IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 386 387 388 389 390 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Sep 13 2007, 03:05 PM
Post #3871

Musafir

QUOTE(kalua @ Sep 13 2007, 02:38 PM) *
Doctoreaso, te ascunzi si tu dupa deget cand zici ca nexam fructoza in timpul saptamanii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , da in fructe ce-i? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

Montignac accepta fructele doar pentru ca-s sanatoase... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Aia nu se pune dupa mintea mea! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) e legala!plus ca nu se vede.....
Meniul de astazi:
d - 1 para, 3 painici cu unt, cascaval si rosie, ceai de capsuni, cafea cu lapte
p - gulas din carne de vita + salata de varza rosie
s - prune

Go to the top of the page

+Quote Post
ISSA
post Sep 13 2007, 07:24 PM
Post #3872

Musafir

M.D: paine din cereale integrale cu gem conform si o cana cu lapte.
Ora 11 un mar
Ora14 supa de fasole verde cu feliute de carnati gatata cu lapte batut dietetic si faina de soia.
C: carnaciori la gratar cu salata din rosii, laptuci, castravete, ceapa verde.

Maine lucrez asa ca am pregatit din seara aceasta:

Pentru D: telemea cu o felie de paine din cereale si rosii
P: conopida pane cu usturoi si rosii.
Pentru cina nu am idei inca.

+Quote Post
dr_wise
post Sep 14 2007, 02:21 PM
Post #3873

Musafir

Ciao, frumoaselor!
Va info ca-i o zi minunata la mare, una rar intalnita dupa atatea zile friguroase si ploioase, asa ca, daca aveti oarece ganduri de plaja(una d-aia nordica, ca nu-s mai mult de 23-24 gr C), let's do it!!!!
Meniul de astazi:
d - iaurt cu fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - varza la cuptor cu carnat de casa(vita + oaie), salata de rosii si castraveti
s - prune, mere, pere...
A inceput weekend-ul!!!!! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Ihaaaaa!

+Quote Post
kalua
post Sep 14 2007, 08:21 PM
Post #3874

Musafir

Issa, painea contine macar 25% tarate si-i facuta numai cu faina integrala? Numai asta se poate combina cu grasimi (telemeaua).

Ce fel de panada are conopida?

+Quote Post
ISSA
post Sep 15 2007, 05:57 AM
Post #3875

Musafir

QUOTE(kalua @ Sep 14 2007, 09:21 PM) *
Issa, painea contine macar 25% tarate si-i facuta numai cu faina integrala? Numai asta se poate combina cu grasimi (telemeaua).

Ce fel de panada are conopida?

Painea are tarate chiar mai mult.
Conopida am fiert-o apoi am dat-o prin faina de soia si ou batut. Sper sa fie bine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
irinica
post Sep 15 2007, 06:14 AM
Post #3876

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Kalua, adik sa renuntam la fructe...daca putem?? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Eu am facut ieri pt. ai mei snitele cu faina de soia. Sunt conforme?? Cele cu faina de naut stiu a sunt conforme dar astea...?!!

JOI: 0ra 9: iaurt usurel ( mare) + 1 lingurita de dulceata de pere ( facuta de mine)
ora 13: pate ( hame haiducesc) + 100 telemea de oaie+ 3 rosii+ 2 ardei capia
0ra 15: varza cu ciolan afumat
ora 20: 3 ardei capia
VINERI: ora 9: ceai cu fructoza si fulgi de ovaz
ora 13: vinete cu sos de rosii ( facute de mine pt. iarna!) cu tocinei de dovlecei
ora16: un mar
ora 19: fasole cu usturoi ( fiarta, batuta cu ulei, pus usturoi), tocinei, 3 gogosari

ASTAZI un mar ... deocamdata. Revin!

+Quote Post
dr_wise
post Sep 15 2007, 09:03 AM
Post #3877

Musafir

'Neata, sexoaselor!
Am inceput sa iubesc cinele compuse numai din fructe! Le ador! Problema e ca tb sa mananc fructe en gross ca sa-mi dea senzatia de satietate. Oricum, se cunoaste la cantar - azi dim aveam un picutz sub 70kg(incerc sa-mi revin dupa dezmatul din concediu) - dar si la abdomen - s-a aplatizat foooooarte frumos!
In dim asta am mancat 3 prune, apoi 2 painici(tarate + faina integrala grau), una cu salata de vinete si rosie, si una cu unt, cascaval si rosie, si am incheiat cu o cafea black.
Va pup si va doresc un weekend minunat!
Eu o tai la cosmetica, apoi la croitor si, in final, la targul din Mamaia! Ihaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ISSA
post Sep 15 2007, 09:21 AM
Post #3878

Musafir

Azi dimineata am mancat omleta cu ciuperci.
dr_wise, weekend splendid si tie.
Irinica, la cina 3 Kapia? Cum? Singuri singurei?

This post has been edited by ISSA: Sep 15 2007, 09:22 AM

+Quote Post
kalua
post Sep 15 2007, 11:51 AM
Post #3879

Musafir

Issa, e bine cum ai mancat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
irinica, si snitelele tale sunt ok.

La fructe nu-i de renuntat!

doctoreaso, painea (cat o fi ea de conforma si cu IG-ul sub 35) mancata cu unt e de mancat rar de tot.

+Quote Post
roxanica10
post Sep 15 2007, 01:48 PM
Post #3880

Musafir

Buna fetelor!
Ieri:
D: un mar, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de fasole cu afumatura, niste ramasite din mancarea de duminica (mazare, fasole verde), cu piept de pui si salata de varza rosie
G: migdale prajite (incep sa ma satur de ele, ceea ce-i un lucru bun)
C: 4 nectarine (chiar mi-am cumparat unele f gustoase)
Azi:
D: iaurt cu gem dietetic si fulti de secara
P: piept de pui la gratar (2 buc) cu ardei copti si salata de rosii (ma simt f satula); inghetata Diet cu alune de padure
C: mai am nectarine...asa ca le voi ataca
Dragutelor, sa va mai spun niste noutati. Imi spunea profa de franceza ca s-a intalnit cu Bilic din nou si i-a povestit de mine si de Monti. A spus ca ea nu e impotriva acestui regim, doar ca i se pare un pic mai simandicos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iar ea e pe principiul ca omul trebuie sa guste din orice, d-aia nu e de acord intru totul cu Monti. Si mai zicea ca admira oamenii care au asa de multa ambitie, tinand Monti. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Va pup si s-aveti un weekend fain!
Doftoreaso, te astept la cotitura cu lista de cumparaturi de la targ (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Irinica, si pana la urma cum iti plac mai mult snitelele (in faina de soia sau naut)? Eu le prefer pe cele in faina de naut.

+Quote Post

685 Pages V  « < 386 387 388 389 390 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:32 AM