IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 387 388 389 390 391 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Sep 15 2007, 04:39 PM
Post #3881

Musafir

Salutare!
Am ajuns acasa pe la 16:30!
Am colindat tat targu', hmmm, n-am avut cine stie ce revelatii, si doar am plecat plina de elan impreuna cu o prietena.
Nu mi-am luat decat o haina din stofa neagra pt toamna/iarna. Dar e smechera tare!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Meniul de today:
d - cum v-am povestit: 3 prune, o painica cu vinete, o painica cu unt si cascaval - OK Chief Kalua, nu mai mananc unt cu paine prea curand, daca zici ca ingrasa - rosie, cafea black
p - ardei umpluti cu smantana, salata de rosii, ardei gras rosu si ceapa, un pahar de vin rosu, desert alune(nu multe)
s - struguri, prune, mere
Maine, dupa aerobic, l-am invitat pe fiu-meu la Marco Polo, sa facem deschiderea oficiala a ultimului an de liceu! Eu voi manca conform! Promit! Daca vreti, trag si-o poza cu farfuria plina! Daca nu uit aparatul acasa....
Va pup!
Go to the top of the page

+Quote Post
irinica
post Sep 15 2007, 08:54 PM
Post #3882

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Da, Issa, se mai intampla uneori sa- mi fie de ajuns 3 capia. Mancasem 2 portii de varza la pranz ( e buna rau varza asta!!!) si capia am mancat asa..sa am ce scrie in meniu, ca nu imi trebuiau. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Kalua iti multumesc pt. rabdarea care o ai cu mine si cu toate fetele!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Roxanel snitelele si tot ce fac cu faina de naut este cu mult mai bun , eu nu aveam in casa de aia am trecut pe cea de soia.

Doctore, mananci stuguri impreuna cu alte fructe la aceeasi masa?? E ok??

Dupa marul de dimineata...am comis-o rau de tot!! Nu are rost sa scriu ce si cum ca am avut o zi incarcata.
Dimineata am mers la un parastas ( acolo a fost ok), apoi am mers la munca. Incepand cu ora 14 am mers la cununia religioasa a nasei de botez a fiicei mele si...am dat-o in bara. In prima parte m-am abtinut dar erau niste chestii interesante pe acolo si..incercandu-le mi-am dat seama ca nu erau conforme si apoi, daca tot am calcat pe alaturi am zis ca merita macar sa ma satur ca...asa zicea Kalua sa savurez fiecare abatere (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .

Tot cu voi raman si tot pe voi si pe senior Montignac va iubesc!!!

Asa...daca tot am comis-o are civeva vreun sfat?? Ce ar trebui sa mancam ziua urmatoare dupa o abatere grava??? Salate foarte multe??

+Quote Post
kalua
post Sep 15 2007, 09:26 PM
Post #3883

Musafir

Bre, irinico, gandirea asta nu-i buna deloc "daca tot am calcat pe bec, hai s-o fac lata", asta din cauza incarcaturii glicemice, care are treaba si cu cantitatea de mancare.
Maine cel mai bine alimente pana-n 35 si grasime putina.

Madam doctorita, neaparat sa ne-arati farfuria plina de maine!

roxanico, vorbeste si Bilic asta ca sa nu taca. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pai arata-mi tu regim in care sa mananci de toate, fara pardon, in cantitati cum mancam noi, deci pe saturate, si sa slabesti... Nu maine, ci in secunda a doua m-as apuca de el.

+Quote Post
roxanica10
post Sep 15 2007, 09:33 PM
Post #3884

Musafir

QUOTE(kalua @ Sep 15 2007, 10:26 PM) *
roxanico, vorbeste si Bilic asta ca sa nu taca. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pai arata-mi tu regim in care sa mananci de toate, fara pardon, in cantitati cum mancam noi, deci pe saturate, si sa slabesti... Nu maine, ci in secunda a doua m-as apuca de el.

Pai ai dreptate Kalua. Zicea c-are o pacienta care nu slabea deloc si cand a intrebat-o ce cantitati mananca tipa a spus ca un 'lighean' de branza cu rosii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu stau acum tolanita in pat, cu burta plina dupa 3 nectarine.

+Quote Post
irinica
post Sep 15 2007, 10:02 PM
Post #3885

Obsedat

Kalua, nu mai fac!!! Nu mai am o nunta cu asa mari bucatari..macar 10 ani de acum inainte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !!!

Va pupacesc!!!

Duminica placuta!!!

+Quote Post
dr_wise
post Sep 16 2007, 08:38 AM
Post #3886

Musafir

Strugurii se mananca simpli, la fel ca pepenele?!!!
Haoleuuuuu!
Dar ii pot manca seara, sau doar dimineata?
Scuze! Neata!
Acum ma infrupt dintr-o portie de orez cu lapte si scotisoara, proaspat produsa in dim asta! Foarte bun!

+Quote Post
ISSA
post Sep 16 2007, 10:38 AM
Post #3887

Musafir

Ieri la pranz carnaciori cu varza acra calita
Cina: O bucata de cas proaspat cu ridichi si ceapa verde.

Azi de dimineata un porumb fiert(apoi am vazut ce incarcatura glicemica are (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) )

+Quote Post
irinica
post Sep 16 2007, 12:22 PM
Post #3888

Obsedat

Fetelor, va sfatuiesc sa va feriti de calcat pe alaturi cat puteti!! Eu ieri nu am mancat mult (sa ma satur) dar, am gustat din tot ce am crezut ca e interesant. Astazi m-am trezit de dimineata cu o foame si o pofta de tot felul de chestii, ceea ce nu mi s-a intamplat de cand tin Monti. Cred ca asta e chestia cu glicemia.

ora 11.30 varza cu carne
mai tarziu mi-am propus salata ( rosii, gogosari, ceapa, ) cu ton ( din conserva)
daca imi va fi foame voi mai face pe seara o salata de varza cu castraveti sau voi manca rosii goale pe saturate

Issa, carnaciorii aia sunt conformi?? I-ai cumparat sau i-ai facut tu?

+Quote Post
irinica
post Sep 16 2007, 08:07 PM
Post #3889

Obsedat

Schimbare de situatie!

ora 17.30: un mar , o para

ora 19: varza cu carne, 3 capia, 2 gogosari. 3 rosii ...pana ma culc mai mananc gogosari, cred.

O saptamana frumoasa!!!

Un an scolar cat se poate de bun pt. copii, parinti si mai ales cadre didactice!!

+Quote Post
roxanica10
post Sep 16 2007, 08:19 PM
Post #3890

Musafir

Azi:
D: iaurt cu gem dietetic si fulgi de secara
P: ciorba de fasole cu castraveti murati, pui fript cu mujdei de usturoi; desert: cateva migdale si alune de padure
C: 4 nectarine

+Quote Post

685 Pages V  « < 387 388 389 390 391 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 04:44 AM