IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 392 393 394 395 396 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Sep 21 2007, 09:16 AM
Post #3931

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Dragelor, bun gasit!
Taaaaare bine mi-a fost la turci, sa le dea dumnezeu sanatate! Locatia cu pricina fu de vis, Belek este o locatie mai elevata decit Lara, multa verdeata, spatii mai mari intre hoteluri si conditii de 5* cu adevarat. Papa f bun, apropos nu am nici un gram in plus, dar nici in minus.Am rezistat eroic la cele 15-20 de feluri de desert la fiecare masa ( mai ales la cina erau niste minunatii de baclavale si-alte celea) Am avut o singura abatere gindita si planuita: am vizitat un mall in Antalya si-acolo avem noi o cofetarie preferata unde exista o prajitura specificic turceasca(ceva din lapte care se intinde in fire) o nebunie cu care chiar merita sa te ingrasi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) In rest, am mai muiat buzele in vin rosu seara si ....cam atit abateri. Este prima oara cind vin din vacanta fara kg in plus (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ieri de dim m-am trezit cu senzatia unei indigestii si am papat ovazul cu iaurt( nu aveau afisat procentul de grasimi) si taaare rau mi-a fost.Nu-mi dau seama ce-o fi, ieri dupa ce-am aterizat acasa am zacut si am simtit dureri la ficat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu stiu ce sa cred, poate ca volumul mai mare de mincare sau ...chiar n-am idee.Fac periodic niste crize gen biliare(eu sint operata de bila) si chiar nu inteleg de ce ???

Astazi sint mai bine, am papat 3 nectarine si iaurt cu ovaz.Am venit cu o pofta nebuna de slabit.Vreau sa fiu mama cuminteniei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Va pup cu drag!
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Sep 21 2007, 10:08 AM
Post #3932

Musafir

stoinici, bine-ai venit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Sep 21 2007, 12:06 PM
Post #3933

Musafir

Bine ai revenit Stoinici! Dupa cate povestesti tu de Turcia, ma bate gandul si pe mine sa le fac o vizita in anii urmatori. Stiu cum e sa rezisti celor n feluri de desert, dar la mine deja a devenit obisnuinta.
Eu am lipsit motivat de pe aici....am mai scapat de o raportare la serviciu. Sunt fericita ca de data asta am facut-o singurica, fara nici un ajutor de la sefa (doar mici sugestii pe ici pe colo). Astazi mai am de facut niste fisiere cu comentarii si scap.
Irinici, am si eu o nepotica de ieri (ce numai tu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ), are 3,1 kg si se va numi Anastasia. Este fiica verisorului meu primar.
Meniul de miercuri:
D: un mar, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de dovlecei cu smantana, mancare de mazare cu carnati de casa si salata de varza
C: migdale, nectarine, un mar
Joi:
D: un mar, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de porc, piept de pui la gratar cu mancare de vinete (de fapt am gustat-o si nu mi-a placut, nu ma pot obisnui cu vinetele necojite in mancare si totusi mi se par grele in mancare) si salata de varza
C: migdale, nectarine
Va pup si spor la slabit!
Oare cum s-or simti Nimphe si Alphutza in concediu? (intrebare retorica) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . De-abia astept sa plec si eu.
Au tras ai mei ieri o sperietura c-au auzit o stire despre caderea unui meteorit in Peru si sora-mea & Co e acolo...noroc ca ea a vizitat localitatea cu pricina acum o saptamana si ceva (am verificat programul ei din excel si ne-am linistit cu totii). Ea de cateva zile e in jungla si nu are semnal (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . De-abia ii astept sa se intoarca si sa stam la povestiri.
Kalua, la voi incepe Oktoberfestul, nu? C-am vazut un titlu in ziar.

+Quote Post
kalua
post Sep 21 2007, 12:20 PM
Post #3934

Musafir

Da, maine incepe nebunia. Noi mergem cu firma miercuri. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Si poate scap de mers cu fiica-mea si Mr. kalua, adica sa-i trimit numai pe ei doi in timpul saptamanii, imediat dupa scoala.

+Quote Post
pescarush
post Sep 21 2007, 06:17 PM
Post #3935

Musafir

stoina, bine ai venit inapoi!
fetelor, sa va traiasca nepoteii, sa va mandriti cu ei!
eu mananc azi:
D - un kiwi, pauza, muesli cu lapte
ora 11 - un mar
P - conopida pane (cu faina de naut) si salata de castraveti, rosii, ardei, ceapa rosie
C - le-am promis copiilor pizza pe diseara, asa ca imi fac si mie una mica, veggie. am cumparat ieri aluatul, 100% whole wheat, trebuie doar intins si pus in tava, si adaugate toppings pe el.

+Quote Post
stoina
post Sep 21 2007, 06:49 PM
Post #3936

Incurabil

Fetelor dragi, multumesc ptr buna primire!

Acum 15 min am ajuns acasa si ptr ca n-am apucat sa gatesc nimic, am fabricat grabnic o omleta cu brinze si rosii, ca masa de prinz.Later, poate ceva fructe.
Va pupesc cu mare drag.

+Quote Post
dr_wise
post Sep 21 2007, 07:31 PM
Post #3937

Musafir

Salutare!
Frumos nume, Anastasia! Imi place!
Meniul de astazi:
d - iaurt cu flugi ovaz, gem visine si scortisoara, black coffee
p - piept de porc gratar, salata din rosii si castraveti
s - ceafa de porc gratar, salata din fasole rosie, ceapa rosie, rosii, patrunjel, ardei gras rosu, ulei masline, aceto balsamico; desert 3 cuburi de cioco 85% cacao
Si toata ziua am baut mult ceai de menta.

+Quote Post
kalua
post Sep 21 2007, 07:54 PM
Post #3938

Musafir

Ati vazut isprava cu indexul retetelor?
La dulciuri inca mai lucrez.

+Quote Post
dr_wise
post Sep 21 2007, 08:17 PM
Post #3939

Musafir

Uauuu, kalua! Super misto aranjate!!!! Felicitari! Exactitate nemteasca!
E mult mai usor asa! Eu, de exemplu, cand caut o reteta care m-a impresionat, dar nu mai stiu pe ce pagina am vazut-o, trebuie sa ma lupt cu fiu-meu mai intai, sa-mi faca loc la PC, apoi tb sa ma misc super repede, ca sa nu se razgandeasca si sa ma dea la o parte....sa ma vezi cum caut ca o disperata, contra cronometru, zici ca sunt speedy gonzalez!
Acum va fi tzac - pac!
Beau un ceai "vis de iarna" in cinstea ta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
stoina
post Sep 21 2007, 08:27 PM
Post #3940

Incurabil

Trasnet, Kalua! Stiam eu ca esti fata desteapta. (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) Multumim cu recunostinta! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 392 393 394 395 396 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:30 AM