![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai cat ati scris de cand n-am mai trecut pe-aici.
eu am fost cuminte (doar ieri am mai luat-o pe aratura, cu o feliuta de tort de inghetata). sambata am facut si eu un shopping mai mult ca sa ies din casa, dar a fost foarte placut. pe azi mi-am propus: D - paine integrala cu gem de caise, un ceai ora 11 - un mar P - mazare cu tocanita de pipote C - salata de vinete, branza, rosii, ardei capia Sa aveti o saptamana buna si un an scolar cat mai bun, copiilor vostri. Ai mei sunt introdusi in rutina deja, au inceput de 2 saptamani. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciao, pescarush! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) ce mai zici, ce mai faci? Esti deja infipta in teme pana la os? Cum e toamna asta la voi?
Eu va zic cu mana pe inima, ma simt ca un r...t de la Pol in fiecare dimineata si seara! E un frig de crapa pietrele! Fara ciorapi sunt intepenita de frig! Meniul de today: d - orez cu lapte si scortisoara, cafea black p - ceafa de porc gratar, salata din rosii si castraveti s - nectarine sau nectarina + salata de ton Va pup! |
|
|
ISSA |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, multumesc.
Si eu am inca un baiat in ultimul an la liceu. Va fi destul de greu anul acesta. Azi M.D. cas proaspat de oaie cu ceapa verde, rosii, ridichi Pranz : ramasite de carnati afumati cu varza(azi noapte am lucrat si nu am avut timp de gatit) Pentru cina am pus pulpe de pui la cuptor, si voi face o salata de varza cruda langa ele. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Succes tuturor tinerilor si copiilor care-au inceput scolile azi!
Meniul meu de azi: D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi P: 2 buc piept de pui la gratar cu salata de varza rosie; desert neconform (m-am simtit f rau astazi: pe langa faptul ca mi s-a stricat laptopul intr-un moment de maxima importanta, mi-a mai venit si ciclu si pur si simplu am simtit ca pic...daca nu mananc ceva dulce) - dar pana la urma nici dulcele nu mi s-a parut prea dulce C: fructe si migdale Va pup si ma intorc la trebi! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, nu esti singura care se simte asa. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
eu am dat drumul la caldura noaptea. peste zi o inchid, ca urca la peste 20 de grade. cu temele suntem ok, nu au asa multe pe-aici (cel mic si le face in school bus, pana ajunge acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Pescarush fii binevenita din nou pe aici!
Doctore, eu beau ceai de slabit BIOVIT are un gust acrisor foarte fain, il beau cu placere ( cam rarut, ce-i drept; acu' ca s-a facut frig o sa beau mai des, macar o cana pe zi). ora 8: o bucatica de pepene ora 15: pui rotisat ( selgros), fara pielea aia care ...nu stiu ce pun pe ea ora 17: mozzarela, goosari,capia ora 20: un mar, o para |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 4-September 07 Member No.: 2,155 ![]() |
Buna fetelor!Am lipsit cateva zile,caci ca o mare gospodina ce sunt(pe naiba),am prep. niste ketchup conform si am copt ardei pt. congelator.Am facut ketchup fara zahar si otet asa ca ma rog sa nu trebuiasca sa l arunc.E drept ca l am fiert pana a scazut la jum. dar o fi suficient ca sa nu se acreasca?l
Copiilor vostri care au inceput scoala le doresc sa obt. rezultate maxime.Al meu,care e intr a unspea,asta isi propune si sper sa i si iasa!Noi vom fi cu ochii pe ei! Issa,o viata fericita baiatului tau,ii doresc! Desi am lipsit de la raport,nu am motive sa mi pun cenusa in cap!Tot ce am mancat a fost cf. mai ales daca punem la socoteala si rabdarile,ca uitam sa mai mananc. dimi am mancat branza de vaci cu gem si paine+lapte.E clar ca nu mai am pofta de mancare de dinainte de a incepe regimul,ma mir si eu de mine! La pranz o pulpa gratar cu salata de rosii si tofu.Daca masa e lipidica, de ce tr. sa dau jos pielita,care are un gust asa de bun?Ca s o pape pisica? Diseara,supa de legume cu smantana. Irinica,stab.tu o zi si o ora exacta cand putem vorbi,in fct. de programul tau.merci Sa fiti iubite! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
robertina, ce legume pui in supa?
irinico, esti asteptata si ras-asteptata la quizul culinar. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
aseara am schimbat si am mancat o salata de castraveti, rosii, ceapa, ardei, cozi de telina si am pus si niste kaizer in ea. mai tarziu am fiert niste sarmale si am tot gustat dintr-una, pana am mancat-o pe toata (mica, ce-i drept), asa ca acum am asa o senzatie de rau, de la prea multa carne seara.
pe azi mi-am propus: D - cereale cu lapte G - un mar P - sarmale (faza 2, ca au orez brun amestecat cu salbatic) C - nu stiu, dar ceva usor (spun eu acum!) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 4-September 07 Member No.: 2,155 ![]() |
kalua am facut ciorba cu:
- ceapa, ardei gras, rosii, varza si la urma am adaugat smantana (cei drept cam multa ca sa fie bun) Pastarnacul are IG 85, nu-l pun si evit si patrunjelul radacina caci fac parte din aceeasi familie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:55 PM |
|