Sunt conforme?? Cele cu faina de naut stiu a sunt conforme dar astea...?!! JOI: 0ra 9: iaurt usurel ( mare) + 1 lingurita de dulceata de pere ( facuta de mine) ora 13: pate ( hame haiducesc) + 100 telemea de oaie+ 3 rosii+ 2 ardei capia 0ra 15: varza cu ciolan afumat ora 20: 3 ardei capia VINERI: ora 9: ceai cu fructoza si fulgi de ovaz ora 13: vinete cu sos de rosii ( facute de mine pt. iarna!) cu tocinei de dovlecei ora16: un mar ora 19: fasole cu usturoi ( fiarta, batuta cu ulei, pus usturoi), tocinei, 3 gogosari ASTAZI un mar ... deocamdata. Revin! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata, sexoaselor!
Am inceput sa iubesc cinele compuse numai din fructe! Le ador! Problema e ca tb sa mananc fructe en gross ca sa-mi dea senzatia de satietate. Oricum, se cunoaste la cantar - azi dim aveam un picutz sub 70kg(incerc sa-mi revin dupa dezmatul din concediu) - dar si la abdomen - s-a aplatizat foooooarte frumos! In dim asta am mancat 3 prune, apoi 2 painici(tarate + faina integrala grau), una cu salata de vinete si rosie, si una cu unt, cascaval si rosie, si am incheiat cu o cafea black. Va pup si va doresc un weekend minunat! Eu o tai la cosmetica, apoi la croitor si, in final, la targul din Mamaia! Ihaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
ISSA |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi dimineata am mancat omleta cu ciuperci.
dr_wise, weekend splendid si tie. Irinica, la cina 3 Kapia? Cum? Singuri singurei? This post has been edited by ISSA: Sep 15 2007, 09:22 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Issa, e bine cum ai mancat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
irinica, si snitelele tale sunt ok. La fructe nu-i de renuntat! doctoreaso, painea (cat o fi ea de conforma si cu IG-ul sub 35) mancata cu unt e de mancat rar de tot. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor!
Ieri: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba de fasole cu afumatura, niste ramasite din mancarea de duminica (mazare, fasole verde), cu piept de pui si salata de varza rosie G: migdale prajite (incep sa ma satur de ele, ceea ce-i un lucru bun) C: 4 nectarine (chiar mi-am cumparat unele f gustoase) Azi: D: iaurt cu gem dietetic si fulti de secara P: piept de pui la gratar (2 buc) cu ardei copti si salata de rosii (ma simt f satula); inghetata Diet cu alune de padure C: mai am nectarine...asa ca le voi ataca Dragutelor, sa va mai spun niste noutati. Imi spunea profa de franceza ca s-a intalnit cu Bilic din nou si i-a povestit de mine si de Monti. A spus ca ea nu e impotriva acestui regim, doar ca i se pare un pic mai simandicos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iar ea e pe principiul ca omul trebuie sa guste din orice, d-aia nu e de acord intru totul cu Monti. Si mai zicea ca admira oamenii care au asa de multa ambitie, tinand Monti. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Va pup si s-aveti un weekend fain! Doftoreaso, te astept la cotitura cu lista de cumparaturi de la targ (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Irinica, si pana la urma cum iti plac mai mult snitelele (in faina de soia sau naut)? Eu le prefer pe cele in faina de naut. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:32 AM |
|