![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Am ajuns acasa pe la 16:30! Am colindat tat targu', hmmm, n-am avut cine stie ce revelatii, si doar am plecat plina de elan impreuna cu o prietena. Nu mi-am luat decat o haina din stofa neagra pt toamna/iarna. Dar e smechera tare!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Meniul de today: d - cum v-am povestit: 3 prune, o painica cu vinete, o painica cu unt si cascaval - OK Chief Kalua, nu mai mananc unt cu paine prea curand, daca zici ca ingrasa - rosie, cafea black p - ardei umpluti cu smantana, salata de rosii, ardei gras rosu si ceapa, un pahar de vin rosu, desert alune(nu multe) s - struguri, prune, mere Maine, dupa aerobic, l-am invitat pe fiu-meu la Marco Polo, sa facem deschiderea oficiala a ultimului an de liceu! Eu voi manca conform! Promit! Daca vreti, trag si-o poza cu farfuria plina! Daca nu uit aparatul acasa.... Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Da, Issa, se mai intampla uneori sa- mi fie de ajuns 3 capia. Mancasem 2 portii de varza la pranz ( e buna rau varza asta!!!) si capia am mancat asa..sa am ce scrie in meniu, ca nu imi trebuiau. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kalua iti multumesc pt. rabdarea care o ai cu mine si cu toate fetele!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Roxanel snitelele si tot ce fac cu faina de naut este cu mult mai bun , eu nu aveam in casa de aia am trecut pe cea de soia. Doctore, mananci stuguri impreuna cu alte fructe la aceeasi masa?? E ok?? Dupa marul de dimineata...am comis-o rau de tot!! Nu are rost sa scriu ce si cum ca am avut o zi incarcata. Dimineata am mers la un parastas ( acolo a fost ok), apoi am mers la munca. Incepand cu ora 14 am mers la cununia religioasa a nasei de botez a fiicei mele si...am dat-o in bara. In prima parte m-am abtinut dar erau niste chestii interesante pe acolo si..incercandu-le mi-am dat seama ca nu erau conforme si apoi, daca tot am calcat pe alaturi am zis ca merita macar sa ma satur ca...asa zicea Kalua sa savurez fiecare abatere (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Tot cu voi raman si tot pe voi si pe senior Montignac va iubesc!!! Asa...daca tot am comis-o are civeva vreun sfat?? Ce ar trebui sa mancam ziua urmatoare dupa o abatere grava??? Salate foarte multe?? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, irinico, gandirea asta nu-i buna deloc "daca tot am calcat pe bec, hai s-o fac lata", asta din cauza incarcaturii glicemice, care are treaba si cu cantitatea de mancare.
Maine cel mai bine alimente pana-n 35 si grasime putina. Madam doctorita, neaparat sa ne-arati farfuria plina de maine! roxanico, vorbeste si Bilic asta ca sa nu taca. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pai arata-mi tu regim in care sa mananci de toate, fara pardon, in cantitati cum mancam noi, deci pe saturate, si sa slabesti... Nu maine, ci in secunda a doua m-as apuca de el. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanico, vorbeste si Bilic asta ca sa nu taca. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pai arata-mi tu regim in care sa mananci de toate, fara pardon, in cantitati cum mancam noi, deci pe saturate, si sa slabesti... Nu maine, ci in secunda a doua m-as apuca de el. Pai ai dreptate Kalua. Zicea c-are o pacienta care nu slabea deloc si cand a intrebat-o ce cantitati mananca tipa a spus ca un 'lighean' de branza cu rosii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu stau acum tolanita in pat, cu burta plina dupa 3 nectarine. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Kalua, nu mai fac!!! Nu mai am o nunta cu asa mari bucatari..macar 10 ani de acum inainte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !!!
Va pupacesc!!! Duminica placuta!!! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Strugurii se mananca simpli, la fel ca pepenele?!!!
Haoleuuuuu! Dar ii pot manca seara, sau doar dimineata? Scuze! Neata! Acum ma infrupt dintr-o portie de orez cu lapte si scotisoara, proaspat produsa in dim asta! Foarte bun! |
|
|
ISSA |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri la pranz carnaciori cu varza acra calita
Cina: O bucata de cas proaspat cu ridichi si ceapa verde. Azi de dimineata un porumb fiert(apoi am vazut ce incarcatura glicemica are (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Fetelor, va sfatuiesc sa va feriti de calcat pe alaturi cat puteti!! Eu ieri nu am mancat mult (sa ma satur) dar, am gustat din tot ce am crezut ca e interesant. Astazi m-am trezit de dimineata cu o foame si o pofta de tot felul de chestii, ceea ce nu mi s-a intamplat de cand tin Monti. Cred ca asta e chestia cu glicemia.
ora 11.30 varza cu carne mai tarziu mi-am propus salata ( rosii, gogosari, ceapa, ) cu ton ( din conserva) daca imi va fi foame voi mai face pe seara o salata de varza cu castraveti sau voi manca rosii goale pe saturate Issa, carnaciorii aia sunt conformi?? I-ai cumparat sau i-ai facut tu? |
|
|
![]()
|
|
Schimbare de situatie!
ora 17.30: un mar , o para ora 19: varza cu carne, 3 capia, 2 gogosari. 3 rosii ...pana ma culc mai mananc gogosari, cred. O saptamana frumoasa!!! Un an scolar cat se poate de bun pt. copii, parinti si mai ales cadre didactice!! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi:
D: iaurt cu gem dietetic si fulgi de secara P: ciorba de fasole cu castraveti murati, pui fript cu mujdei de usturoi; desert: cateva migdale si alune de padure C: 4 nectarine |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:44 AM |
|