IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 390 391 392 393 394 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dona_r
post Sep 18 2007, 02:33 PM
Post #3911

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

buna fetelor.sunt noua pe aici si sper sa ma primiti.
eu am luat mic-dejun-un bol nu prea mare de paste integrale(misura)cu o lg.de gem dietetic,fara zahar.inteleg ca indulcitorii nu sunt buni,dar nu exagerez.
la prinz-caserola cu masa la servici-file de macrou pe gratar si varza facuta cu rosii si gogosar in putin ulei de masline.
cu cina inca nu m-am hotarit,voi vedea acasa.
succes si pofta buna.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Sep 18 2007, 08:08 PM
Post #3912

Musafir

Salutare!
Meniul de astazi:
d - iaurt Milli 0.1% grasimi cu fulgi ovaz, black coffee
p - piept de pui gratar, varza la cuptor
s - 2 necarine mancate cu 20' inainte de cina, apoi salata de ton din salata verde, conserva de ton in sos chili, rosie, ceapa vanata, ardei gras, ulei masline, otet mere
Acum sunt cu gandul la un mar verde, dar stau cuminte pana pe la 22:00.

+Quote Post
iubitica
post Sep 18 2007, 11:21 PM
Post #3913

Musafir

dona_r (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi.
hai cu curaj, ca suntem ca o familie mare aici. daca vrei sa ne scrii despre tine poti intra la topicul "bine ai venit!" de la sanatate, dieta, sport, tot pe la Montignac.

eu am mancat o salata de avocado, cu rosii, ceapa, branza, usturoi si marar, ulei de masline si lamaie.

+Quote Post
pescarush
post Sep 18 2007, 11:29 PM
Post #3914

Musafir

QUOTE(iubitica @ Sep 18 2007, 05:21 PM) *
dona_r (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi.
hai cu curaj, ca suntem ca o familie mare aici. daca vrei sa ne scrii despre tine poti intra la topicul "bine ai venit!" de la sanatate, dieta, sport, tot pe la Montignac.

eu am mancat o salata de avocado, cu rosii, ceapa, branza, usturoi si marar, ulei de masline si lamaie.

si-acum sa dezleg misterul (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) . Eu am postat sub id-ul "iubitica". Ea e de fapt vara-mea, a fost pe la mine si a uitat sa faca log out, iar eu n-am observat cand am intrat ca e alt id. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
irinica
post Sep 18 2007, 11:39 PM
Post #3915

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Uf, cate sunt pe capul meu si in grija mea!!

ora 9: 3 cremwusti ( cristim, dar (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) sa fie aia conformi...), mozarella, ardei capia
ora 12: 2 mere
ora 14: 100g muschi tiganesc
ora 19: crap in folie ( forte bun!!!! multumesc pt. reteta (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ), sosul ( iaurt, usturoi) l-am asezat frumos peste varza taiata ( lung si subtire) si a fost...o cina pe cinste!!!
acum ...ora 12.30: 2 pere mici

+Quote Post
roxanica10
post Sep 19 2007, 09:06 AM
Post #3916

Musafir

Ieri:
D: un mar, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de aripioare de pui, piept de pui la gratar, salata de varza alba
C: migdale, un mar, 2 nectarine
Va pup!
Bun venit fetelor noi!

+Quote Post
dr_wise
post Sep 19 2007, 03:01 PM
Post #3917

Musafir

Hello, frumoaselor si sexoaselor!
M-am facut iar cumintica! Ia uite aici meniul de MM pur sange:
d - finn crisp cu b proaspata Milli si gem de visine, black coffee
p - sardine in sos tomat, salata din rosie, castraveti si ardei capia
s - 1mar, salata XXL din salata verde, rosie, ardei gras, castraveti, ceapa vanata, ou fiert, muschi file, mozarella, ulei masline, zeama lamaie
Daca pana cand vin in vizita de lucru la Bucuresti, respectiv 29.09 nu slabesc pana sub 70kg, ca sa ma placa filiformele MM de acolo (ala, lotte, roxy si nimphe), ce mai, ma calugaresc!!!!!
Va pup cu sonor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ISSA
post Sep 19 2007, 04:10 PM
Post #3918

Musafir

De doua zile-ncoace mananc alandala.

Incerc produsele sa fie din acelea cu IG-ul sub 30. Nu stiu ce naiba am. Nu mai pot sa ma controlez. Mananc intre mese, si foarte dezorganizat. M-a cam suparat piticul meu, si cand cineva ma supara nu mai sunt eu.
Sorry! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
pescarush
post Sep 19 2007, 06:40 PM
Post #3919

Musafir

issa, incearca sa nu lasi supararile sa te afecteze prea mult (uite cine vorbeste!). sa stii ca toate lasa urme asupra noastra.

eu mi-am propus sa mananc azi:
D - iaurt cu fulgi de ovaz, germeni de grau si gem de caise
P - spaghete integrale cu un sos (a aparut ceva nou si conform, tocmai l-am cumparat pentru cate un pranz sau cina rapide) cu ton, rosii, masline verzi si negre, capere, apoi 2 bucatele de cioco 72%
C - cred ca-mi fac o salata

+Quote Post
irinica
post Sep 19 2007, 07:08 PM
Post #3920

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Azi am avut o zi...maraton , la munca foarte mult de lucru ( chiar daca e o vreme asa nasoala), am umblat dupa caiete speciale aproape prin tot orasul.
Bucuria mare pe ziua de azi e ca sunt ( din nou) matusica ! A nascut ( natural) cumnata mea, sotia fratelui barbatului meu, un baietel sanatos (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) si vanjos(3400g).

Issa, nu te necaji si mie mi se intampla sa mananc mult si aiurea ( adik nu respect mesele ) cand sunt agitata si nervoasa. Ideea e sa ai in preajma mereu mancare conforma, pe mine asta ma salveaza.

Fetelor, am gasit si eu, in sfarsit ( v-am zis ca azi am cutrierat tot orasul) minunatele WASA. Ia sa spuneti voi daca astea sunt cele conforme si daca am voie sa le combin cu grasimi ( tocmai am mancat 4 buc. cu vinete in sos de rosii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) la orice ora sau numai dimineata.

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff68/aciniri2007/nuntaiuliana103.jpg)

Azi am flamanzit ca nu am avit vreme sa mananc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Ora 8: 3 pere
pe la 12 o cafea fara zahar dar cu cofeina ( mi-a adus o clienta si cafea si inghetata, am refuzat inghetata dar cafeaua...a insistat...fir-ar!

ora 17: 4 Wasa( m-au uns la suflet) pe care am asezat frumos vinete in sos de rosii

Azi mi-am luat coicolata LINDT 99%cacao

Tocmai am aflat ca nu tre' sa combin wasa cu grasimi ( vinetele mele aveau ulei de masline (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ). Of, ce rau imi pare!?

Aaaa era sa uit, branza de vaci, de la tara, facuta de o bunicuta nu avem niciodata, niciodata!. Nu?!

nu avem VOIE

+Quote Post

685 Pages V  « < 390 391 392 393 394 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 05:24 PM