IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 388 389 390 391 392 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Sep 16 2007, 08:24 PM
Post #3891

Musafir

Am facut si eu aseara varza cu carne, suntem innebuniti toti dupa mancarea asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si pot sa bag in mine de nu-i adevarat. Bine ca nu-s asa rusinoasa ca Nimphe. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

Acum am ardeii umpluti la cuptor, tura asta am pus si putin orez salbatic in compozitie, sunt curioasa cum or iesi.

irinica, baietelului tau un an scolar minunat! A mea a-nceput scoala saptamana asta, e intrata deja bine in paine.
Go to the top of the page

+Quote Post
ISSA
post Sep 16 2007, 11:29 PM
Post #3892

Musafir

QUOTE(irinica @ Sep 16 2007, 01:22 PM) *
Issa, carnaciorii aia sunt conformi?? I-ai cumparat sau i-ai facut tu?

Nu aveau nicio eticheta, oricum am sarit calul azi. Baiatul meu cel mare a implinit azi 27, mi-a fost jena sa refuz o felie de tort. (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) .

Maine mananc numai varza. Iertare (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 17 2007, 12:02 AM
Post #3893

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sa-ti traiasca baiatul, Issa, sa te bucuri de el si sa fiti sanatosi cu totii! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 17 2007, 12:17 AM
Post #3894

Musafir

Sa-ti traiasca, Issa! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
Dar sa stii ca cu jene dintr-astea nu-ti faci nici un bine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si nici n-o sa inteleaga lumea in timp ce mananci si ce nu.

+Quote Post
ISSA
post Sep 17 2007, 03:16 AM
Post #3895

Musafir

Multumesc fetelor de urari. Acuma, ce sa zic... Dupa spovedanie, postul (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Sep 17 2007, 07:15 AM
Post #3896

Musafir

'Neata!
Sa-ti traiasca baiatul Issa si sa i se implineasca toate visele frumoase!...si sa aiba parte de o mamica frumoasa, sexoasa si trasa prin inel asap! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
Iar mamicilor de scolari si scolarite le doresc un an nou cat mai bun! Sa aveti parte de cat mai putine corecturi la teme, cat mai multe note bune si ciutani sanatosi, frumosi si cu elan de invatat!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Eu am sarbatorit inceperea ultimului an de liceu cu fiul meu printr-un shopping mic prin centru, i-am cumparat jeansi de scoala, apoi ne-am oprit la Marco Polo. A ramas marcat de mancarea buna de acolo!
Meniul de ieri:
d - orez cu lapte si scortisoara
p - saltimboca in sos de mustar si salvie (rulada din muschi file de porc umpluta cu sunca presata, prosciutto, mozzarela, ciuperci, acoperita cu sos de mustar, salvie si capere); garnitura de cartofi taranesti cu parmezan n-am mancat-o, desi aratau bestial cartofii aia copti, in schimb a atacat-o fiu-meu. Trebuie sa declar insa ca am mancat un desert neconform (panacotta in sos de zmeura)
s - prune
Recunosc cu mana pe inima ca Irinuca are dreptate! Daca incepi sa calci stramb, apoi esti tentat sa calci din ce in ce mai des si se compromite tot efortul anterior!
Imi doresc sa ajung la 65kg si sa raman acolo, dar, fir-ar sa fie, tot stau intepenita la 70kg si pe buna dreptate, dupa atatea neconformitati mancate in ultima perioada.
Si cand ma gandesc ca maine e ziua mea de bilant pt ultima luna, imi vine sa fac greva foamei!
Va pup si va doresc un imceput de sapt excelent!

+Quote Post
kalua
post Sep 17 2007, 09:02 AM
Post #3897

Musafir

Cu post nu se face mare branza.

Eu-s necajita azi, aproape doua kile in plus si ma simt balenuta peste tot. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si nu stiu de la ce.

+Quote Post
dr_wise
post Sep 17 2007, 09:30 AM
Post #3898

Musafir

Eu n-am curaj sa urc pe cantar pana maine.....si gata cu craileala! La slabit, voinicii mei!!!!
Problema e alta: nu mai reusesc sa beau macar 1.5L de lichide/ zi. Si de aici cred ca mi se trage beleaua...
Ia s-o tai la preparat un ceai verde!

QUOTE(kalua @ Sep 17 2007, 10:02 AM) *
Cu post nu se face mare branza.

Eu-s necajita azi, aproape doua kile in plus si ma simt balenuta peste tot. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si nu stiu de la ce.

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Pai la cata varza ai zis ca ai inghitit ieri...si poate si ceva mai multa apa dupa varza, e normal!
Da-i cu prune si lapte! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) parerea mea...daca ai curaj....
Succes!

+Quote Post
kalua
post Sep 17 2007, 09:32 AM
Post #3899

Musafir

Eu nu beau apa multa decat dupa mancaruri facute de altii... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Sep 17 2007, 12:35 PM
Post #3900

Musafir

Eu ii dau puternic cu ceai verde...mare porcarie! Noroc ca am constiinta incarcata si-l inghit fara sa comentez. Sunt deja la al 2-lea pahar de 300ml.
Aveti habar ce aroma au ceaiul alb si Rooibos (sau roiboos? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ). Le-am vazut la Carrefour si ma bate gandul sa le incerc.
Si am mai auzit ca ceaiul din petale de lotus e super placut la gust. Ati incercat?

+Quote Post

685 Pages V  « < 388 389 390 391 392 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 10:53 PM