IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 389 390 391 392 393 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Sep 17 2007, 01:24 PM
Post #3901

Musafir

mai cat ati scris de cand n-am mai trecut pe-aici.
eu am fost cuminte (doar ieri am mai luat-o pe aratura, cu o feliuta de tort de inghetata).
sambata am facut si eu un shopping mai mult ca sa ies din casa, dar a fost foarte placut.
pe azi mi-am propus:

D - paine integrala cu gem de caise, un ceai
ora 11 - un mar
P - mazare cu tocanita de pipote
C - salata de vinete, branza, rosii, ardei capia

Sa aveti o saptamana buna si un an scolar cat mai bun, copiilor vostri. Ai mei sunt introdusi in rutina deja, au inceput de 2 saptamani.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Sep 17 2007, 02:26 PM
Post #3902

Musafir

Ciao, pescarush! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) ce mai zici, ce mai faci? Esti deja infipta in teme pana la os? Cum e toamna asta la voi?
Eu va zic cu mana pe inima, ma simt ca un r...t de la Pol in fiecare dimineata si seara! E un frig de crapa pietrele!
Fara ciorapi sunt intepenita de frig!
Meniul de today:
d - orez cu lapte si scortisoara, cafea black
p - ceafa de porc gratar, salata din rosii si castraveti
s - nectarine sau nectarina + salata de ton
Va pup!

+Quote Post
ISSA
post Sep 17 2007, 02:43 PM
Post #3903

Musafir

dr_wise, multumesc.
Si eu am inca un baiat in ultimul an la liceu. Va fi destul de greu anul acesta.

Azi M.D. cas proaspat de oaie cu ceapa verde, rosii, ridichi
Pranz : ramasite de carnati afumati cu varza(azi noapte am lucrat si nu am avut timp de gatit)
Pentru cina am pus pulpe de pui la cuptor, si voi face o salata de varza cruda langa ele.

+Quote Post
roxanica10
post Sep 17 2007, 04:09 PM
Post #3904

Musafir

Succes tuturor tinerilor si copiilor care-au inceput scolile azi!
Meniul meu de azi:
D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi
P: 2 buc piept de pui la gratar cu salata de varza rosie; desert neconform (m-am simtit f rau astazi: pe langa faptul ca mi s-a stricat laptopul intr-un moment de maxima importanta, mi-a mai venit si ciclu si pur si simplu am simtit ca pic...daca nu mananc ceva dulce) - dar pana la urma nici dulcele nu mi s-a parut prea dulce
C: fructe si migdale

Va pup si ma intorc la trebi!

+Quote Post
pescarush
post Sep 17 2007, 06:22 PM
Post #3905

Musafir

dr_wise, nu esti singura care se simte asa. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
eu am dat drumul la caldura noaptea. peste zi o inchid, ca urca la peste 20 de grade.
cu temele suntem ok, nu au asa multe pe-aici (cel mic si le face in school bus, pana ajunge acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
irinica
post Sep 17 2007, 07:43 PM
Post #3906

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Pescarush fii binevenita din nou pe aici!

Doctore, eu beau ceai de slabit BIOVIT are un gust acrisor foarte fain, il beau cu placere ( cam rarut, ce-i drept; acu' ca s-a facut frig o sa beau mai des, macar o cana pe zi).

ora 8: o bucatica de pepene
ora 15: pui rotisat ( selgros), fara pielea aia care ...nu stiu ce pun pe ea
ora 17: mozzarela, goosari,capia
ora 20: un mar, o para

+Quote Post
robertina
post Sep 18 2007, 11:07 AM
Post #3907

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,155

Buna fetelor!Am lipsit cateva zile,caci ca o mare gospodina ce sunt(pe naiba),am prep. niste ketchup conform si am copt ardei pt. congelator.Am facut ketchup fara zahar si otet asa ca ma rog sa nu trebuiasca sa l arunc.E drept ca l am fiert pana a scazut la jum. dar o fi suficient ca sa nu se acreasca?l
Copiilor vostri care au inceput scoala le doresc sa obt. rezultate maxime.Al meu,care e intr a unspea,asta isi propune si sper sa i si iasa!Noi vom fi cu ochii pe ei!
Issa,o viata fericita baiatului tau,ii doresc!
Desi am lipsit de la raport,nu am motive sa mi pun cenusa in cap!Tot ce am mancat a fost cf. mai ales daca punem la socoteala si rabdarile,ca uitam sa mai mananc.
dimi am mancat branza de vaci cu gem si paine+lapte.E clar ca nu mai am pofta de mancare de dinainte de a incepe regimul,ma mir si eu de mine!
La pranz o pulpa gratar cu salata de rosii si tofu.Daca masa e lipidica, de ce tr. sa dau jos pielita,care are un gust asa de bun?Ca s o pape pisica?
Diseara,supa de legume cu smantana.
Irinica,stab.tu o zi si o ora exacta cand putem vorbi,in fct. de programul tau.merci
Sa fiti iubite!

+Quote Post
kalua
post Sep 18 2007, 11:54 AM
Post #3908

Musafir

robertina, ce legume pui in supa?

irinico, esti asteptata si ras-asteptata la quizul culinar.

+Quote Post
pescarush
post Sep 18 2007, 01:19 PM
Post #3909

Musafir

aseara am schimbat si am mancat o salata de castraveti, rosii, ceapa, ardei, cozi de telina si am pus si niste kaizer in ea. mai tarziu am fiert niste sarmale si am tot gustat dintr-una, pana am mancat-o pe toata (mica, ce-i drept), asa ca acum am asa o senzatie de rau, de la prea multa carne seara.
pe azi mi-am propus:

D - cereale cu lapte
G - un mar
P - sarmale (faza 2, ca au orez brun amestecat cu salbatic)
C - nu stiu, dar ceva usor (spun eu acum!)

+Quote Post
robertina
post Sep 18 2007, 01:21 PM
Post #3910

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,155

kalua am facut ciorba cu:
- ceapa, ardei gras, rosii, varza si la urma am adaugat smantana (cei drept cam multa ca sa fie bun)
Pastarnacul are IG 85, nu-l pun si evit si patrunjelul radacina caci fac parte din aceeasi familie.

+Quote Post

685 Pages V  « < 389 390 391 392 393 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 10:55 PM