![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa traiasca si matusa, si nepotul, si mamica!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Si eu astept momentul cand va naste fina mea!
Irinica, ai dat-o in bara, dar tot raul spre bine. Uite ce-mi cumpar eu si se gaseste la raionul de panificatie in orice supermarket gen Billa, Carrefour, Real, etc: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM1178.jpg) Este produsul cu cea mai mare concentratie de fibre din Romania, adica 21% si se mananca exclusiv dimineata, la mese glucidice. Daca vrei sa mananci paine la mic dejun lipidic, fa-ti paine in casa din tarate de grau si faina de grau integrala, cel mai bine 50-50. Eu asa o fac si iese f gustoasa, doar ca nu creste(ii adaug un praf de copt, dar tot turtoi iese). O tai felii sau cubulete de marime potrivita si o bag la congelator in pungi separate, exact cat consum la o masa. O dezghet de cu seara, sau dimineata direct in prajitorul de paine. Tarate si faina integrala gasesti la orice magazin de produse naturiste. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna seara
eu am mincat dimineata cereale cu tarite si stafide cu lapte 0,1%grasim.de miine renunt la stafide,nu m-am gindit ca auIG asa mare. la prinz doua felii de muschi file cu varza cina-pui cu mazare. m-am hotarit sa las complet preparatele,sa cumpar carne si sa trec pe fripturi adevarate. puiul cu mazare a fost delicios,si-s bucuroasa ca si alintatul meu de copil a mincat.la el,tot ceea ce e leguma e "cih".de cind cu MM incerc sa-mi indrept greselile si sa-l imprietenesc cu legumele.e vital! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Saru'-mana doctore ca mi-ai aratat crisp-ii ( (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ..de mine).
Maine mananc o gramadoaie de salata de varza cu crap in folie!! Sa-mi fie invatatura de minte daca ma infig la mancare fara sa intreb! Of, luna asta cred ca o dau in bara rau de tot cu pierdutul de kile (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
irinica, lasa ca nu-i asa de negru dracul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si greseala a fost doar ca ai mancat panaramele astea seara, dar in rest e ok - uleiul de masline se poate combina cu alimente cu IG-ul intre 35 si 50.
Sa-ti traiasca nepotelul! Dar am dat-o eu in bara in seara asta (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Si amarata asta de sala nu se mai deschide odata, chiar am ajuns sa-mi doresc tare sa ma misc! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Kalua, multumesc!
drobul de vinete pus de Fortelady ...pe aici pe undeva se poate adapta la Monti?? Vinete, oua, pesmet ( pt. MM faina de naut), ceapa,usturoi, marar? Dupa mintea mea, ar fi ok dar ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) trebuie sa-mi dati voi acordul. Acum rontai 3 castraveti. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E ok, fa tu si zi-ne cum a iesit, daca-i dai liber ca gust. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
ISSA |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi.
M.D.-supa de legume P: - omleta cu ceapa calita si rosii c: - piept de curcan la gratar si o salata din castraveti+ceapa |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciao a tutti!
Hai c-am inceput sa scad din nou.... Meniul de astazi: d - finn crisp cu b proaspata si gem visine, iaurt Milli, black coffee p - sardina in sos tomat, salata de rosii si castraveti s - ceafa de porc gratar, fasole pastai sotata (bineinteles, cu muuuuuuult mujdei, fiindca nu e "amore puro" acasa!), un deget de vin rosu sec 22:00: 1-2 mere verzi (nu pot dormi daca nu-mi halesc marul "de culcare") Spor la slabit! Ia sa bagam si-o exemplificare de kg, pt improspatarea memoriei; unde fusei si unde am de gand sa ajung.... 87kg.................70kg.....65kg |
|
|
![]()
|
|
Stoino, Stoino unde esti??? Desfaci valize...aha... (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) ( in soapta!) a venit Stoina, daca nu in seara asta, maine sigur ne va povesti cum a fost. Azi am mancat foarte bine si conform, dupa cum urmeaza: ora 8: 1 mar ora 9: iaurt usurel, fulgi de ovaz ora 12: crap in folie (fara salata de varza, cum imi propusesem) ora 16: 1 mar ora 20: praz, brocoli, conopida sotate in ulei de masline, apoi am pus gorgonzola si mozarella ; desert 2 gogosari Acum as avea la trebusoara prin casuta mea dar sunt asa de plina incat .. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .mai stau putin cu voi. Kalua, merci pt. dezlegare la drob. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu pe-aici. iar am mancat ca o purcica in seara asta.
azi: D - iaurt cu fulgi de ovaz si gem P - 3 sarmalute (faza 2) cu smantana ora 4:00 PM - un mar C - caltabos cu ardei rosu si conopida cruda - in timp ce pregateam mancarea copiilor, asa ca eu m-am saturat inainte de a ma aseza la masa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:32 PM |
|